Lens: IGEN!!!!! Jovore ott leszek!
FAntasztikusan szep es nehez tura. Foleg ha 15x eltevedtek, mint ahogy ez ket evvel ezelott tortent. De azert az sem semmi, hogy tavaly koran indultunk, csak 3x tevedtunk el, megis este 10 korul ertunk be a celba, egesz napos kemeny kuzdelem utan.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Rákóczi TT, Sárospatak jun.19-20
Indította
era
, 2004. március 09. 17:33
Írta 2004. április 28. - 11:10

Írta 2004. április 28. - 10:58

Írta 2004. április 28. - 10:29

Szivesen részt vennék az 1 hetes veletek együtt-ben, de sajna nem tudok biztosat mondani, amíg nem nyilatkoznak mikor akarnak szigorlatoztatni >
:-\

Írta 2004. április 28. - 09:57

Nekem a Tiszamarci amúgy sem volt benne az elképzeléseimben, szal ha nem jön közbe semmise ... akkor én is megyek erre a TT-re ... kár lenne kihagyni ezt a nagy kihívást

Írta 2004. április 28. - 09:10

Nálam eldõlt a dolog, azt hiszem, hogy az idei Tisza-maraton kimarad, viszont a Rákóczi TT belefér a programmba. Úgyhogy én ott leszek!!
Ugye Te is Nati?
Bors! :'( :'(
Ugye Te is Nati?
Bors! :'( :'(
Írta 2004. április 28. - 08:58

Írta 2004. április 26. - 17:49

Hat igen, az a ket evvel ezelotti RAkoczi 140 tura felejthetetlen es megismetelhetetlen volt! Sajnalom, hogy iden nem leszek ott.
Írta 2004. április 26. - 13:00

Írta 2004. április 26. - 10:07

Lensver én nagyon szeretnék egy hétre menni, de még nem merem tuttira mondani. Meg kell beszélnem a fõiskolás kolléganõmmel (vizsgaidõszak), de kiharcolom. A két túra biztos, de a hetet ott szeretném tölteni. :-*
Írta 2004. április 26. - 08:53

Akkor hát hány embernek kell szállást foglalnom? És ki az, aki egy egész hétre jön a Zemplénbe?
Írta 2004. április 26. - 08:47

hmm, ilyen szép emlékekbõl kár lenne kimaradni, ha nem lesz azon a hétvégén vizsgám (ebbe a suliba BÁRMI megtörténhet) akkor elmennék én is....... arrafelé úgyis régen jártam
Írta 2004. április 26. - 08:37

Hurrá! 
Örülök, hogy Neked is tetszik az ötlet!
Én is pont így vagyok az emlékekkel, mint Ti!
:-*

Örülök, hogy Neked is tetszik az ötlet!
Én is pont így vagyok az emlékekkel, mint Ti!

Írta 2004. április 24. - 18:06

Ha választani kell, hát akkor én is a Zemplénbe megyek. S nem csak a hegyek miatt, de itt ismertem meg pár nagyszerû embert, és ha tehetem, minden évben itt ünneplem ezt az eseményt meg azzal, hogy újra letekerem a Rákóczi 120-at (lehetõleg ismét velük!)
Era, én benne vagyok az egy hetes buliban, úgy hogy megszállunk kedvenc helyünkön, és a marci lesz a záró akkordunk.
Era, én benne vagyok az egy hetes buliban, úgy hogy megszállunk kedvenc helyünkön, és a marci lesz a záró akkordunk.
Írta 2004. április 24. - 11:05

Írta 2004. április 23. - 08:41

Mellon: talán, ha aszfalton lenne :
Azért megtisztelõ a bizalom. 
Bapu: sajnos választani kellett és a Zemplént sokkal jobban szeretem, mint az alföldet. Így aztán nem is gondolkodtam a dolgon.
Mindennél jobban vágyom a meleg, szúnyogokkal és legyekkel tali csalános, susnyás izzadós technikás tekerésre az agyagba égett keréknyomokra, a karmoló szederágakra. És az érzésre, amikor lazán lehagynak a gyalogosok a meredek kaptatókon. Ja és a kiismerhetetlen jelzetlen-jelzett, rejtett túristautakra.

Bapu: sajnos választani kellett és a Zemplént sokkal jobban szeretem, mint az alföldet. Így aztán nem is gondolkodtam a dolgon.
Mindennél jobban vágyom a meleg, szúnyogokkal és legyekkel tali csalános, susnyás izzadós technikás tekerésre az agyagba égett keréknyomokra, a karmoló szederágakra. És az érzésre, amikor lazán lehagynak a gyalogosok a meredek kaptatókon. Ja és a kiismerhetetlen jelzetlen-jelzett, rejtett túristautakra.
Írta 2004. április 22. - 21:57

Vow, látom, itt is megjelent a téma, Erának köszönhetõen :-*
Bapu: tudjuk, hogy aTM is ekkor lesz, ezt már megbeszéltük. Szép dolog a homokkal küdeni, de nekünk ez a TT nagyon megtetszett, szóval inkább ide jövünk.
Sajon én még nem tudom biztosan tudok-e jönni, de szeretnék, még akkir is, ha a 120 idén is necces lesz,
egy hétre meg valószínüleg nem fog össze jönni :-\
Aért a két hétvégére megpróbálok mindenképpen csatlakozni hozzátok!
Era szerintem idén a120at simán ledarálja
Bapu: tudjuk, hogy aTM is ekkor lesz, ezt már megbeszéltük. Szép dolog a homokkal küdeni, de nekünk ez a TT nagyon megtetszett, szóval inkább ide jövünk.
Sajon én még nem tudom biztosan tudok-e jönni, de szeretnék, még akkir is, ha a 120 idén is necces lesz,
egy hétre meg valószínüleg nem fog össze jönni :-\
Aért a két hétvégére megpróbálok mindenképpen csatlakozni hozzátok!
Era szerintem idén a120at simán ledarálja

Írta 2004. április 22. - 20:44

Kedves ERA !!! Kár , hogy nem az egyben kigyûjtött éves programmot böngészgeted ! Vagy nem akarsz a Tisza Maratonra menni ? ( Június 20 !!! )
Bocs.....
Bocs.....
Írta 2004. április 22. - 19:14

Írta 2004. április 22. - 16:30

Szuper! Akkor nyaraljunk egyet!
Egy hét napozás, strandolás, (szuper strand van, pancsikoló meleg vízzel és uszoda is) tekergés az erdõben, elején egy nagy TT, a végén egy Maraton!
Egy hét napozás, strandolás, (szuper strand van, pancsikoló meleg vízzel és uszoda is) tekergés az erdõben, elején egy nagy TT, a végén egy Maraton!

Írta 2004. április 22. - 15:05

na, megtaláltam ezt a topicot is, szóval jó lenne elmenni és jó lenne bringázni. persze egybe kéne (lehetne) kötni egy kicsit hosszabb ottani tartózkodással.
és Era, leesett a tantusz, hogy zemplén alatt te a zemplén maratont értetted, én pedig a tt-t (ami május 8 körül lesz).
tehát én szabad leszek, mint a madár, felõlem mehetünk:)
és Era, leesett a tantusz, hogy zemplén alatt te a zemplén maratont értetted, én pedig a tt-t (ami május 8 körül lesz).
tehát én szabad leszek, mint a madár, felõlem mehetünk:)