Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Zemplén Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
1012 replies to this topic

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

Hogy szakítják mán le, ha oda van festve? Ütvefúróval levésik? ;)

Hova van festve? A fára? (mer, hogy kû arra nem vót) Gondolod, hogy majd egy maraton miatt összepingálják neked az erdõt?

Gyalogkakukk visszaértél? A táborba?
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

Tényleg Pite, ti merre makkoltatok még? Mennyit mentetek szembe a pályán? A frissítõig, vagy visszafordultatok?

10 percet kb pofáztunk, meg felderítettük a terepet. Lehet, hogy anyáztunk is, de azt nem hiszem. Mér tettük volna, ugye?
Aztán megindultunk lefelé mint a gõzgép 30-al, és egy olyan 2km után jött felfelé az elsõ 2 olyan 30-al. Erre vissza utánnuk olyan 10-el. Ott meccseltünk a 3. helyért. Aztán elfáradtunk. Így esett.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

de tök felesleges, ha leszakítják.

Hogy szakítják mán le, ha oda van festve? Ütvefúróval levésik? ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

Közben agyalok, hogy a szalagleszedést/átrakást hogyan lehetne jövre megoldani (mert megoldani mégiscsak nektek kellene, azaz necces környéken (és most télleg nem szeretnék szociológiai értekezésbe belemenni) ezeket az "extrákat" el kell követni)...és a következõket javasolnám:

-asszimmetrikus nyilak, pl egyik fele fekete, másik fehér (negatív), s mindig a feketét a föld felé rakni - namost ez már messzirõl üt, ha meg van fordítva, s nem is annyira macerás, csak mondjuk a gyártás során 50% ilyen, 50% olyan fajtát kell csinálni
-felfestés/felszórás - na azt fordítsa meg valaki...

Na ez csak javaslat, elsõsorban Nektek kell megoldani, de jó lenne, ha többé nem lenne ilyesmi probléma!

-még annyit, hogy vega-paszta mégiscsak lehetett volna, pl némi gombás szósz - a nénik mindenesetre remekül improvizáltak, szóval nem maradtam éhen...

Lehetnének akár rózsaszínek vagy foszforeszkálók sõt kiabálhatnának azok a nyilak, de tök felesleges, ha leszakítják.

Amúgy meg kamu-vegás vagy úgyhogy ne dumálj!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Figy ! A kanyarban, de nem az ideális íven, hanem a bozótban szereltem vazze, és a kedvedért nem fogom 1 km-en keresztül cipelni a bringát + minden szart, egy mezõre, ahol nem zavar senkit. Aki belém tudott volna jönni, meg is érdemli...

sztem sehol nem volt, hogy rád gondolt... :-/

A versenyrõl:
Nagyon tetszett, igaz csak a röviden indultam, ez most elég volt. Be is görcsöltem 20 km-nél, de ez egyértelmûen az edzés hiánya miatt volt. Az elsõ 7 km-en lévõ emelkedõkön kicsit felbosszantottam magam, mert simán fel lehetett volna tekerni, ha nem az út közepén tolják, illetve nem ugranak le váratlanul elõttem, hanem pl. szólnak, hogy leszállnak. A pálya végig tekerhetõ volt, a lefelék sem voltak durvák, igazi elsõ maratonosoknak/családosoknak való volt. Nagy gratula!
Kijelölés ügyben csak a rövidrõl nyilatkozok, az tökéletes volt. A frissítõ is OK volt, bár csak vizet vettem magamhoz.
Egyéb plusszok ömlesztve:
+ becenév a rajtszámon
+ tészta fincsi és sok volt
+ speakerek egy percig nem maradtak csöndben, sztem jól nyomták
+ odafele megismerkedtem a vonaton Pitechussal :)
+ pontos rajt
+ nem volt por a pályán :D

a póló kicsit nekem is hiányzott, sebaj, majd legközelebb!
Mégegyszer hatalmas gratula a szervezõknek, hangulatos, jól szervezett maratont sikerült összehozniuk.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Figy ! A kanyarban, de nem az ideális íven, hanem a bozótban szereltem vazze, és a kedvedért nem fogom 1 km-en keresztül cipelni a bringát + minden szart, egy mezõre, ahol nem zavar senkit. Aki belém tudott volna jönni, meg is érdemli...

Kinek nem inge, ne vegye gatyára...:)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
elõlem önvédelembõl dunamaratonon félreugráltak
mert tényleg mindenki a lejtõ alján kanyarban, az út közepén szerelnek, vakarnak sarat, és ilyenek.
jellemzõ maratonos viselkedés.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts

Talán annyi negatívum, hogy a célban kapott Mountain Dew meleg volt.

És mindíg van egy két hülyegyerek akik az út közepén állnak meg szerelni, és természetesen ez mindíg a gyors lefeléken és kanyar után teszik ezt.

A montin gyu, pedig hideg vót !:P
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Közben agyalok, hogy a szalagleszedést/átrakást hogyan lehetne jövre megoldani (mert megoldani mégiscsak nektek kellene, azaz necces környéken (és most télleg nem szeretnék szociológiai értekezésbe belemenni) ezeket az "extrákat" el kell követni)...és a következõket javasolnám:

-asszimmetrikus nyilak, pl egyik fele fekete, másik fehér (negatív), s mindig a feketét a föld felé rakni - namost ez már messzirõl üt, ha meg van fordítva, s nem is annyira macerás, csak mondjuk a gyártás során 50% ilyen, 50% olyan fajtát kell csinálni
-felfestés/felszórás - na azt fordítsa meg valaki...

Na ez csak javaslat, elsõsorban Nektek kell megoldani, de jó lenne, ha többé nem lenne ilyesmi probléma!

