Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
ha valaki rendelne innen a közeljövõben: http://www.chainreactioncycles.com/
csatlakoznék hozzá
/nekem egy nyereg kellene/
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nem lehet, hogy a hiba benned van? ;)

de 100%
bennem van a hiba hogy ragaszkodok az általam kinézett termékhez.
meg amúgyis.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nem lehet, hogy a hiba benned van? ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mivel nekem _csak_ az az adott cucc volt érdekes ezért nem tudott mást tenni, mint hogy
"háát hívjál fel X nap múlva"
hááát
hááát
niiincs hát de...

nekem nemjött be.
kétszer akartam rendelni tõlük több dolgot. egyszer se sikerült.. :)

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

egyetlen negatívum velük szemben hogyha nincs a cucc, akkor igérgetik, igérgetik, igérgetik, igérgetik....

nekem nem így volt.
jött az email hogy nincs olyan tárcsájuk raktáron és épp
szétnézek mindenhol.
2 nap mulva jött a kövi mél, hogy nem találtak sehol, szal nem is lesz egy
jó ideig úgyhogy ittvan 3 másik fajta alkatrész ha ezek jók akkor
válasszak ezek közül, ha nem akkor csak a másik rendelést küldik.
(mellesleg egy féktárcsáról volt szó és egy telóról)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
egyetlen negatívum velük szemben hogyha nincs a cucc, akkor igérgetik, igérgetik, igérgetik, igérgetik....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az ebike biztonságos és egészen gyors is. rendelj bátran tõlük!:)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
hmm, nem rossz!akkor mindenkinek csak jó tapasztalatok?mert mindig fent lógok de egyszerûen nem merném megrendelni...:S de ha ott kell helyben fizetni az más mert nem elõre kell:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
biztonságos. rendelj bátran.
a fizetés a csomag érkezésekor történik, a futárnak csekkolod az összeget.
ha elcserélnek egy alkatrészt, akkor azt természetesen cserélik. pár nap múlva küldik a futárral a megfelelõt és cseréltek.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

ebikeról megéri rendelni?csak azé kérdem mert lx hajtómûvet, deore hajtás szettet és j3-at vennék!!mennyire biztonságos?

Megbizhatóak, korrektek.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
ebikeról megéri rendelni?csak azé kérdem mert lx hajtómûvet, deore hajtás szettet és j3-at vennék!!mennyire biztonságos?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Técs

Técs

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
A rendesebb német boltok nem csak energiaszeletet küldenek, hanem ha rendelsz tõlük vmit és nincs raktáron akkor egy felsõbb kategóriás cuccot adnak oda az eredeti áráért, vagy hasonó cuccból adnak 10-20% árengedményt. Sógorommal ez már több ízben is megesett, dehát még a német boltok mentalitása is eltérõ. Nekem egyszer egy ultegra hátsó váltót küldtek duraace helyett (persze hogy a bikecomponents:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

csak nincs egyenlõre senki, aki rendelne a németektõl valamit

ha rendelünk sokan sokat és nem számottevõ lesz a postaköltség rámesõ része, akkor társra találtál

még nemtom mit rendelek, de valami majd kell biztos :)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Megjöttek a cuccaim a Bikestore.cc-tõl. Gyorsak voltak, kedd reggel megkapták a pénzt, délután feladták a cuccost. 2 nap alatt ideért. Kinyitom a dobozt, s a rendelt alkatrészeken felül, még egy energiaszeletet is csomagoltak. Így kell ezt csinálni!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
én itt szoktam vásárolni és sosem volt gondom. igaz a postaköltséggel sincs gondom, mert a hugomhoz megy minden münchenbe illetve ismerõshöz berlinbe. vki mindig jár haza rövidebb idõközönként. a posta ide "Hungary (Ungarn): EUR 20,00". nem olyan vészes.

az árak sem tragikusak szerintem. nézztek meg, bár azt hiszem már írtam errõl régebben.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Van ezeknek a online boltoknak valami felügyeleti szerve, vagy valami hasonló, ahová lehet gond esetén fordulni? (Mert gond az rendesen van velük..)

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Naív gondolat volt az elõbb valakitõl hogy elõször kedvesek vele de miután már x-ediket rendeled már nem törõdnek veled úgy mint elõször... valakit is érdekel szted hogy te vagy az xy Imre és már a múltkor is rendeltél? és most ismért nem kérdezi a fõúr hogy "mûvészúr a szokásost?". A hatmilliomodik ember vagy a sorban és azért nem biztos hogy egy fickó ül a gép elõtt aki jegyzi a neveket hanem lehet hogy huszonnyolcan vannak és a fele ennek belesz*rik... Nem sértésnek szántam!

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

A múlt pénteken feladott rendelésemre még nem jött meg,csak az automata email, úgy tûnik nem éredekli õket. Elõzõ rendelésemnél 5 mialt küldtem nekik, hogy mi a csöcs van már a cuccal, mert nem küldtek feladásértesítõt , én meg rágtam a körmömet. Az áraik elég jók, de nagyon taplók.

Jelenleg az van kiírva az oldal elején, hogy költöznek, és türelmet kérnek. Mindemellett amikor nem költöztek, akkor is elég vegyesek voltak a tapasztalatok velük.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A múlt pénteken feladott rendelésemre még nem jött meg,csak az automata email, úgy tûnik nem éredekli õket. Elõzõ rendelésemnél 5 mialt küldtem nekik, hogy mi a csöcs van már a cuccal, mert nem küldtek feladásértesítõt , én meg rágtam a körmömet. Az áraik elég jók, de nagyon taplók.

emailre nem válaszoltak azóta sem, de visszautalták a pénzt, amit nem tudtak küldeni.
igaz elküldem nekik 3x minden email címükre a bankszámlaadataimat...

Técs

Técs

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

Mit is várunk el egy online bolttól? Legyen olcsó, gyors, ügyfélbarát, rugalmas egyszerre, hatalmas raktárkészlettel? Ez így együtt közgazdasági nonszensz. A youth hostelben sincs jacuzzi.

Az olcsósággal meg a raktárkészlettel nincs baj, ugyanis mindent amit rendeltem raktáron van a honlap szerint. Ha meg máskor meg tudják csinálni hogy a feladástól számítva 1-2 napon belül küldik az adatokat ahova utalni kell, akkor most amikor raktári cuccot rendelek, miért nem válaszolnak még 1 hét múlva sem a rendelésemre? Valszeg amikor új vevõként rendeltem jobban odafigyeltek rám,most meg amikor már legalább egy tucat rendelésen túl vagyok, kezdenek hanyagolni.Vagy kezd elegük lenni a rinyáló magyarokból :-)
Egyébként a csomagköltség 10 euro DPD-vel házhozszállítva.