Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Zemplén Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1012 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

Rajtszám nélkül sokan voltak a pályán mellesleg...nem túl szép dolog.

...én az középtáv utolsó itatójánál meg is kérdeztem egy rajtszám-bukó nélküli srácot hogy mit csinál itt; elég zavaros volt a válasz

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

(eredmények?...)

Keso delutan fogom megkapni az eredmenyeket.
Mivel nem terv szerint ment a celido rogzitese, ezert elore "felek", hogy nem lesz egyszeru atvarazsolni az adatbazisba az adatokat. De ha sikerul a varazslat, akkor azonnal lathato lesz.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
(eredmények?...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Ez egy acél váz volt, így nyilván nem mai. Szerintem abból a korból származik, amikor a Gepida még név volt. És ahogy VV mondja, elfáradt. Nagyjából azon a helyen próbál hajlongani az anyag, ha szép csõrösöket ugrasz vele. Két hete láttam ott elhajlani egy Magellan alu vázat. :o
era: Tényleg...! Lehet, hogy csak kirakták a rendezõk ilyesztgetni a népet. Mint USA-ban az autóroncsokat... :)
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Én nem láttam a törött biciklin rajtszámot...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Elfáradt az anyag. Ez a típus nem mai darab, és véleményem szerint már erõsen benne volt a korban.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Áruljátok már el, hogy mitõl törik el így egy váz! Netalán közöttünk van a szerencsés? Mert a srácon egy karcolás se'...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
A Hidegkúti sorozatban nagyon király a törött alsócsöves Gepida! :)
Remek befutó kép lett rólam, úgy nézek ki rajta, mint aki épp halálán van... Mondjuk úgy is volt... :o

Biztosan unalmas már a kérdés, de akkor ma lesznek végre eredmények?
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
akkor én is
a szalagozás ellenõrzését marha egyszerûen és alacsony ktg-gel meg lehet oldani:
a rajt elött fél órával egy motorral végigmenni a pályán és ahol levették, elszakadt, nem egyértelmû ott pótolni lehet még mielött a versenyzõk oda érnének.

egy bollyal nekünk is volt eltévedés (jelöletlen pályarészen-néhány km) pontosabban valamiféle emelkedõ, mert olyan középtávosok kerültek elénk miután újra a kijelölt szakaszon bicóztunk akik gyök kettõvel mentek lefelé...
egyébként ezt leszámítva jó volt a verseny.
eredményeket akarunk!!!
szammer

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Pitechus: köszi, sikerült Velencéig végig kocsival utaznom, ami nem kis örömet szerzett... :)

a vonaton én voltam az egyik ember a háromból. Reggel a Keletiben meg is ijedtem (ott még csak ketten voltunk), hogy rossz vonaton vagyok... Annyira jófej volt a kirendelt a 4 kerékpárterelõ vasutas, hogy miután becsukták a kocsi ajtaját még indulás elõtt kinyitották, hogy megnézzék minden rendben van-e velünk, nincs-e valami gáz. :) Még poénkodtak is velünk, szóval nagy + a Szerencsi vasutasoknak. ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

En meg megirtam, hogy sok kerekparosra kell szamitaniuk...

Sokan, pl én is, bepánikoltam a vonattól szvsz, a sok rossz tapasztalat miatt - így Hápiéknak hála, sikerült autóval lejutni.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Tovabbi kepek:
http://zm2005.fw.hu/erdobenye/

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
A hetfoi levelem utan nagyon rendesek voltak a "MAVosok". Felhivtak telefonon es elmondtak, hogy csak Szerencsig tudnak kerekparos kocsit adni, mert rogton vinniuk kell vissza... Az engem is meglepet, hogy csak 3-an jottetek. En meg megirtam, hogy sok kerekparosra kell szamitaniuk...

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Lehet, hogy már mondtam, de köszi a szervezõknek, hogy elintézték Pestrõl a bicikli szállító vagont.
Néztek is a mÁVÓsok, amikor 3-an szálltunk le. Kirendeltek 4 embert, hogy koordinálják a miskolci átszállást. Erre leszáll 3 cangás. Õk meg legalább 30-ra vártak. Ebbõl csak azt szûrik majd le, hogy legközelebb nem fognak bicikliszállító kocsit senki kívánságára biztosítani.
Amit meg én szûrök le az az, hogy egyre lustábbak és tehetõsebbek vagyunk (persze én is).
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

van valami lehetõsség arra, hogy ezekhez a képekhez hozzájussunk egy darab file-ban letölthetõ formátumban?
(amúgy megtaláltam magam itt) :)

Osszegyujtom a rendezoktol a tobbi kepet is, es utana megprobalom elerhetove tenni egybe az egeszet.
Ha valaki ugy gondolja, hogy a sajat kepeit is "beadja kozosbe", akkor azt is hozza teszem. (Termeszetesen odairom, hogy kitol van.)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

http://zm2005.fw.hu/rajtcel/
http://zm2005.fw.hu/hidegkut/
Holnap lesznek tovabbi kepek.

van valami lehetõsség arra, hogy ezekhez a képekhez hozzájussunk egy darab file-ban letölthetõ formátumban?
(amúgy megtaláltam magam itt) :)

elõre is köszi:
Gyk.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
találtam magamról 4 képet is. tök jó. de linkelni h lehet? nekem az eddig vhogy nem sikerült. :(
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Ok Ok, csak volt aki rámszólt ! :scared:
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás

Figy ! A kanyarban, de nem az ideális íven, hanem a bozótban szereltem vazze, és a kedvedért nem fogom 1 km-en keresztül cipelni a bringát + minden szart, egy mezõre, ahol nem zavar senkit. Aki belém tudott volna jönni, meg is érdemli...

A montin gyu, pedig hideg vót !:P

Figyelj kiscsákó, ahogy Gyalogkakukk is írta nem rád gondoltam, de nem csak Te kaptál defektet. Söt találkoztam nem is egy ismeröseömmel akik szereltek. Ez a hozzászóllásomnak olyan része volt, hogy akinek nem inge ne vegye magára. De Te még elég gyerek vagy, hogy ezt megérsd, talán kérd meg apukádat majd Ö elmagyarázza. Szerintem egyértelmû volt amit írtam.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Yeah...Van kép...Most meg tudtam nézni és tényleg nem volt semmi jelzés az eleyén még...
Fiúk,miért nem volt végig kihúzva a parkolóban is vmi szalag vagy kitéve tábla?! :( Ez az 1 bánt mert eléggé mexívtam vele...És még csak nem is mondta senki,h bocs izé...