Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2007. január 24. - 20:07
2-3 nap alatt elhozza a posta.
nekem is volt egy csomagom, az is itt volt országon belül 2 nap alatt.
más
az csak hab a tortán, hogy németországból ideért jan. 17-ére a jan. 15-én DPD-vel feladott csomag havernak...
igaz a DPD, nem említhetõ egy lapon a Magyar Postával...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. január 24. - 19:45
rendeltünk hétfõn este haverral egy ilyet:
http://bolthely.hu/c...termek&id=00010
jött a megerõsítõ email, meg írtam nekik egyet, hogy kb. mikorra ér ide? ez olyan fél 10-3/4ed 10 körül történt. azonnal jött a válasz e-mail, hogy valószínûleg a héten. van rá tényleges esély, hogy ez így is történik? ugyanis szombaton megyünk sítáborba, és oda már el akarjuk vinni (most csak egy 100as van, de hát azzal nem lehet igazán játszani 6 fõnél..)...jövõ héten meg senki nem lesz itthon:-S
/féloff
Írta 2007. január 23. - 15:09
Írta 2007. január 22. - 21:29
A PayPal egy kapuként mûködik a bankkártya adataid és az eladó között, így ha megadod az eladó email címét (amivel regisztrált) akkor utalhatsz neki pénzt. A paypal ezt leemeli a számládról és átutalja az övére (meglepõen gyorsak, elküldöd a pénzt, és kb 2 mp múlva már zárolva van a számládon az összeg...)
Korrekt árfolyamon váltanak, én vakon megbízom bennük, szóval csak ajánlani tudom. Talán ~2-3 nap, míg az egész regisztrációs cucc lezajlik.
Írta 2007. január 22. - 20:59
leírná, hogy mûködik?
Írta 2007. január 22. - 19:54
Írta 2007. január 22. - 19:30
Írta 2007. január 22. - 19:26
Írta 2007. január 22. - 17:50
nem kapsz hozzá semmit. lehet venni külön hozzá szerszámot 3-5 ezerért, de nem érdemes, mert nem fogod annyiszor használni, hogy ne érné meg bevinni a boltba és ott elvégeztetni a 100-200 ft-os munkát a boltossal. anno csak a shimanonak volt kulcsa hozzá. 5 ezer körül. nekem ez nem tetszett, aztán csináltunk egyet itthon
Kissé pesszimista vagyok, hogy ma magyarországon bárki megcsináljon valamilyen munkát 100 200 ft-ért, fõképp ha egy nem is nála vett cucc beszerelésérõl van szó. Talán ha a boltos haver. Mindenesetre én inkább megvettem.
Írta 2007. január 22. - 14:18
sziasztok,
azt szeretném megkérdezni, h online boltokban vett lx v xt hajtokarokhoz sehol nem adnak szerszámokat? ill h kellenek azok majd nekem? vagy beviszem egy szervízbe felteszik aztán elfelejthetem legalább fél évre. szóval olyat nézzek ahol van a szettben szerszám is, esetleg rendeljek vele együtt vagy nem létkérdés.
pl itt és itt
köszi
Tibi
Szerszám csak az XTR-hez jár, és azt el is küldik mégha külföldrõl online-ban veszed is. Legalábbis eddig így volt. Itthon már nem esküdnék meg rá hogy véletlenül nem felejtõdik ki.
Írta 2007. január 22. - 13:04
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. január 22. - 12:54
Írta 2007. január 22. - 12:48
azt szeretném megkérdezni, h online boltokban vett lx v xt hajtokarokhoz sehol nem adnak szerszámokat? ill h kellenek azok majd nekem? vagy beviszem egy szervízbe felteszik aztán elfelejthetem legalább fél évre. szóval olyat nézzek ahol van a szettben szerszám is, esetleg rendeljek vele együtt vagy nem létkérdés.
pl itt és itt
köszi
Tibi
Írta 2007. január 21. - 21:22
na megvolt a rendelés. 1 kérdés nem kaptam emailt csak egyet rendelés közbe ami igy szól :
Willkommen im Action Sports - Online Shop.
Sie haben sich erfolgreich im Action Sports Online Shop als neuer Kunde registriert und können sich bei zukünftigen Bestellungen ganz einfach mit Ihrer email Adresse und Ihrem Passwort einloggen.
Achtung: Diese eMail-Adresse wurde uns von einem Kunden bekannt gegeben. Falls Sie sich nicht angemeldet haben, senden Sie bitte eine eMail an bestellung@actionsports.de.
ez mit jelent?mehetek a bankba utalni a pénzt?
Köszöntjük az Action Sports-ban - Online bót'.
Ön sikeresen regisztrálta magát az Eksön Sport Onlájn Bót'-ban, mint új vásárló és a jövõbeni rendeléseknél egészen egyszerûen be tud lépni az email címével és a jelszavával.
Figyelem: Ez a levél-cím már egy vevõtõl ismerõs. Ha nem Ön jelentkezett be, akkor írjon egy levelet erre a címre: bestellung@actionsports.de.
megfelel?
Írta 2007. január 21. - 20:49
Sie haben sich erfolgreich im Action Sports Online Shop als neuer Kunde registriert und können sich bei zukünftigen Bestellungen ganz einfach mit Ihrer email Adresse und Ihrem Passwort einloggen.
Achtung: Diese eMail-Adresse wurde uns von einem Kunden bekannt gegeben. Falls Sie sich nicht angemeldet haben, senden Sie bitte eine eMail an bestellung@actionsports.de.
ez mit jelent?mehetek a bankba utalni a pénzt?
Írta 2007. január 21. - 20:27
Írta 2007. január 21. - 20:24
de ha egy óra múlva kibököd, hogy mégsem, akkor komolyan mondom pic_sán leszel rúgva!!!