Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2008. december 04. - 21:21
Írta 2008. december 04. - 18:56
http://bike-components.de - rõl tervez e vki a közeljövöben rendelést?
kérem jelezze amennyiben igen
:bell:
Írta 2008. december 02. - 21:57
Kedden már levették a listáról , de amikor rendeltem ,még in stock volt...
Most ,hogy feldolgozzák a rendelésem, mert megjött nekik az utalt pénzem, most jelzi az account-omban ,hogy out if stock item.... :(
Most mi lesz?
Nagyon akciós volt 179,9£ ...
Rendeltem még mást is, de az másnak menne.
Azt elküldik, a teló nélkül?
Most választanom kéne valamit ebben az értékben?
Vagy ha kérem ,visszautalják a pénzt?
:wtf:
Köszi,
Gábor
Írta 2008. november 27. - 21:43
A segítségeteket kérném! Bikecomponents.de -rõl való rendelés állapotát hol tudom megnézni ? Mármint azt, hogy hol tart a csomag...
Rendelés közben kiírt egy linket, én hülye meg nem mentettem el, az oldalukon meg nem találom...
Köszi elõre is!
Írta 2008. november 25. - 15:58
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. november 25. - 15:55
bp-re megérkezett a csomag. kaptam egy LEVELET hogy ha át akarom venni akkor fizessem be csekken az utánvét árát és akkor hajlandóak kihozni. Természetesen a posta saját maga szabta meg az árfolyamot ami akkor szerintük 272Ft=1euro volt. Volt ez tavaly nyáron amikor minden bankban 250 körül mozgott az euró..
szóval ha mûködik is az utánvét akkor sz.pás.
Írta 2008. november 25. - 15:33
Azt mondták középárfolyamon utalnak, holnap délben.
A crc kérte az e-mailben ,hogy küldjek egy mélt, hogyha feladtam a pénzt.
Azt most kell elküldenem a mai dátummal?
u.i.:
Ja és 0,2% a banki költség mindkét bank részérõl.
Írta 2008. november 24. - 16:13
Euro van, szóval nem kell 264,-Forintot fizetni egy Júróért(szerencsére)...
Írta 2008. november 24. - 12:24
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. november 24. - 12:19
Az utánvétes dolog felvetése meg valóban meglepõ. Ha netán valaha, valahol lett is volna ilyen Mo.-ra a jó híre miatt biztos nem mûködne ez a szolgáltatás.
Írta 2008. november 24. - 09:46
Te azt komolyan gondolod, hogy külföldi online boltban forintban fizethetsz, sõt utánvéttel? Ébredjél már föl!LÉGYSZI SEGÍTSETEK! NAGYON SÜRGÕS!
Szeretnék rendelni a www.bike24.net -rõl... Itt csak átutalással lehet fizetni, és csak Euro-ban? Vagy lehet utánvéttel is, és Forintban, vagy átutalással, és Forintban? (Természetesen a második lehetõség a legkényelmesebb). Postaköltség nincs. És hány napon belül kell átutalni a pénzt (a megrendeléstõl számított)? Ma jár le az akció, ezért segítsetek! Látok ilyet, hogy CASH IN ADVANCE, az az utánvét? Ha beteszem a kosárba, akkor 225Euro-t mutat(szállítással együtt)... eddig rendben... meg is fogom még ma rendelni, csak az a kérdés, hogy ha holnap/holnapután utaljuk át a pénzt, akkor is 225Euro-t kell majd(mert mondom: ma jár le ez az akció(holnap már drágább lesz(elvileg)))?
ELÕRE is köszönöm!
Arról nem is beszélve, hogy minden információ ott van az oldalon németül és angolul is.
Írta 2008. november 24. - 09:34
LÉGYSZI SEGÍTSETEK!
ELÕRE is köszönöm!
Szerezz egy jó németest és hívjátok fel.Ennél egyszerûbb és gyorsabb nincs.
Írta 2008. november 24. - 09:00
Szeretnék rendelni a www.bike24.net -rõl... Itt csak átutalással lehet fizetni, és csak Euro-ban? Vagy lehet utánvéttel is, és Forintban, vagy átutalással, és Forintban? (Természetesen a második lehetõség a legkényelmesebb). Postaköltség nincs. És hány napon belül kell átutalni a pénzt (a megrendeléstõl számított)? Ma jár le az akció, ezért segítsetek! Látok ilyet, hogy CASH IN ADVANCE, az az utánvét? Ha beteszem a kosárba, akkor 225Euro-t mutat(szállítással együtt)... eddig rendben... meg is fogom még ma rendelni, csak az a kérdés, hogy ha holnap/holnapután utaljuk át a pénzt, akkor is 225Euro-t kell majd(mert mondom: ma jár le ez az akció(holnap már drágább lesz(elvileg)))?
ELÕRE is köszönöm!
Írta 2008. november 23. - 22:30
Úgy néz ki jövõ héten megrendelem CRC-rõl.
Gábor
Írta 2008. november 22. - 18:22
CRC-rõl rendelt már valaki teleszkópot?
A gari miatt kérdem, hogy ha valami gond lenne vele a késõbbiekben, akkor mi van?
http://www.chainreac...x?ModelID=29875
Ebben gondolkozom. Ha rendelek, akkor szólok, és beszállhat még valaki.
Üdv.
Gábor
ennyiért az apróban is találsz, az egyik bolt árul
Írta 2008. november 22. - 16:40
csé én rendeltem már onnan elvileg a számlával igazolhatod a cuccot és egyben a garancia is a számla.de valaki erõsítsen meg nehogy miadtam szopa be akolega.CRC-rõl rendelt már valaki teleszkópot?
A gari miatt kérdem, hogy ha valami gond lenne vele a késõbbiekben, akkor mi van?
Üdv.
Gábor
jha és ha onnan rendelsz beszállhatok?:Dirj egy privit ha már bisztos a rendelésed elõre is köszi
Írta 2008. november 22. - 15:08
Üdv.
Gábor
Írta 2008. november 22. - 10:52
Írta 2008. november 22. - 00:09
és mindenki a maga .....verje a csalánt.. sztem elég korrekt volt, hogy megkérdeztem..
csak nemigen akartam felébreszteni õsöket, azzal , hogy kikapcsolom a riasztót usw.
06-323
Írta 2008. november 21. - 23:41
és mindenki a maga .....verje a csalánt.. sztem elég korrekt volt, hogy megkérdeztem..szerintem nem olyan nagy kérés, hogy könyörögni kelljen érte...
csak nemigen akartam felébreszteni õsöket, azzal , hogy kikapcsolom a riasztót usw.
06-323