Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

bike-components.de, bike24.net-en kívül tud valaki még egyéb német online boltot?

tudunk

bike-discount.de
bikediscount.de
actionsports.de
rtr-bikes.de
bike-shop.de
bike24.net
boc24.de
raddiscount.de
mcbike.de
bike-mailorder.de

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Kissé bizalmatlan vagyok a netes vásárlással, ezért érdekelne, hogy mi a tapasztalat a bikemarket webáruházzal. Annyit már tudok hogy a Berguson az üzemeltetõ, bár ezt nem igazán verik nagydobra. Ha valami garanciális gond van hozzájuk kell menni? van is nekik amit hirdetnek vagy csak magyarosan sok szép képet lehet nézegetni? Tehát ha valaki már rendelt tõlük örülnék ha megoszthatná a tapasztalatait

szerintem a legjobbak. én eddig kb 8-szor rendeltem tõlük (a fél bringám onan van) eccer tévedésbõl rossz felnit rendelmtem (26-os helyett 28-ast) be is fûzettem ahogy megjött és a gumi felrakásnál derültek ki a dolgok. akkor felvettem velük a kapcsolatot és felküldtem pestre a kereket és ingyen átfûzték a rendes felnire. le a kalappal elöttük....

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
bike-components.de, bike24.net-en kívül tud valaki még egyéb német online boltot?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nekem is meghozták a lakatot amit kértem
1 nap késés de korrekt volt ígyis sztem

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha van a nagykerben akkor akár olyat is hoznak ami nincs is a honlapon. gyorsan válaszolnak e-mailekre. korrekt kiszállítás. meglepi prospektus a csomagban :)
elégedett voltam velük.

golui

golui

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Kissé bizalmatlan vagyok a netes vásárlással, ezért érdekelne, hogy mi a tapasztalat a bikemarket webáruházzal. Annyit már tudok hogy a Berguson az üzemeltetõ, bár ezt nem igazán verik nagydobra. Ha valami garanciális gond van hozzájuk kell menni? van is nekik amit hirdetnek vagy csak magyarosan sok szép képet lehet nézegetni? Tehát ha valaki már rendelt tõlük örülnék ha megoszthatná a tapasztalatait

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

CRC-rõl rendel mostanában vki?

15 fontnyi anyaggal tudnám megdobni a szállítmányt.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
full face-en gondolkodom .)
naon vonzó az a bellistic 57ajróér.
de elõtte fel kéne itthon próbálni, jó-e az S-es.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Miért? Te igen? :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
CRC-rõl rendel mostanában vki?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Jensonusa.com-ról rendelt már valaki?

szertnék onnan egy telót rendelni,és kérdés hogy kell e ilyenkor vámot fizetni vagy valami ilyesmi?megbízható e avagy nem?

köszi

USA-ból (EU-n kívülrõl) a képlet így néz ki általában: (ár + szállítási költség) * 1,035 vám * 1,2 áfa. Ez a "legrosszabb" eset, ha ajándékként küldik, vagy valamiért a vámosok nem foglalkoznak vele, akkor nincs vámáfa.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Xt'08 hajtómûvet szeretnél venni? :)

azt bizony :D

kiskubai: felvesszük a kapcsolatot! én is karácsony környékén akarok pont rendelni!!!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Jensonusa.com-ról rendelt már valaki?

szertnék onnan egy telót rendelni,és kérdés hogy kell e ilyenkor vámot fizetni vagy valami ilyesmi?megbízható e avagy nem?

köszi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Annyira nem bonyulult. Jobbra fent kis zászlók, klikk a brit lobogóra és íme:
http://www.bike-comp...tenenglisch.php

A fél bringám onnan van, és az ismerõsöm fél bringája is. Teljesen megbízhatóak sosem küldtek rossz árut.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
ki mit tud errõl a boltról: http://bike-components.de ? innen rendelnénk nagyobb tételben ismerõsökkel dolgokat... mivel én nem érek németül, valaki kihámozná nekem hogy mekkora összeg felett ingyenes a házhozszállítás?vagy hogy mennyibe kerül egyáltalán...hogy lehet fizetni...stb. esetleg ha valaki már rendelt tõlük, megoszthatná a tapasztalatait. Elõre is köszi!

Szia Koca:D:D:D:D összetalálkoztunk. nemtudom mennyire gondolod mostanában, mi karácsony utánra gondoltuk (közvetlen, tehát max január elsõ hete...)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Xt'08 hajtómûvet szeretnél venni? :)

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ha vki akar mostanában bike-components.de-rõl rendelni kérem jelezze! vagy itt vagy inkább privibe :)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors választ!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én emaileztem múlt héten az info@ftwbikes.com-mal (nem kcnc ügyben, hanem az aproban hirdetett használt alkatrésze miatt, zoda), de vasárnap óta nem válaszolt (elõtte igen), lehet a héten nem dolgozik.

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Rendelt már v.ki az ftwbikesrõl, vagy a megadott kereskedõk v.melyikétõl?
Érdekelne, hogy a honlapon feltüntett termékeket hol lehet megvásárolni, mert a "kontaktusba" irt kérdésekre nemigazán van válasz.
link:
http://www.ftwbikes.com/index2.htm

Telefonon vagy e-mail-ben is tudsz tõlük rendelni,elérhetõség alatt.
GT-Atee