Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Zemplén Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1012 hozzászólás a témában

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Egyébként én egy jó darabig fel sem fogtam, mi csípi a fenekemet a nadrágon át, ... De hogy miért csak a nadrágon át szúrtak, az érthetetlen!

a bögöly általában a se##ed csípi, mindig fix helyet keres mozgó részt nem mer bevállalni:)
( . ) ( . ) \l/ 8====O

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Az elsõ 35km-en jól voltam, de mikor Dante utolért akkor az az erõ amivel elhúzott tõlem, kiábrándított :D

Máté, te aztán legalább annyira peches vagy, mint én! :D 3 defekt, ráadásul pont a cél elõtt...ehhh (welcome to the club)...egyébként szvsz jól mentél. Elnézést kérek mindenkitõl, akiket leordítottam a patak utáni meedek emelkedõn, ott már nagyon pipa voltam, az abszolút végén kullogtam, ráadásul csak a nagytányéron volt hajlandó megmaradni a lánc. De végül is, eredmény nem számít, önmagamhoz (és a körülményekhez képest) a 3:12 nem tragikus annyira.

Egyébként én egy jó darabig fel sem fogtam, mi csípi a fenekemet a nadrágon át, mindig beleakadt tüskét kerestem! De hogy miért csak a nadrágon át szúrtak, az érthetetlen! Persze a rovarok közül a legdurvább továbbra is a tavalyi BEAC Maxin bekattant Gyilkos Lódarázs ;) raj volt, na azok adtak ám szurikat.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás

ööö
Ezt az engem üldözõ bögjök valahogy nem vették figyelembe:(

Úgy látszik téged jobban szerettek mint engem :)
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
me: köszönjük a gyors és alapos magyarázatot.
Akkor kérdeznék mégegyet.
;-)
A célban egy hölgy álványról fotózott mionden (legalábbis szerintem) célba érkezõt.
Szervezett dolog volt?
Értem azt alatta,hogy valami "célfotó-féle" csapat volt,vagy esetleg a szervezõk embere ?
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

me

me

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Apró észrevételem illetve inkább kérdésem lenne a szervezõkhöz.
Hozzávetõlegesen mennyien lehettünk összesen,akik indultak is a maratonon?
Ugyanis,ha az eredménylistán szereplõket összeadjuk (mindhárom táv!),akkor 300-körüli jön ki.
Viszont láttam rajtszámokat szép számmal 800-fölöttieket is.
Akkor most.....?
Ennyien nem jöttek volna el????
Nem mintha lenne valami jelentõsége számomra a dolognak,csak érdekelne.
;-)

293 fõ teljesítette
5 fõ nem teljesítette (beérkezett a célba, de nem ment végig a távján)
23 fõ átvette a rajtszámot, de nem érkezett be (rajtszámmal) a célba
5 fõ visszalépett elõzõleg más javára
12 fõ elõnevezett és fizetett, de nem vett át rajtszámot
27 fõ beregisztrált a honlapon, de nem fizetett, és nem vett át rajtszámot

A rajtszámok így lettek kiosztva:
001-tõl hosszútáv
300-tól középtáv
700-tól rövidtáv
Az elsõ rajtszámokat a tavalyi "élbolyok" kapták.
Úgy megy, mint a karikacsapágy.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Mondjuk az én középtávos nevezésem akkor hogy magyarázod egy 396-os rajtszámmal.
;-)
Ha pedig megnézed a hosszútávosokét........
Végül is mindegy.
:-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás

így hagytam el a sildemet.
csak az ágacska bokrocska volt.

Ott hevert a pálya közepén, de mire kapcsotam hogy micsoda már 100m-re jártam tõle.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
nem a rajtszámok szine volt más kategóriánként?
30-sárga
50-fehér
70-piros
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Arra nem gondolsz, h pl az elsõ szám kategóriát jelent? Mentem én már 4 jegyû rajtszámmal is 50 fõs mezõnyben...elsõ szám táv, második kategória/kor...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Apró észrevételem illetve inkább kérdésem lenne a szervezõkhöz.
Hozzávetõlegesen mennyien lehettünk összesen,akik indultak is a maratonon?
Ugyanis,ha az eredménylistán szereplõket összeadjuk (mindhárom táv!),akkor 300-körüli jön ki.
Viszont láttam rajtszámokat szép számmal 800-fölöttieket is.
Akkor most.....?
Ennyien nem jöttek volna el????
Nem mintha lenne valami jelentõsége számomra a dolognak,csak érdekelne.
;-)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

Én azt megtanultam, hogy a bögölyök elõl a napra kell menekülni

ööö
Ezt az engem üldözõ bögjök valahogy nem vették figyelembe:(

Most így visszagondolva az Erdõbénye utáni mászás tetszett nagyon, az erdõben. Ahol a patak vagy patakok is voltak:)
Tök ritmustalan hepehupa...
De nekem az bejött:D

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Ja, végül nem értem haza, de le vagyon minden írva a beszámolómban ;)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Én azt megtanultam, hogy a bögölyök elõl a napra kell menekülni és még hogy sokat kell még edzenem ha versenyre akarok menni. Na majd jövõre már jobban sikerül :)
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Kár azért a 4 defektért.. Nekem - folyékony latexel a kerekeimben 2baron - nem voltak ilyen gondjaim, átgázoltam árkon bokron, benga köveken.
Párszor végigszántottam én is a szederbokrok szélét, meg az egyik kanyart rendesen elbénáztam, aztán bezúgtam egy szederbokorba, na az sem volt kellemes. Karom, lábam ennek megfelelõen is néz ki :D

Na majd kérek kiképzést antidefekt ügyben. Megérné a befektetést, valsz én is latexezni fogok, ha már könnyû külsõvel megyek!

Láttam, 2 másodperccel késted le a dobogót! Lesprinteltek? Azért gratula, nagyon szép eredmény!

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Lehajtod a fejed, és a sisakon csattan az ágacska.

így hagytam el a sildemet.
csak az ágacska bokrocska volt.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

Ááááááá, hogy tudtam így maraton elszúrni, ááááááááá, 2:30-as tekert és 3:12-es beért idõvel, 4 defekt, ááááááááá!

Kár azért a 4 defektért.. Nekem - folyékony latexel a kerekeimben 2baron - nem voltak ilyen gondjaim, átgázoltam árkon bokron, benga köveken.
Párszor végigszántottam én is a szederbokrok szélét, meg az egyik kanyart rendesen elbénáztam, aztán bezúgtam egy szederbokorba, na az sem volt kellemes. Karom, lábam ennek megfelelõen is néz ki :D

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás

Na meg egy belsõ 7 lyukkal....;)

Az még valamire csak jó lessz, egyszer! De mire?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na meg egy belsõ 7 lyukkal....;)

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
A bogarak csípése elmúlik, az ágak szúrásából adódó sebek begyógyulnak és utánna csak egy kellemes emlék marad egy kemény maratonról.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ááááááá, hogy tudtam így maraton elszúrni, ááááááááá, 2:30-as tekert és 3:12-es beért idõvel, 4 defekt, ááááááááá! Kicsit kiakadtam. Pedig vééééégre ment izomból a végéig.