Hogy szakítják mán le, ha oda van festve? Ütvefúróval levésik?
Hova van festve? A fára? (mer, hogy kû arra nem vót) Gondolod, hogy majd egy maraton miatt összepingálják neked az erdõt?
Gyalogkakukk visszaértél? A táborba?
Hogy szakítják mán le, ha oda van festve? Ütvefúróval levésik?
Tényleg Pite, ti merre makkoltatok még? Mennyit mentetek szembe a pályán? A frissítõig, vagy visszafordultatok?
de tök felesleges, ha leszakítják.
Közben agyalok, hogy a szalagleszedést/átrakást hogyan lehetne jövre megoldani (mert megoldani mégiscsak nektek kellene, azaz necces környéken (és most télleg nem szeretnék szociológiai értekezésbe belemenni) ezeket az "extrákat" el kell követni)...és a következõket javasolnám:
-asszimmetrikus nyilak, pl egyik fele fekete, másik fehér (negatív), s mindig a feketét a föld felé rakni - namost ez már messzirõl üt, ha meg van fordítva, s nem is annyira macerás, csak mondjuk a gyártás során 50% ilyen, 50% olyan fajtát kell csinálni
-felfestés/felszórás - na azt fordítsa meg valaki...
Na ez csak javaslat, elsõsorban Nektek kell megoldani, de jó lenne, ha többé nem lenne ilyesmi probléma!
-még annyit, hogy vega-paszta mégiscsak lehetett volna, pl némi gombás szósz - a nénik mindenesetre remekül improvizáltak, szóval nem maradtam éhen...
Figy ! A kanyarban, de nem az ideális íven, hanem a bozótban szereltem vazze, és a kedvedért nem fogom 1 km-en keresztül cipelni a bringát + minden szart, egy mezõre, ahol nem zavar senkit. Aki belém tudott volna jönni, meg is érdemli...
Figy ! A kanyarban, de nem az ideális íven, hanem a bozótban szereltem vazze, és a kedvedért nem fogom 1 km-en keresztül cipelni a bringát + minden szart, egy mezõre, ahol nem zavar senkit. Aki belém tudott volna jönni, meg is érdemli...
Talán annyi negatívum, hogy a célban kapott Mountain Dew meleg volt.
És mindíg van egy két hülyegyerek akik az út közepén állnak meg szerelni, és természetesen ez mindíg a gyors lefeléken és kanyar után teszik ezt.
Hol vannak máááááár az eredmények?
Nem úgy volt, hogy már hazafelé a vonaton megnézhetem?
Lehet, ott b@sztam el, hogy kocsival mentem.
Orby: Te melyik voltál?
Annak, aki meg 2x 3x evett a tésztából azt üzenem, hogy jövõre induljon a hosszútávon menjen rajta végig tisztességesen, és aztán próbáljon tésztázni, hátha kap egy kis száraz kenyeret. Persze, nem az õ hibája ha keveset fõznek.