Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
valószínû sofõr függõ. engem is hívnak mindig dpd is meg gls is. volt hogy délelõtt hozták, mondtam suliba vagyok, szünetbe kimentem elé aztán átvettem .)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
engem mindig felhívnak mert el van rejtve a ház:D gls futárokkal eddig minden oké volt, dpd-s egy kicsit paraszt volt, de a kiszállítással nem volt gond

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
szerintem kapnak céges mobilt... és a dpd-s srác fel is hívott mielõtt hozta volna a cuccot!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nem kapnak céges telót? :/

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ez a hivogatós dolog szerintem sofõr függõ is.
ha nem akar keresgélni, várni Rád, akkor inkább odacsörög. amelyik meg ráérõsebb vagy sajnálja a pénzt a telefonra, az csönget, vár...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Bikemarket nem tudom kivel szállíttat,

DPD
emlékeim szerint
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
a bm a dpd-vel szállít, engem se hívtak fel legelõször, most meg már mégúgyse

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Bikemarket nem tudom kivel szállíttat, de hiába jelölöm be, hogy hívjanak fel, nem hívnak. Valamelyik meg nem csönget, hanem inkább felhívott... :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
utoljára talán 1 éve volt dolgom velük, de akkoriban mindig telefonáltak.
volt amikor a szomszéd faluból navigáltam el hozzánk :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nálam 50-50. az egyik mindíg felhív reggel a másik csak ha már ott van.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és ha nagyon nem sikerül a kézbesítés, akkor kezdenek el a kérdéssel foglalkozni - ha van telefonszámuk.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hozzám eddig mindig csak úgy jöttek.. telefon nélkül.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
A GLS rám telefonál kiszállítás elött vagy szó nélkül hozzák?
( Rendelésbe nem írtam bele, hogy csak du. vagyok elérhetõ. )

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnék kérni ami nekem sokat jelentene!

CRC-n megtaláltam egy olyan Lizard Skins terméket amit már régóta hajkurászok de hazánkban egy boltba sem árulják, egyedül xfactor webshopba láttam, meg is rendeltem de visszaírtak hogy nem beszerezhetõ egyelõre.

Errõl lenne szó: http://www.chainreac...px?ModelID=7460

Ha valaki a napokban, max 1-2 héten belül biztosan fog rendelni innen, kérem jelezze, mert egyedül ehhez a 2000 ft-os tételhez elég drága a postaköltség, azaz beszállnék, bármilyen megoldás érdekel amennyiben budapesti vagy (elõre kifizetem vagy akármi).

Elõre is köszönöm! :prosze:

Küldj egy privátot!

adrian.urgyan

adrian.urgyan

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnék kérni ami nekem sokat jelentene!

CRC-n megtaláltam egy olyan Lizard Skins terméket amit már régóta hajkurászok de hazánkban egy boltba sem árulják, egyedül xfactor webshopba láttam, meg is rendeltem de visszaírtak hogy nem beszerezhetõ egyelõre.

Errõl lenne szó: http://www.chainreac...px?ModelID=7460

Ha valaki a napokban, max 1-2 héten belül biztosan fog rendelni innen, kérem jelezze, mert egyedül ehhez a 2000 ft-os tételhez elég drága a postaköltség, azaz beszállnék, bármilyen megoldás érdekel amennyiben budapesti vagy (elõre kifizetem vagy akármi).

Elõre is köszönöm! :prosze:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ahhoz csak gratulálni tudok :) de persze mindenki úgy teszi tönkre az életét ahogy akarja ;)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

készpénz elõre? na azt hogy oldod meg? :D bankkártya a nyerõ, általában az a legolcsóbb. vagy paypal

készpénz elõre mondjuk western union-on;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Rendeltem crc-rõl és kaptam egy emailt, hogy mivel ez az elsõ rendelésem, csak az otthoni címre tudják küldeni (megadtam külön szállítási címet), és oda is csak úgy, hogy küldök nekik faxon valami bizonyítékot (személyi másolat stb.), hogy tényleg én rendeltem-e, mert, hogy sok visszaélés volt már. Mit tegyek, csak hétvégén vagyok otthon és nem tudom garantálni, hogy valaki át tudja venni a csomagot.

Szomszéd van? Ha igen, beszéld meg valamelyikükkel, hogy vegye át a csomagot, a CRC-nél meg jelezd, hogy a megjegyzés rovatba vezessék fel az illetõ címét, így a fuvarozó vagy a postás látni fogja, hogy ha nem vagy otthon, kinek adhatja át! Nálam ez soha nem jelentett gondot, mert kivétel nélkül a Parcel Force/GLS hozza, és ha nincs otthon senki, akkor hívnak telefonon, hogy hol adhatják le. Amennyiben ezt a szállítási módot választottad, és a rendelési adataidnál rögzítettél telefonszámot, akkor nem is kell jelezned külön a CRC felé. Majd ha hozza a fuvarozó, és felhív, megmondod neki, hogy melyik szomszédnak adja le.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Rendeltem crc-rõl és kaptam egy emailt, hogy mivel ez az elsõ rendelésem, csak az otthoni címre tudják küldeni (megadtam külön szállítási címet), és oda is csak úgy, hogy küldök nekik faxon valami bizonyítékot (személyi másolat stb.), hogy tényleg én rendeltem-e, mert, hogy sok visszaélés volt már. Mit tegyek, csak hétvégén vagyok otthon és nem tudom garantálni, hogy valaki át tudja venni a csomagot.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
csak gondoltam gyorsabb a posta...
igen németo-ból jön, csak nem ezt szoktam meg. általában azért minimum egy "hallo, ja ich habe blabla ... mfg Stephan" szokott lenni
na de várok türelmesen .)