Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2009. január 29. - 11:54
Írta 2009. január 25. - 20:03
crc-s átutalásos fizetéshez kérnék segítséget/megerõsítést.
kaptam ezt emailben:
For "GBP UK Pound Sterling" currency transfers
Account Name: Chain Reaction Cycles Limited
Sort Code: 98-xx-yy
Swift Code:ULSBGB2B
Account No: 473722**
IBAN: GB33 ULSB 9802 8047 3722 91
Ulster Bank
Main Street
Ballyclare
Co. Antrim
Northern Ireland
BT39 9AA
az account name ok, ez a számlatulajdonos/kedvezményezett neve.
a swift code érthetõ.
az IBAN is oké.
a bank neve és címe is rendben.
amit nem tudok pontosan:
az account no a kedvezményezett bankjának számlakapcsolata? vagy a vásárlásról szóló számla száma? vagy ez nem is kell az utaláshoz?
a sort code-t nem tudom micsoda?
az order id-t feltüntessem a közlemény rovatban?
köszi!
az account number a szamlaszam, a sort code pedig annak a bankfioknak a kodja ahol nyitottak a szamlat. a magyar bankszamlaszam ezt a ket informaciot egy hosszu bankszamlaszammal jeloli, az angoloknal kulon van veve egy 8 es egy 6jegyu szamra.
mindketto kell ha penzt akarsz nekik utalni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. január 25. - 19:33
hy én lehet rendelek mert eddig engem sem akartak bevenni rendelésbe szoval rendelésre került sor pesti vagy?CRC rendelésbe beszállnék 3 aprósággal, ha valaki rendelne a közeljövõben. Csupa In Stock a rendelnivaló cuccom, kb 90font összértékben.
Írta 2009. január 23. - 22:08
Írta 2009. január 23. - 13:38
crc-s átutalásos fizetéshez kérnék segítséget/megerõsítést.
kaptam ezt emailben:
Ulster Bank
Main Street
Ballyclare
Co. Antrim
Northern Ireland
BT39 9AA
a swift code érthetõ.
az IBAN is oké.
amit nem tudok pontosan:
az account no a kedvezményezett bankjának számlakapcsolata? vagy a vásárlásról szóló számla száma? vagy ez nem is kell az utaláshoz?
köszi!
Az account no. az az õ bank szla számuk. Ha számláról lenne szó az invoice no. lenne.
A sort code-ot nem tudom mi lehet...
Írta 2009. január 23. - 13:30
kaptam ezt emailben:
Ulster Bank
Main Street
Ballyclare
Co. Antrim
Northern Ireland
BT39 9AA
a swift code érthetõ.
az IBAN is oké.
amit nem tudok pontosan:
köszi!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2009. január 15. - 21:12
Írta 2009. január 15. - 17:31
nekem mikor jött a cucc töllük a futár ugye felhivott mert nem voltam otthon megbeszéltem vele egy találkozot és odahozta. nyilván jófejségbõl és mázlim volt de szerintem egy 1000 ért megteszi bármelyikük.köszi. royal mailt nekem nem kínálja fel.
átvételnél gondot okozhat, ha nem tudom én átvenni? asszonynak meghatalmazás megoldás? vagy nem veszik ezt annyira komolyan? (nem szeretném ha eltûnne... )
Írta 2009. január 15. - 15:17
Meghatalmazás nem kell. Szállítási címként megjelölhetsz mást is. Sõt, még a szomszéd is átveheti.köszi. royal mailt nekem nem kínálja fel.
átvételnél gondot okozhat, ha nem tudom én átvenni? asszonynak meghatalmazás megoldás? vagy nem veszik ezt annyira komolyan? (nem szeretném ha eltûnne... )
Van "comment" rovat, ahova bármilyen, az átvétellel kapcsolatos információt beírhatsz. És ha élõ telefonszámot is feltüntetsz az adataidnál, akkor a futár felhív, ha bármilyen gondja akad.
Írta 2009. január 15. - 15:09
Írta 2009. január 15. - 14:28
1., Parcel Force/GLS
2., UPS - mert mindig fizetõs (egyébként minden más csomagküldõ szolgálathoz hasonlóan ajtótól ajtóig terjed a szolgáltatás)
3., Royal Mail/Magyar Posta - legkevésbé biztonságos
köszi. royal mailt nekem nem kínálja fel.
Írta 2009. január 15. - 14:19
vidékre mindig minden csomagom megérkezik...
Írta 2009. január 15. - 14:12
Nos nekem az elsõ volt egyben az utolsó Royal Mail-s rendelés, mert hogy el is tûnt.Royal maillal is küldheted, kb egy hét alatt meghozzák. Eddig volt vagy 10 rendelésem tõlük, mindig ezt választottam, teljességgel problémamentes volt.
A kártyát meg kell próbálni- ha nem fogadja el ,akkor sem vesztesz semmit.
Az már más dolog, hogy a CRC elküldte még egyszer, de akkor már Parcel Force-al.
Azóta csak ezt választom, és az eddigi kb. 40 rendelés során soha, semmilyen probléma nem volt vele.
Írta 2009. január 15. - 14:05
A kártyát meg kell próbálni- ha nem fogadja el ,akkor sem vesztesz semmit.
Írta 2009. január 15. - 13:48
1. melyik szállítási módot érdemes választani a három közül? (elovastam a leírtakat, tapasztalatra lennék kíváncsi.) a ups-nek van vmi elõnye? a sima postai út mennyire biztonságos? vagy a ups is csak az országba hozza el, innen a posta hozza házhoz?
1., Parcel Force/GLS
2., UPS - mert mindig fizetõs (egyébként minden más csomagküldõ szolgálathoz hasonlóan ajtótól ajtóig terjed a szolgáltatás)
3., Royal Mail/Magyar Posta - legkevésbé biztonságos
Írta 2009. január 15. - 13:28
1. melyik szállítási módot érdemes választani a három közül? (elovastam a leírtakat, tapasztalatra lennék kíváncsi.) a ups-nek van vmi elõnye? a sima postai út mennyire biztonságos? vagy a ups is csak az országba hozza el, innen a posta hozza házhoz?
2. a kártyás fizetésnél feldobja a visa electron opciót, de nem vagyok benne biztos, hogy elfogadja-e a kártyámat, mert nem dombornyomott (viszont találtam a hátoldalán "security digits"-t) vélemény?
Írta 2009. január 10. - 22:56
de ennyi: http://shop.ebay.com...rake lever hood
és lehet válogatni...