Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Fox Suspension 32 F100 Remote QR15 - 1.5 Taper 2009 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Item discontinued - no longer available to purchase.

Ennyi pénzért nem is csodálkozom, hogy elkapkodták... :o

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
alibaba:
nekem furcsa,hogy egy oldalon gyülekeznek a tisztességtelen eladók?van annyi adok-veszek portál hogy össze sem lehet számolni

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Alibaba.com-ról rendelt már valaki? Nekem valahogy neccesnek tûnik az egész, pedig jó cuccokat lehet találni. Villát akarnék venni leginkább. 120-130-at mozgó levegõset. Fox, vagy RS leginkább.

én nem kockáztatnék... lehet vannak rajta jó vételek is, de ami gyanúsan olcsó, az sanszos, hogy átverés...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
CRC-s rendeléshez keresek valakit, még 30 forintnyi rendelésre lenne szükségesem.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Alibaba.com-ról rendelt már valaki? Nekem valahogy neccesnek tûnik az egész, pedig jó cuccokat lehet találni. Villát akarnék venni leginkább. 120-130-at mozgó levegõset. Fox, vagy RS leginkább.

Necces is. Több hazai fórumon is tárgyalják ténykedésüket és inkább panasz van rájuk. Külön weboldala van a pórul járt vevõknek (http://www.alibabascam.com). Én a helyedben tartózkodnék tõlük.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

állítólag átb@szás az egész, de weight weenies-en olvastam már olyat hogy valaki onnan vett felnit pl.

Bár sokkal több olyat, hogy küldték a pénzt és semmi.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Egy nagyjából teljes bringát lefedõ alkatrészcsomag (kivéve váz, villa) jött volna. Valamit nagyon elbaltáztak, mert tömegre a csomag kevesebb, mint a fele volt, így tudtuk igazolni a bibit. Küldték szó nélkül a hiányzó alkatrészeket. 1400 fontos összeg volt.
Egyszer meg egy Hope agy maradt ki, azt meg jóváírták és le lehetett vásárolni. Szóval probléma megoldásból korrekt, csak ugye ha az ember bringát épít 1 nap is számít :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekem még ilyen nem fordult elõ pedig volt hogy 10 embernek rendeltem több mint 1200€ értékben 40-50 tételt, és eddig kb 10-12x rendeltem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Majd ne lepõdj meg, ha a fele cucc hiányzik. Nálunk már kétszer elõfordult, bár javították mindkétszer.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Akkor oké.
"Ride today, heal tomorrow"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Csütörtökön utaltam CRC-nek a pénzt és a státusz még mindig feldolgozás alatt. Lehetséges, hogy még mindig nem kapták meg a pénzt?

Simán + még az feldolgozásuk.

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Kaptál egy visszaigazolást nem? A csomagodat állitják össze volt hogy 5 napig nem változott a státuszom. Ne aggódj egyenlõre.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Csütörtökön utaltam CRC-nek a pénzt és a státusz még mindig feldolgozás alatt. Lehetséges, hogy még mindig nem kapták meg a pénzt?

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Gratis Velobörse und Bike Shop - velomarkt.ch

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
nyx.at
traildevils.ch
gumtree :)
11:38:11 IM 2012

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Tudnatok kulfoldi piactereket mondani? A WW, a Light Bikes es a MTB-News.de mar megvan. eBay-t is ismerem... :D

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
actionsports.de rendelésbe jövõ hét elejéig be lehet szállni, ha valakit érdekel.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
bocs, ha nem volt egyertelmu... szal a szerzodo fel fizet sokat, akie a weboldal. ezt neha atharitjak. "rendes" bankoknal ez az osszeg alacsonyabb szokott lenni. vannak olyan szolgaltatasok, amiknel megcsinaltak, hogy sokfele feluletet kezeljen (pl otp, cib, paypal, etc), azok megint akasztanak, de joval olcsobb a fejlesztes :)

szal csak arra akartam ramutatni, hogy ezert terjednek lassabban, ill a webes teruleten eleve kisebb haszonkulccsal dolgoznak (valahol 10% - ha ebbol csipegetnek par szazalekokat, az eleg jelentos bevetel kieses). de asszem pl a mcdonaldsban sem lehet kartyaval fizetni.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Tudom, hogy a kettõ nem ugyanaz, a párhuzamot úgy értettem, hogy aki a lét kapja, azt lehúzzák a PP-on is, vagy pl. a Vaterán is.

Amúgy PP téma (ha nem is pont ide kapcsolódik, de aki használja, az figyeljen oda): tegnap kaptam egy PayPal-os emailt, de furcsa módon a korábbi, ott már nem használt, de még élõ címemre. Mindenféle adatot kértek benne. Furcsa volt, úgyhogy megnéztem az üzenet forrásában, hogy milyen IP címrõl jöt. Dél-Afrikából küldték :). Ment a szemétbe.
A küldõ email címe végül is csak hasonló volt a korábban kapott valódihoz, de elsõ ránézésre nem volt gyanús.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."