Egyébként én egy jó darabig fel sem fogtam, mi csípi a fenekemet a nadrágon át, ... De hogy miért csak a nadrágon át szúrtak, az érthetetlen!
a bögöly általában a se##ed csípi, mindig fix helyet keres mozgó részt nem mer bevállalni:)
Egyébként én egy jó darabig fel sem fogtam, mi csípi a fenekemet a nadrágon át, ... De hogy miért csak a nadrágon át szúrtak, az érthetetlen!
Az elsõ 35km-en jól voltam, de mikor Dante utolért akkor az az erõ amivel elhúzott tõlem, kiábrándított
ööö
Ezt az engem üldözõ bögjök valahogy nem vették figyelembe:(
Apró észrevételem illetve inkább kérdésem lenne a szervezõkhöz.
Hozzávetõlegesen mennyien lehettünk összesen,akik indultak is a maratonon?
Ugyanis,ha az eredménylistán szereplõket összeadjuk (mindhárom táv!),akkor 300-körüli jön ki.
Viszont láttam rajtszámokat szép számmal 800-fölöttieket is.
Akkor most.....?
Ennyien nem jöttek volna el????
Nem mintha lenne valami jelentõsége számomra a dolognak,csak érdekelne.
;-)
Ott hevert a pálya közepén, de mire kapcsotam hogy micsoda már 100m-re jártam tõle.így hagytam el a sildemet.
csak az ágacska bokrocska volt.
Én azt megtanultam, hogy a bögölyök elõl a napra kell menekülni
Kár azért a 4 defektért.. Nekem - folyékony latexel a kerekeimben 2baron - nem voltak ilyen gondjaim, átgázoltam árkon bokron, benga köveken.
Párszor végigszántottam én is a szederbokrok szélét, meg az egyik kanyart rendesen elbénáztam, aztán bezúgtam egy szederbokorba, na az sem volt kellemes. Karom, lábam ennek megfelelõen is néz ki
így hagytam el a sildemet.Lehajtod a fejed, és a sisakon csattan az ágacska.
Kár azért a 4 defektért.. Nekem - folyékony latexel a kerekeimben 2baron - nem voltak ilyen gondjaim, átgázoltam árkon bokron, benga köveken.Ááááááá, hogy tudtam így maraton elszúrni, ááááááááá, 2:30-as tekert és 3:12-es beért idõvel, 4 defekt, ááááááááá!
Az még valamire csak jó lessz, egyszer! De mire?Na meg egy belsõ 7 lyukkal....