Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
tudom, hülye kérdés: azt tudom, hogy Németországból nincs vám, de adó van? mert a kosárban azt írja ki, hogy 240Euro szállítással együtt...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
:bell:

http://bike-components.de - rõl tervez e vki a közeljövöben rendelést?
kérem jelezze amennyiben igen

:bell:

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Múlt héten hétfõn rendeltem egy recon race- t crc-n
Kedden már levették a listáról , de amikor rendeltem ,még in stock volt...
Most ,hogy feldolgozzák a rendelésem, mert megjött nekik az utalt pénzem, most jelzi az account-omban ,hogy out if stock item.... :(:(
Most mi lesz?
Nagyon akciós volt 179,9£ ...

Rendeltem még mást is, de az másnak menne.
Azt elküldik, a teló nélkül?
Most választanom kéne valamit ebben az értékben?
Vagy ha kérem ,visszautalják a pénzt?

:wtf:

Köszi,
Gábor
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Hello!

A segítségeteket kérném! Bikecomponents.de -rõl való rendelés állapotát hol tudom megnézni ? Mármint azt, hogy hol tart a csomag...
Rendelés közben kiírt egy linket, én hülye meg nem mentettem el, az oldalukon meg nem találom...

Köszi elõre is!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én mindig elõre fizetek. Sokkal jobb árakat kapok, s sokkal jobba a hozzáállás. Utalás, majd helló, jön a cucc. Gond még nem volt, pedig már több helyrõl is rendeltem. Ja, és a lényeg, idõzítem a rendelés kifizetését az Euró ingadozásához, azaz még most, a sanyarú idõkben is egész jó tarifával rendeltem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
utánvéttel én kétszer rendeltem külföldrõl. elõször és utoljára..
bp-re megérkezett a csomag. kaptam egy LEVELET hogy ha át akarom venni akkor fizessem be csekken az utánvét árát és akkor hajlandóak kihozni. Természetesen a posta saját maga szabta meg az árfolyamot ami akkor szerintük 272Ft=1euro volt. Volt ez tavaly nyáron amikor minden bankban 250 körül mozgott az euró..
szóval ha mûködik is az utánvét akkor sz.pás.

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Na, ma bementem az otp-be, és átutaltattam a pénzt a crc számlájára.
Azt mondták középárfolyamon utalnak, holnap délben.
A crc kérte az e-mailben ,hogy küldjek egy mélt, hogyha feladtam a pénzt.
Azt most kell elküldenem a mai dátummal?

u.i.:
Ja és 0,2% a banki költség mindkét bank részérõl.
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
akkor ez az utánvétes dolog tényleg hülyeség volt:D
Euro van, szóval nem kell 264,-Forintot fizetni egy Júróért(szerencsére)...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ft számláról való utaláskor nekem középárfolyamon utalták. utalási költségnek 500-2000 Ft közt számítanak fel, bankttól, utalás fajtától és összegtõl függõen

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem is értem a kérdést, minden gond nélkül utalhatsz eurót, forintos számláról, az már más kérdés, hogy nem a neked legjobb árfolyamon fognak váltani plusz a legtöbb banknál van némi költségtöbblet a deviza tranzakció miatt.
Az utánvétes dolog felvetése meg valóban meglepõ. Ha netán valaha, valahol lett is volna ilyen Mo.-ra a jó híre miatt biztos nem mûködne ez a szolgáltatás.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

LÉGYSZI SEGÍTSETEK! NAGYON SÜRGÕS!

Szeretnék rendelni a www.bike24.net -rõl... Itt csak átutalással lehet fizetni, és csak Euro-ban? Vagy lehet utánvéttel is, és Forintban, vagy átutalással, és Forintban? (Természetesen a második lehetõség a legkényelmesebb). Postaköltség nincs. És hány napon belül kell átutalni a pénzt (a megrendeléstõl számított)? Ma jár le az akció, ezért segítsetek! Látok ilyet, hogy CASH IN ADVANCE, az az utánvét? Ha beteszem a kosárba, akkor 225Euro-t mutat(szállítással együtt)... eddig rendben... meg is fogom még ma rendelni, csak az a kérdés, hogy ha holnap/holnapután utaljuk át a pénzt, akkor is 225Euro-t kell majd(mert mondom: ma jár le ez az akció(holnap már drágább lesz(elvileg)))?

ELÕRE is köszönöm!

Te azt komolyan gondolod, hogy külföldi online boltban forintban fizethetsz, sõt utánvéttel? Ébredjél már föl!
Arról nem is beszélve, hogy minden információ ott van az oldalon németül és angolul is.

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

LÉGYSZI SEGÍTSETEK!

ELÕRE is köszönöm!

Szerezz egy jó németest és hívjátok fel.Ennél egyszerûbb és gyorsabb nincs.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
LÉGYSZI SEGÍTSETEK! NAGYON SÜRGÕS!

Szeretnék rendelni a www.bike24.net -rõl... Itt csak átutalással lehet fizetni, és csak Euro-ban? Vagy lehet utánvéttel is, és Forintban, vagy átutalással, és Forintban? (Természetesen a második lehetõség a legkényelmesebb). Postaköltség nincs. És hány napon belül kell átutalni a pénzt (a megrendeléstõl számított)? Ma jár le az akció, ezért segítsetek! Látok ilyet, hogy CASH IN ADVANCE, az az utánvét? Ha beteszem a kosárba, akkor 225Euro-t mutat(szállítással együtt)... eddig rendben... meg is fogom még ma rendelni, csak az a kérdés, hogy ha holnap/holnapután utaljuk át a pénzt, akkor is 225Euro-t kell majd(mert mondom: ma jár le ez az akció(holnap már drágább lesz(elvileg)))?

ELÕRE is köszönöm!

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Köszi szépen!

Úgy néz ki jövõ héten megrendelem CRC-rõl.

Gábor

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

CRC-rõl rendelt már valaki teleszkópot?
A gari miatt kérdem, hogy ha valami gond lenne vele a késõbbiekben, akkor mi van?
http://www.chainreac...x?ModelID=29875
Ebben gondolkozom. Ha rendelek, akkor szólok, és beszállhat még valaki.

Üdv.
Gábor

ennyiért az apróban is találsz, az egyik bolt árul

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

A gari miatt kérdem, hogy ha valami gond lenne vele a késõbbiekben, akkor mi van?

Üdv.
Gábor

csé én rendeltem már onnan elvileg a számlával igazolhatod a cuccot és egyben a garancia is a számla.de valaki erõsítsen meg nehogy miadtam szopa be akolega.

jha és ha onnan rendelsz beszállhatok?:Dirj egy privit ha már bisztos a rendelésed elõre is köszi

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Üdv.
Gábor

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Hazai online vásárlással már én is jártam így: homoktól sercegõ lánc, monoblokk nem hozzá való menetû csészével. Ahogy Tony Curtis mondta az országimázs reklámban: You know, some like it hot!

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Köszi!

és mindenki a maga .....verje a csalánt.. sztem elég korrekt volt, hogy megkérdeztem..
csak nemigen akartam felébreszteni õsöket, azzal , hogy kikapcsolom a riasztót usw.

06-323

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

szerintem nem olyan nagy kérés, hogy könyörögni kelljen érte...

és mindenki a maga .....verje a csalánt.. sztem elég korrekt volt, hogy megkérdeztem..
csak nemigen akartam felébreszteni õsöket, azzal , hogy kikapcsolom a riasztót usw.

06-323