Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rákóczi TT, Sárospatak jun.19-20

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
120 hozzászólás a témában

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Lens: IGEN!!!!! Jovore ott leszek!
FAntasztikusan szep es nehez tura. Foleg ha 15x eltevedtek, mint ahogy ez ket evvel ezelott tortent. De azert az sem semmi, hogy tavaly koran indultunk, csak 3x tevedtunk el, megis este 10 korul ertunk be a celba, egesz napos kemeny kuzdelem utan.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Egyelõre én sem tudok biztosat mondani :-X :(

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Szivesen részt vennék az 1 hetes veletek együtt-ben, de sajna nem tudok biztosat mondani, amíg nem nyilatkoznak mikor akarnak szigorlatoztatni >:( :-\

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Nekem a Tiszamarci amúgy sem volt benne az elképzeléseimben, szal ha nem jön közbe semmise ... akkor én is megyek erre a TT-re ... kár lenne kihagyni ezt a nagy kihívást :)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Nálam eldõlt a dolog, azt hiszem, hogy az idei Tisza-maraton kimarad, viszont a Rákóczi TT belefér a programmba. Úgyhogy én ott leszek!!
Ugye Te is Nati?
Bors! :'( :'(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Bors: én is! :'(
De akkor majd jövõre ismét együtt!

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Hat igen, az a ket evvel ezelotti RAkoczi 140 tura felejthetetlen es megismetelhetetlen volt! Sajnalom, hogy iden nem leszek ott.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Én sem merek mondani semmit, sajnos még elég "messze" van.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Lensver én nagyon szeretnék egy hétre menni, de még nem merem tuttira mondani. Meg kell beszélnem a fõiskolás kolléganõmmel (vizsgaidõszak), de kiharcolom. A két túra biztos, de a hetet ott szeretném tölteni. :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Akkor hát hány embernek kell szállást foglalnom? És ki az, aki egy egész hétre jön a Zemplénbe?

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
hmm, ilyen szép emlékekbõl kár lenne kimaradni, ha nem lesz azon a hétvégén vizsgám (ebbe a suliba BÁRMI megtörténhet) akkor elmennék én is....... arrafelé úgyis régen jártam

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hurrá! :D
Örülök, hogy Neked is tetszik az ötlet!
Én is pont így vagyok az emlékekkel, mint Ti! :D :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ha választani kell, hát akkor én is a Zemplénbe megyek. S nem csak a hegyek miatt, de itt ismertem meg pár nagyszerû embert, és ha tehetem, minden évben itt ünneplem ezt az eseményt meg azzal, hogy újra letekerem a Rákóczi 120-at (lehetõleg ismét velük!)

Era, én benne vagyok az egy hetes buliban, úgy hogy megszállunk kedvenc helyünkön, és a marci lesz a záró akkordunk.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Era:))

Én is ezeket a szép emlékeket õrzöm errõl a TTrõl! :-))

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mellon: talán, ha aszfalton lenne ::) Azért megtisztelõ a bizalom. ;)

Bapu: sajnos választani kellett és a Zemplént sokkal jobban szeretem, mint az alföldet. Így aztán nem is gondolkodtam a dolgon.

Mindennél jobban vágyom a meleg, szúnyogokkal és legyekkel tali csalános, susnyás izzadós technikás tekerésre az agyagba égett keréknyomokra, a karmoló szederágakra. És az érzésre, amikor lazán lehagynak a gyalogosok a meredek kaptatókon. Ja és a kiismerhetetlen jelzetlen-jelzett, rejtett túristautakra.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Vow, látom, itt is megjelent a téma, Erának köszönhetõen :-*

Bapu: tudjuk, hogy aTM is ekkor lesz, ezt már megbeszéltük. Szép dolog a homokkal küdeni, de nekünk ez a TT nagyon megtetszett, szóval inkább ide jövünk.

Sajon én még nem tudom biztosan tudok-e jönni, de szeretnék, még akkir is, ha a 120 idén is necces lesz,
egy hétre meg valószínüleg nem fog össze jönni :-\
Aért a két hétvégére megpróbálok mindenképpen csatlakozni hozzátok!

Era szerintem idén a120at simán ledarálja :D

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Kedves ERA !!! Kár , hogy nem az egyben kigyûjtött éves programmot böngészgeted ! Vagy nem akarsz a Tisza Maratonra menni ? ( Június 20 !!! )
Bocs.....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
nagy TT?

csak nem a 120ra akarsz menni??? :o ???

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szuper! Akkor nyaraljunk egyet!
Egy hét napozás, strandolás, (szuper strand van, pancsikoló meleg vízzel és uszoda is) tekergés az erdõben, elején egy nagy TT, a végén egy Maraton! :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
na, megtaláltam ezt a topicot is, szóval jó lenne elmenni és jó lenne bringázni. persze egybe kéne (lehetne) kötni egy kicsit hosszabb ottani tartózkodással.

és Era, leesett a tantusz, hogy zemplén alatt te a zemplén maratont értetted, én pedig a tt-t (ami május 8 körül lesz).

tehát én szabad leszek, mint a madár, felõlem mehetünk:)