Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ok, akkor lehet hogy az agyat is ott veszem meg, de nem pofátlanság bemenni a boltba egy felnivel és egy aggyal hogy "rakjátok össze"? habár küllõket tõlük vennék.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

ha ebike-on rendeltem vmit, ami még nem jött meg, és rendelek az oldalon még vmit, akkor majd együtt fogják hozni, vagy külön és két postakölcséget vizetek? help!

Általában egyben viszik ki, de szóljál rájuk, és akkor biztosan összerakják a rendeléseket.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ha ebike-on rendeltem vmit, ami még nem jött meg, és rendelek az oldalon még vmit, akkor majd együtt fogják hozni, vagy külön és két postakölcséget vizetek? help!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ok, majd kap egy kakaóscsigát vagy egy százast

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
õ nem, de aki kihozza, azaz a GLS futár igen ;)

ne zsidózz, adj neki borravalót bõven :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Ebike futár tud vissza adni?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Koszonom a tajekoztatast, akkor innentol felejtos az angol ebay, maz alkatresz.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Szerintem alkatrészt nem gáz rendelni az angol ebayrõl, engem még nem vágtak át, és a kollégáim is inkább azzal fárasztanak hogy ki mit vett épp nevetséges áron:)
Bringát egyben nem vennék ebayrõl, vagy nagyon meggondolnám
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Mi az oka annak, hogy a www.ebay.co.uk-rol nem hallok jo velemenyeket?

Oka?

Nagyon egyszeru... sajnos az ebay.co.uk-on nagyon keves brit hirdet(mivel ok becsuletessek lennenek), helyettuk azonban van sok betelepult szerencsekovacs, lengyel, litvan, ukran, kinai... es meg had ne soroljam...
Nap mint nap hoznak be hozzank az uzletbe ebay-rol vett bringat.. es had ne mondjam milyenek! A csucs a multkori cyclocross bringa volt, ami rendes aheados volt 1 1/8-os kormanycsapaggyal es bele volt kokanyolva az alapmeretes villa... aztan a leggyengebb a shimano valtokarhoz parositott sram hatso valto.. aztan a fene rugja meg csak nem mukodik, de volt a multkor 8 sebesseges bringan SS lanc is.
Itt a buggyant emberek szama vegtelen, ugyhogy mindent el lehet nekik adni a jelek alapjan, csak akarni kell....
Szuma: szerintem csak uj cuccot vagy tuti brit eladotol rendeljetek!!!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Mi az oka annak, hogy a www.ebay.co.uk-rol nem hallok jo velemenyeket?

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Hi!
Most angliaban vagyok es ha itt veszek a chainreactioncycles.com-volt valamit, oda postaztatom, ahol lakom es utana felviszem magammal a repulore, akkor is kell afat fizetni, szemet szurhat a vamosoknak a repteren?
Koszi a segitseget.

Hupp-hupp, mivel uniobol unioba repulsz a vamos le se fog sz**ni! :)
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Koszonom a segitseget.

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

Hi!
Most angliaban vagyok es ha itt veszek a chainreactioncycles.com-volt valamit, oda postaztatom, ahol lakom es utana felviszem magammal a repulore, akkor is kell afat fizetni, szemet szurhat a vamosoknak a repteren?
Koszi a segitseget.

Kizárt. Az ÁFÁt megfizeted, ahol megveszed az alkatrészt, jelen esetben Angliában, így semmilyen további kötelezettséged nincs. Hozod-viszed a cuccaidat, ahogy akarod.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Vagyis akkor csak az online boltoknal, ahol mas orszagba torteno szallitassal kell afat fizetni?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Semmit nem kell utána fizetned, és nem foglalkoznak vele a vámosok, mivel az EU-ban vagy, ott vásároltad, oda viszed.:)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Hi!
Koszi a segitseget.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

En is ugy tudom, hogy az eun belul mar nincs afa.

EU-n belül VAN Áfa, Vám nincs.
A vám egyébként minimális összeg, míg az Áfa, a vásárolt termék számlaértékének 20%-a.

Ezt akkor kell kifizetni, ha a vám benntartja a cuccod, és neked igazolni kell számlával.

Namármost, mivel a vámosnak fogalma sincs h. mennyit ér a te cuccod, ezért "elméletileg" olyan számlát mutatsz amilyet akarsz.

Ez lehet bejön, lehet nem.
Nem érdemes nagyon eltérni az eredeti ártól.
+- 20% erejéig eltérhettek a valós értéktõl emellett a vámosnak szó nélkül el kell mennie. - irányba érdemes eltérni ;)

Azonban ha van egy kis fogalama is a vámosnak a cuccod értékérõl, és te pofátlanul kis számlával mész be, akkor nagggyon megszívhatod.

Ilyenkor a vámtiszt kinyitja az adott termék katalógusát és az Aktuális árra számol Áfát mindenképpen, és esetleg vámot is.

Ez azt jelenti hogy pl. veszel egy 2004-es akármit és nem valós számlát akarsz érvényesíteni, akkor szépen elküldenek a francba, és ugyanezen termék 2006-os árát fogod fizetni tokkal vonóval, ami biztos hogy azt fogja jelenteni hogy te nem jársz jól!

Remélem segítettem!

Ja és innen érdemes: www.jensonusa.com
www.ebay.com és www.ebay.de

És bocs a sok szövegért.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Hello!
Valaki nem tudja hol lehet jó áron '05ös DJ II-t kapni? (mondjuk ebikenál olcsóbban?) Ausztria is szóbajöhet. (Vagy ha szállítással együtt sem vészes, akkor német is.)

De ha valaki tud nekem hozni akkor azis jó :)
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Váz többször akadt már fenn, szóval ezt igy nem lehet kijelenteni, hogy E-bay-rõl aztán tuti a vámmentesség.

Hamis értékfeltüntetésért egyébként $25.000 a büntetés, ezért nem hajlandó rá egy cég se.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Csak az újoncok kedvéért!
www.ebay.com vagy .de
Ha itt veszel valamit, az tuti hogy Gift felirattal fog jönni, kis értékkel, vagyis no áfa, no vám. Bár lehet hogy "egy nagyobb értékû cumó" (váz, villa) szemet szúrhat a vámon. Ja és nem csak használt cuccok vannak.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám