Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Zemplén Maraton
Started by
era
, 2004. March 09. 17:25
Posted 2005. July 19. - 09:29

ha azzal jól mész sárban akkor a maratonon bütykössel isten leszel.

Posted 2005. July 18. - 23:24

Én meg most tettem fel a slickket 
Addig eddzek... Nem fórumozok ! Csáó

Addig eddzek... Nem fórumozok ! Csáó

Posted 2005. July 18. - 23:01

Helyes.
Nekem már az van fent pár hete.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2005. July 18. - 15:05

Jajj, ne kezdjük az esõ-parát plíz...
Úgyis dagonya lesz, tanuljátok meg élvezni.
Már ki is készítettem a dagonyagumikat.
Posted 2005. July 18. - 15:03

Leszállok a vonatról, és rögtön valami gyanús alak meg fog keresni?
Olyan mint egy kémregény a 30-as évekbõl.
Olyan mint egy kémregény a 30-as évekbõl.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!
Posted 2005. July 18. - 14:35

Többek kérésére módosult a nevezési határidõ!!!
A verseny helyszínén július 23-án 10.00 és 22.00 óra között és 24-én 7.00 és 9.00 között lehet nevezni. Az aznap vonattal érkezõket szervezõk várják a vasútállomáson a gyors beérkezés és rajtszámátvétel (esetleges nevezés) érdekében.
A verseny helyszínén július 23-án 10.00 és 22.00 óra között és 24-én 7.00 és 9.00 között lehet nevezni. Az aznap vonattal érkezõket szervezõk várják a vasútállomáson a gyors beérkezés és rajtszámátvétel (esetleges nevezés) érdekében.
Posted 2005. July 18. - 13:40

Posted 2005. July 18. - 13:00

Posted 2005. July 18. - 12:48

Néztétek a Met.hu-t?
Szombatra esõt mond...
Szombatra esõt mond...

"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
másnak hajtok, mások hajtanak"
Posted 2005. July 18. - 11:47

akkor nem bolxgatom a dolgot...
maximum tekerek még kedden+csütörtökön vagy 80-80 km-t.
maximum tekerek még kedden+csütörtökön vagy 80-80 km-t.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2005. July 18. - 11:39

Ha most modositasz, akkor egy rajtszam rogton megy a kukaba.
(Nem irtam volna, hogy erdeklodjel az informacional.)
Az info@zemplenmaraton cimre irjal egy email-t az adataiddal, es hogy modositast kersz.
Holnap zarom az elonevezest, innentol mindent a helyszinen intezuk!!!
(Nem irtam volna, hogy erdeklodjel az informacional.)
Az info@zemplenmaraton cimre irjal egy email-t az adataiddal, es hogy modositast kersz.
Holnap zarom az elonevezest, innentol mindent a helyszinen intezuk!!!
Posted 2005. July 18. - 11:33

Pite a középtáv, ne parázz már. Menni fog.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Posted 2005. July 18. - 11:27

tehát már nem módosítható a táv?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2005. July 18. - 11:25

Most voltam megnezni a rajtszamokat... , ha odairtad a beceneved, akkor az mar kesz van. 
A helyszinen a rajtszam atvetele elott az informacional erdeklodjel.

A helyszinen a rajtszam atvetele elott az informacional erdeklodjel.
Posted 2005. July 18. - 10:01

Asszem odaírtam, hogy "Rudi" de nem baj ha lemarad...
Posted 2005. July 18. - 09:20

Thread: tök jó, hogy így tájékoztatsz minket mindenrõl.
ezt más rendezõk is igazán átvehetnék...
ezt más rendezõk is igazán átvehetnék...
Posted 2005. July 18. - 09:11

Mar nyomdaba vannak a rajtszamok.
Ha nincs beceneved megadva, akkor megoldom a tavmodositast.
Ha nincs beceneved megadva, akkor megoldom a tavmodositast.
Posted 2005. July 18. - 09:04

thread: megoldható még egy középtáv-->rövidtáv nevezés-módosítás?
Posted 2005. July 17. - 21:17

Igen lesz.
Elorelathatolag a rajszam lesz az azonosito a csomagmegorzobe.
Az egyik madi haver tegnap keso este felhivott, hogy szakad az eso mar jo ideje, nem biztos hogy erdemes mennunk. Felkeszultunk egy jo nagy dagonyara (volt olyan resz is), de szamunkra is nagy meglepetes volt, hogy delutanra mar eleg nagy resz felszaradt.
Ha nem lesznek fel napig tarto esok, akkor a sar elhanyagolhato lesz.
Csutortoktol a helyszinen vagyok. Majd megprobalok nehany aktualis kepet feltenni a honlapra. Ma vegig sutott a nap, de itthon hagytuk a fenykepezogepet:( Vegre lettek volna napsutestol pompazo kepeink:)
Elorelathatolag a rajszam lesz az azonosito a csomagmegorzobe.
Az egyik madi haver tegnap keso este felhivott, hogy szakad az eso mar jo ideje, nem biztos hogy erdemes mennunk. Felkeszultunk egy jo nagy dagonyara (volt olyan resz is), de szamunkra is nagy meglepetes volt, hogy delutanra mar eleg nagy resz felszaradt.
Ha nem lesznek fel napig tarto esok, akkor a sar elhanyagolhato lesz.
Csutortoktol a helyszinen vagyok. Majd megprobalok nehany aktualis kepet feltenni a honlapra. Ma vegig sutott a nap, de itthon hagytuk a fenykepezogepet:( Vegre lettek volna napsutestol pompazo kepeink:)
Posted 2005. July 17. - 21:04

thread;
Nekem még1 kérdésem lenne - ezek szerint lesz csomagmegõrzés? Nyerõ lenne, ha nem a saras-dzsuvás-véres (stb) ruhában kellene hazautazni.
Sártól én nem aggódom, nekem már ma is sikerült olyan gyalázatosan összesaraznom a gépet a Pilisben, hogy 1 kilót hízott mire hazaértem vele.
Nekem még1 kérdésem lenne - ezek szerint lesz csomagmegõrzés? Nyerõ lenne, ha nem a saras-dzsuvás-véres (stb) ruhában kellene hazautazni.

Sártól én nem aggódom, nekem már ma is sikerült olyan gyalázatosan összesaraznom a gépet a Pilisben, hogy 1 kilót hízott mire hazaértem vele.