-még annyit, hogy vega-paszta mégiscsak lehetett volna, pl némi gombás szósz - a nénik mindenesetre remekül improvizáltak, szóval nem maradtam éhen...

Szüccser

Szüccser

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Nem tudom ki hogyan van vele, de ez egy igazi jó kis verseny volt. Hangulatát tekintve nekem idén ez tetszett a legjobban. Olyan családias volt. A szervezõknek gratula, mindenkin látszott, hogy lelkes. A középtávon nyomtam és Erdõbénye után én is (kellett nekem a kollegina hátsókerekét néznem) megmásztam a fölösleges hegyet, de volt ott egy srác aki telefonon felhívta az egyik szervezõt, így még idõben tudtunk korrigálni. Igaz addigra az egész mezõny a szar irányba jött. A pálya nekem nagyon bejött. Egyetlen akszidant az volt, amikor az elõttem guruló krapek fejjel feltúrta a saras vízmosás alját, én meg majdnem átmentem a nyakán. Kb. 5 cm-re áltam meg elsõkerékre billenve a tarkójától, hála a Minotaur-nak. A konyhás néniknek csillagos ötös. Szerintem õket kéne delegálni az összes hazai maratonra. Jövõre biztos hogy ott leszek. Ja, és én is csatlakoznék a "pólóhiányolók" klubbjához.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
eredményrõl vki tud vmit?
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Nagyon profin szervezett maraton volt. Minden hibát kijavítottak amit tavaly elkövettek. Kitünö pályakijelölés, az itatóknál volt víz, lötyi, csoki és udvarias kiszolglás. Szerintem megérte elmenni és leküzdeni a szabadonvállasztott távott.

Gratulálok mindenkinek aki megcsinálta.

Talán annyi negatívum, hogy a célban kapott Mountain Dew meleg volt.

És mindíg van egy két hülyegyerek akik az út közepén állnak meg szerelni, és természetesen ez mindíg a gyors lefeléken és kanyar után teszik ezt.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Más kérdés...
A parkolónál miért nem volt kijelölve,h merre kéne fordulni? nem kell teljesen lezárni a parkolót,csak legalább 1 nyilat,h akinek ez az elsõ,az is vágja a Tmát...

me

me

vendég

• fórumtag
  • 22 posts

Hol vannak máááááár az eredmények? :(
Nem úgy volt, hogy már hazafelé a vonaton megnézhetem? :o
Lehet, ott b@sztam el, hogy kocsival mentem.

Így terveztük. Az összes célidõt helyben be akartuk vinni adatbázisba, ez alapján generáltuk volna a kategóriánkénti és összesített eredménylistákat, amiket fel is nyomtunk volna webre, wapra.
Sajnos egy szervezésbeli figyelmetlenség miatt nem tudtuk a helyszínen bevinni az adatokat, aminek az okát itt nem írnám le.
Lényeg, hogy a célidõk jelenleg "csak" papíron és videón vannak meg, Mádon. Szalagleszedés után jön haza thread az anyaggal (remélhetõleg még ma), azután gépre visszük az adatokat (remélhetõleg holnap), és lesz eredmény.
Jövõre jobban odafigyelünk! Bocsi mindenkitõl a késlekedésért!
Úgy megy, mint a karikacsapágy.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na, most már eredményeket szeretnék én is...

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 posts

Orby: Te melyik voltál?

Szia, én a 96-os rajtszámú versenyzõ voltam, sárga KERÉKPÁRÁS TOPIK-os mezben, piros-fehér CASCO sisakban, fekete , piros, fehér PROBIKE-os naciban egy fekete össztelós KONA MANO nyergében.

Annak, aki meg 2x 3x evett a tésztából azt üzenem, hogy jövõre induljon a hosszútávon menjen rajta végig tisztességesen, és aztán próbáljon tésztázni, hátha kap egy kis száraz kenyeret. Persze, nem az õ hibája ha keveset fõznek.

Mivel a hosszú táv meghirdetett színtideje 8 óra volt, ezért este 18:00-ig beérkezõknek is járt volna tészta... Akinek korában adtak repetát, azoknak csak ezen kereten felül lehetett volna adni.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Hol vannak máááááár az eredmények? :(
Nem úgy volt, hogy már hazafelé a vonaton megnézhetem? :o
Lehet, ott b@sztam el, hogy kocsival mentem.
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
Tényleg Pite, ti merre makkoltatok még? Mennyit mentetek szembe a pályán? A frissítõig, vagy visszafordultatok?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Pitechus:
a piáról tudom,h Lfogyott,vagy h legalábbis nem le7ett repetázni,mert ki volt számolva,viszont mi akkor mentünk úyra kajálni amikor már eredményhirdetést vártunk azaz olyan 4-f5 után,mert az ebédlõ üres volt,és tál sem volt kirakva,viszont ha bementél a konyhára,és kértél,akkor örömmel adtak,mert még volt mázsaöt tészta,szósz,sajt,csak persze nem rakták ki hûlni meg a legyeknek...
ettõl függetlenül le7,h nektek nem yutott,de inkább azokra kéne mérgesnek lenni akik Löntötték,mert nem felelt meg nekik (nem sok ilyen volt szerencsére - no meg tényleg finom volt!!)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Hát térképünk éppen volt, és ez volt a szerencse különben soha sem keveredünk ki.
Az meg, hogy mit mondasz a célban senkit nem érdekel, felesleges õszintének lenni, a szervezõk is tudták, hogy ki az aki nem érintette a két ellenõrzõ pontot.
Annak, aki meg 2x 3x evett a tésztából azt üzenem, hogy jövõre induljon a hosszútávon menjen rajta végig tisztességesen, és aztán próbáljon tésztázni, hátha kap egy kis száraz kenyeret. Persze, nem az õ hibája ha keveset fõznek.

Orby: Te melyik voltál?