Most látom csak, pedig jártam a honlapon már egy párszor idén, hogy az egri különítmény, én meg haver tekerészünk azon a fõoldali képen

Jó választás!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Nekem leginkább az tetszik, hogy a pályák második fele nagyjából a közepétõl lassacskán lejt és hullámvasútszerûen váltakoznak a lejtõk és az emelkedõk.Az eddigi hosszútáv volt a legproblémásabb átszalagozás szempontjából. Reméljük idén nem lesz baj vele.
A mostani hosszútávon van pár kemény emelkedõ/lejtõ, de összességébe jobban járható és szebb helyeken megy. Persze ez utóbbi szubjektív.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Tavaly két rész volt problémás. Mindkettõvel a verseny elõtt szembesültünk mi is. Jelenleg az egyik most jól járható, a másikat messze elkerüljük.Nem tudom skacok kinek mi baja van a felszántott úttal, mert ha van veseköved tuti hogy elmegy tõled egy ilyen terepen.:angevil:
Mi lessz a rajt? Marad a tó?
Az eddigi hosszútáv volt a legproblémásabb átszalagozás szempontjából. Reméljük idén nem lesz baj vele.A rajz alapján nagyon jónak ígérkezik a hosszútáv második fele!
A rajz alapján nagyon jónak ígérkezik a hosszútáv második fele!Felkerült a szinttérkép a honlapra.
www.zemplenmaraton.hu
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Mi is:)
Pár héttel a verseny elõtt szántották fel. Sajnos ott nem tudtuk elkerülni.
Reméljük ilyen utak sem lesznek. (PICT0429.jpg)
Pár hét alatt ilyenné válik egy teljesen jó minõségû út, ha nagyobb esõzés után végigmegy pár erdészeti kocsi.
(Ez a régi hosszú távon volt jellemzõ.)
Mi is:)Remélem idén felszántott út nem lesz
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]