Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Zemplén Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
1012 replies to this topic

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,368 posts
Nem kell kistányér? Akkor még avégén a saját gépemmel megyek...ha igaz a hír. Amúgy beton mennyi van benne ha van? Ja és ha vkinek van szállásötlete, szívesen fogadom.om.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
az csak azért volt mert nem volt kedvem a célban még a dobogóra is felmászni :D
de a széles ösvények tényleg jók
emléxem, amikor 03-ban a Mátrában a kiskör végén lévõ tolós résztõl kezdve egészen a betonútig (saccra ~5-8 km) tapadtam RaveAce-re, mert elsõnek a tolongás miatt, majd az egy nyomtávos ösvény miatt nem tudtam elõzni...
no meg arra is, amikor 24h-son a 9. letekert órában a friss és üde versenyzõ fiúkák gondolták úgy, h a nagypapatempómmal a leálló sávban a helyem... :P

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Fõleg a "célegyenes" elõtti kanyarnak, ugyi? ;) ;) ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
emlékeim szerint nem kell hozzá kistányér, ráadásul jó ritmusa van

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,368 posts
Nah, az jó. Azt nem szeressük, ha miattunk nem bírnak le/felszáguldani, de azt sem ha mi nem bírunk. Bár ez utóbbi ritkább szokott lenni:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Szerintem elég lite...az elsõ hegy legvégét valószínûleg tolni fogja, oda kell némi kraft, de utána már sima ügy. Buda Marci szvsz technikásabb, de ott meg hegyek nincsenek. Sokkal jobban lehet itt elõzni (ergó kevésbé löknek bele a csalánba), mert szélesebb utakon megy, mint mondjuk a HHH xc-pálya.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,368 posts
A kérdésem az lenne, hogy mennyire húzós a 30 km-es táv? Barátnõvel indulnék, de még a zemplénin soha nem voltam. Nem számadatok érdekelnek, hanem tapasztalatok, mennyire vannak technikás lejtõk, emlkedõk stb. Mondjuk a Buda-marcihoz képest.

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Természetesen élni fog, várunk! :)
Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
És az az elõzõ napi (07.22) 22-óráig történõ rajtszám átvétel valóban élni fog?
Mert ugyan nem olyan késõn,de kb. 20 óra körül kavarodok majd csak oda és akkor vasárnap nyernék egy kis idõt még a rajt elõtt.
Lustálkodás...
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Színesedik a Zemplén Maraton programja: profi bicajokat lehet kipróbálni majd személyi igazolvány ellenében.
Bõvebb infó a bicókról a www.zemplenmaraton.hu oldalon.

Már csak ezért IS érdemes eljönni! :)
Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
thread:
Elõre is köszi, emil ment...

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
orby:
Megoldható.
A többit privátba.

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Thread,

Van lehetõség a nevezésem (Orbán László, hosszú) 2007-re való átrakására - sajnos kezemet törtem )?

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
tom_mirra:
Megkaptuk, es ok.
Bocs, hogy nem valaszoltunk, eddig.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
thread:
küldtem mail-t az info@zemp....hu -ra
megkaptátok?
nem kaptam rá visszajelzést.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
Beneveztem, várom a pipát.

Remélem nem szívok az átszallagozással mint tavaly. Azonban nevezési díj elengedése enyhít a fájdalmon:)
( . ) ( . ) \l/ 8====O

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Ma erkezett meg a penz. Pipa rendben. :)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Tegnap frissitettem. Ha nincs a neved mellett a pipa, akkor legyszives dobjal egy email-t az info@zemplenmaraton.hu cimre az adataiddal...
Most par hetig nem volt frissitve, de mult hettol van netes hozzaferesunk azaz igyekszem hetente legalabb egyszer megnezni.

Egyebkent kb. 10 nap kesessel frissitettunk, mert ugy erkeztek a szamlakivonatok. Kb a csekken fizetoknek is ennyi ido mulva tudjuk ellenorizni.

Köszi a gyors választ!
Ha egy hét múlva sem lesz(leszek) rendben,akkor majd jelzem.
Üdv:Ralph
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Tegnap frissitettem. Ha nincs a neved mellett a pipa, akkor legyszives dobjal egy email-t az info@zemplenmaraton.hu cimre az adataiddal...
Most par hetig nem volt frissitve, de mult hettol van netes hozzaferesunk azaz igyekszem hetente legalabb egyszer megnezni.

Egyebkent kb. 10 nap kesessel frissitettunk, mert ugy erkeztek a szamlakivonatok. Kb a csekken fizetoknek is ennyi ido mulva tudjuk ellenorizni.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Helló!
Kérdésem lenne a Zemplén maratonra interneten történõ nevezõkhöz,akik bankszámláról utalták át a nevezési díjat.
Mennyi idõ telt el a netes nevezés és a kis zöld pipa megjelenése között?
Gondolom értitek mire gondolok?
;-)
A honlapon a nevezetteket meg lehet nézni és azt is,hogy elfogadták-e a nevezést vagy sem.
Sikeres nevezés esetén a név után megjelenik a kis zöld pipa.
Szóval kb.mennyi az átfutási idõ?