...én az középtáv utolsó itatójánál meg is kérdeztem egy rajtszám-bukó nélküli srácot hogy mit csinál itt; elég zavaros volt a válaszRajtszám nélkül sokan voltak a pályán mellesleg...nem túl szép dolog.
Jelentkezz be Regisztrálj

Zemplén Maraton
Posted 2005. July 27. - 14:55

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2005. July 27. - 14:16

Keso delutan fogom megkapni az eredmenyeket.Rajtszám nélkül sokan voltak a pályán mellesleg...nem túl szép dolog.
(eredmények?...)
Mivel nem terv szerint ment a celido rogzitese, ezert elore "felek", hogy nem lesz egyszeru atvarazsolni az adatbazisba az adatokat. De ha sikerul a varazslat, akkor azonnal lathato lesz.
Posted 2005. July 27. - 14:04

(eredmények?...)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2005. July 27. - 13:29

era: Tényleg...! Lehet, hogy csak kirakták a rendezõk ilyesztgetni a népet. Mint USA-ban az autóroncsokat...

másnak hajtok, mások hajtanak"
Posted 2005. July 27. - 13:08

Posted 2005. July 27. - 12:34

Posted 2005. July 27. - 12:21

Posted 2005. July 27. - 12:15

Remek befutó kép lett rólam, úgy nézek ki rajta, mint aki épp halálán van... Mondjuk úgy is volt...

Biztosan unalmas már a kérdés, de akkor ma lesznek végre eredmények?
másnak hajtok, mások hajtanak"
Posted 2005. July 27. - 12:00

a szalagozás ellenõrzését marha egyszerûen és alacsony ktg-gel meg lehet oldani:
a rajt elött fél órával egy motorral végigmenni a pályán és ahol levették, elszakadt, nem egyértelmû ott pótolni lehet még mielött a versenyzõk oda érnének.
egy bollyal nekünk is volt eltévedés (jelöletlen pályarészen-néhány km) pontosabban valamiféle emelkedõ, mert olyan középtávosok kerültek elénk miután újra a kijelölt szakaszon bicóztunk akik gyök kettõvel mentek lefelé...
egyébként ezt leszámítva jó volt a verseny.
eredményeket akarunk!!!
szammer
Posted 2005. July 26. - 22:23

a vonaton én voltam az egyik ember a háromból. Reggel a Keletiben meg is ijedtem (ott még csak ketten voltunk), hogy rossz vonaton vagyok... Annyira jófej volt a kirendelt a 4 kerékpárterelõ vasutas, hogy miután becsukták a kocsi ajtaját még indulás elõtt kinyitották, hogy megnézzék minden rendben van-e velünk, nincs-e valami gáz.

Posted 2005. July 26. - 21:51

En meg megirtam, hogy sok kerekparosra kell szamitaniuk...
Sokan, pl én is, bepánikoltam a vonattól szvsz, a sok rossz tapasztalat miatt - így Hápiéknak hála, sikerült autóval lejutni.

Posted 2005. July 26. - 21:44

Posted 2005. July 26. - 21:44

Posted 2005. July 26. - 21:24

Néztek is a mÁVÓsok, amikor 3-an szálltunk le. Kirendeltek 4 embert, hogy koordinálják a miskolci átszállást. Erre leszáll 3 cangás. Õk meg legalább 30-ra vártak. Ebbõl csak azt szûrik majd le, hogy legközelebb nem fognak bicikliszállító kocsit senki kívánságára biztosítani.
Amit meg én szûrök le az az, hogy egyre lustábbak és tehetõsebbek vagyunk (persze én is).
Posted 2005. July 26. - 20:56

Osszegyujtom a rendezoktol a tobbi kepet is, es utana megprobalom elerhetove tenni egybe az egeszet.van valami lehetõsség arra, hogy ezekhez a képekhez hozzájussunk egy darab file-ban letölthetõ formátumban?
(amúgy megtaláltam magam itt)
Ha valaki ugy gondolja, hogy a sajat kepeit is "beadja kozosbe", akkor azt is hozza teszem. (Termeszetesen odairom, hogy kitol van.)
Posted 2005. July 26. - 20:50

http://zm2005.fw.hu/rajtcel/
http://zm2005.fw.hu/hidegkut/
Holnap lesznek tovabbi kepek.
van valami lehetõsség arra, hogy ezekhez a képekhez hozzájussunk egy darab file-ban letölthetõ formátumban?
(amúgy megtaláltam magam itt)

elõre is köszi:
Gyk.
Posted 2005. July 26. - 19:55

Posted 2005. July 26. - 18:47

Posted 2005. July 26. - 18:27

Figy ! A kanyarban, de nem az ideális íven, hanem a bozótban szereltem vazze, és a kedvedért nem fogom 1 km-en keresztül cipelni a bringát + minden szart, egy mezõre, ahol nem zavar senkit. Aki belém tudott volna jönni, meg is érdemli...
A montin gyu, pedig hideg vót !
Figyelj kiscsákó, ahogy Gyalogkakukk is írta nem rád gondoltam, de nem csak Te kaptál defektet. Söt találkoztam nem is egy ismeröseömmel akik szereltek. Ez a hozzászóllásomnak olyan része volt, hogy akinek nem inge ne vegye magára. De Te még elég gyerek vagy, hogy ezt megérsd, talán kérd meg apukádat majd Ö elmagyarázza. Szerintem egyértelmû volt amit írtam.