Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Zemplén Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
1012 replies to this topic

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts

Oke, vidd magaddal a gépedet és mivel a világháló mûködik mindenhol nem haragszunk meg, ha külföldröl tudatsz minket az eredményröl, miközben a lábadat áztatod a maratonos pénzböl.

Ne vedd mellre, csak próbáld megérteni.

ez azér erõs volt... látom nem hiába vagy KillerTom...

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

(Szombat reggel kulfoldre utazom egy hetre...)

Oke, vidd magaddal a gépedet és mivel a világháló mûködik mindenhol nem haragszunk meg, ha külföldröl tudatsz minket az eredményröl, miközben a lábadat áztatod a maratonos pénzböl.

Ne vedd mellre, csak próbáld megérteni.
( . ) ( . ) \l/ 8====O

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Pedig igaza van,mesélte nagymum,h régen amíg még echte kinn laktak a tanyavilágban,addig mindig úgy volt,h sós forró citromos teát vittek a földeken dolgozó Mbereknek.Jobban oltja a szomjat és pótolja a kiizzadt sót.Persze,az élvezeti értéke Lmarad a Lipton kamutííítõl,de mégis inkább ezt itták!
Meg al01-nek is iagaz van,h kisebb eséllyel megfázás mint mondjuk a jégdarabos turmix,amit épp csináltam a berohadás elött álló meggybõl és barackból és joghurtból ill. jégkockából.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nyilvan jobb a testnek melegben a meleg ital, hiszen a hideget neki kell melegitenie. Viszont az embernek jobban esik a hideg. ;-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Jesszusanyám! Pitechus nyertél! :)
Sivatagban bevált a forró tea, akkor ezután csak azt iszunk!
Éljen a józan ész! meg az izzadtságban tocsogó ruha!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Nekem sivatagban is bevált, a beduinok meg a perzsák is így nyomják. Ott meg sört ugye nem nagyon látsz.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Forró sós tea,nagymum is ezt mondja,de azért az õ kezében is a hideg sört láttam!:)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Nagy melegben jobb a forró tea, tea mellé meg nem sör való, hanem pálesz, vagy rum.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
de az van itthon is
sörbõl viszont a készletek kimerülõben vannak
meg aztán nagy a meleg,ilyenkor mégiscsak yobb a sör,mint a tömény
még a Becherovka is fût ilyenkor ami nem yó mert az üzemi hõmérsékletem az a mostani-15 fok:)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Egy fél deci jófajta pálesz többet ér mint a sör.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nincs pénzem egy rekesz sörre...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
@thread:
na yo,mondd,merre lax és megyünk segíteni!

@mindenki más:
1 hely elõre a listán 1 sör
2 hely 2 sör
3 hely 3 sör
stb

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Biztosan utalni fognak sokan, de nem At kell neznem minden nevezesi lapot, celidot..., mert nem egyezik a kapott eredmenylista es az adatbazisbol generalt.

érdekes...
ettõl még Harang is gyorsabb :scared:

summer

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Biztosan utalni fognak sokan, de nem tudom kitenni az eredmenyeket.
At kell neznem minden nevezesi lapot, celidot..., mert nem egyezik a kapott eredmenylista es az adatbazisbol generalt.

Hajjaj...:( És meglesz ez még mai nap folyamán? Vagy tök esélytelen, s ne is várjunk rá?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
hjajj, Murphy mindenhol ott van... :)

mindegy, az én laza 4:10 órámmal nem valószínû, hogy az elsõ 10ben leszek :)
pár verseny-fotónak jobban örülnék, nem tud valaki linket? Thufir oldalát láttam, jó képek!

B

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Biztosan utalni fognak sokan, de nem tudom kitenni az eredmenyeket.
At kell neznem minden nevezesi lapot, celidot..., mert nem egyezik a kapott eredmenylista es az adatbazisbol generalt.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

thread írta, hogy nem egyszerû az adatátvitel, talán azért nem írogat most ide, mert vadul pötyögi be a sok adatot...

Tegnap este megkaptam az adatokat es az osszes nevezesi lapot...
Nem az adatatvitel a gond, hanem hogy vannak problemas esetek...
Reggel 9 ora ota ezt csinalom folyamatosan, es tenyleg ezert nem valaszolgatok. Most el kell mennem par orara, de utana folytatom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ja, engem nem érdekel az eredménylista.

Persze, mert a közép-hosszú kategóriát nem írják ki. :)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

Ahogyan azt már orby kartárs kifejtette, sajnos a kerékpárosok más elbírálás alá esnek. Én úgy tudom, hogy kis hazánkban csak a direkt erre kijelölt helyeken szabad erdõben kerekezni. Minden egyéb helyen TILOS. Persze a dolog addig nem túl gázos, amíg még arra sincs embere az erdõgazdaságoknak (sajnos), hogy a tapír olasz orvvadászokat elkapják.
Szóval törvény (szabály?) van, de nem tudják betartani.
Üdv Magyarországon!

Igazából minden rendszerben van vmi jó. olyan mint a hegymászás. Az Alpokban viszonylag biztonságos, kiépített, vannak jó kis szolgáltatások, mentõhelikopter, DE: drága, zsúfolt, nem csinálhatsz azt, amit akarsz.
Keletebbre, Kárpátok vagy Elburz persze olcsóbb, vadregényesebb, kevesebb a szabály, DE: ha baleset ér meghalsz, könnyen eltévedsz,nincsen semmilyen szolgáltatás.
Magyarország még egyikbe sem tartozik.

Ja, engem nem érdekel az eredménylista.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
thread írta, hogy nem egyszerû az adatátvitel, talán azért nem írogat most ide, mert vadul pötyögi be a sok adatot...