Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Valaki tud nekem oan Online boltot mondani ahol lehet SPIUK cuccokat venni ( Nexion bukó, Ventix napcsi..) köszi ;)

http://www.proathlon...spiuk-lista.htm

Bár asszem nem online.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Németek nem jeleskednek Paypal fronton. Paypallal küldeni, vagy Paypallal németnek küldeni? Igen, nem.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Tudok német online bringásboltnak PayPal-val pénzt küldeni átutalás helyett? Csinált már ilyet valaki?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
Noh megérkezett a csomagom, rendben:) nem is volt olyan nagy késés ahoz képest h magyar postán is átment:)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

hi!
Az lehetséges, hogy http://www.chainreactioncycles.com weblapon csupán 579 euro-ért (ingyenes kiszáll.)
Mavic Crossmax SLR Disc UST 2007
Black/Red 24h C-Lock Pair F&R kerékszetthez hozzá lehet jutni? Szinte minden fele annyi, mint nálunk. Hogy kell rendelni? Köszi elõre is.

Lehetséges lenne, ha UK-ban euro lenne és nem font...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

hi!
Az lehetséges, hogy http://www.chainreactioncycles.com weblapon csupán 579 euro-ért (ingyenes kiszáll.)
Black/Red 24h C-Lock Pair F&R kerékszetthez hozzá lehet jutni? Szinte minden fele annyi, mint nálunk. Hogy kell rendelni? Köszi elõre is.

Szerintem valamit elnéztél...

Feltöltött kép

(de 150 Font felett tény, hogy ingyen szállítanak)

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
hi!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
kérj biztosítótól futárral csekket ;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

akkor a Nagy Szeretett Magyar Posta egyik kiválasztottja vagy a nagyon kevés közül..:)

Nekem egy csekk nem tud ideérni az örs vezér térrõl...
Csomagot meg sem kockáztatok :)

OFF és a bringás futárcégek, az smafu??:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor a Nagy Szeretett Magyar Posta egyik kiválasztottja vagy a nagyon kevés közül..:)

Nekem egy csekk nem tud ideérni az örs vezér térrõl...
Csomagot meg sem kockáztatok :)

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Nagy hiba volt a normál postát választani. Egyszer rendeltem így (véletlenül) és soha nem érkezett meg. Itthon vhol lenyúlták. Elküldték újból, de már Parcel Force/GLS-el. Postai úton készülj fel a 10-14 napra. A 3-5 nap a fenti futárszolgálatra értendõ. Ha sürgõs, akkor DHL, de az plussz költség.
Egyébként Európa legnagyobb online áruháza.

Érdekes... nekem Royal Mail-lel is ideért 3 napon belül :chin: Smucig voltam 10 Fontnál többet fizetni a szállításért :D

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
hát egyre borúlátóbb vagyok...:(összesen rendeltem kb 8-9 ezer ft értékben és nem akartam a dhl 10 ezer ftos megoldását választani, más ismerõs meg nem akart rendelni:( reménykedem....

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

rendelt már vki a chainreactions-tõl?
Mennyi idõ alatt jön meg a csomag? a honlapojukon zat írják 3-5 munkanap ma volt az 5. ill vasárnap rendeltem és ma már péntek van:S Ha nem találnak itthon hagynak vmi cetlit vagy felhívnak?Royal mail-lel rendeltem.
Remélem azért megjön a ki csomag...

Nagy hiba volt a normál postát választani. Egyszer rendeltem így (véletlenül) és soha nem érkezett meg. Itthon vhol lenyúlták. Elküldték újból, de már Parcel Force/GLS-el. Postai úton készülj fel a 10-14 napra. A 3-5 nap a fenti futárszolgálatra értendõ. Ha sürgõs, akkor DHL, de az plussz költség.
Egyébként Európa legnagyobb online áruháza.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Royal mail, mint az angol posta... ami utána a mi szeretett magyar postánknak adja tovább ugye?
mert akkor ráérsz még aggódni nem kevés idõt:)

köszi az infót, erre nem is gondoltam, de most h mondod leesett.azt írta (így már) az angol királyi posta honlapja szerdán h átadta a csomagot a magyar kézbesítõ szervnek. Hát akkor várok:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Royal mail, mint az angol posta... ami utána a mi szeretett magyar postánknak adja tovább ugye?
mert akkor ráérsz még aggódni nem kevés idõt:)

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
rendelt már vki a chainreactions-tõl?
Mennyi idõ alatt jön meg a csomag? a honlapojukon zat írják 3-5 munkanap ma volt az 5. ill vasárnap rendeltem és ma már péntek van:S Ha nem találnak itthon hagynak vmi cetlit vagy felhívnak?Royal mail-lel rendeltem.
Remélem azért megjön a ki csomag...

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Valaki tud nekem oan Online boltot mondani ahol lehet SPIUK cuccokat venni ( Nexion bukó, Ventix napcsi..) köszi ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Pozitív fejlemény, hogy végre van belõlük itthon is. Szombaton voltam a Wilkerben, õk is tele voltak Giro-val - gondolom tõlük.

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Szisztok! Sisak vásárlás közben véletlenül találtam erre a boltra http://www.giro-sisa...t.php?type=bike
Nagyon korrektek voltak. Amit raktáron lévõnek írnak az tényleg van is, és küldik azonnal. (Ez ritka a webboltoknál nálunk.)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Rendel valaki mostanában CRC-rõl?