Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
Valakinek nem lenne ötlete, hogy ha lemondtam egy internetes rendelést, (tehát nem küldek-nem kaptam semmit) hogyan lehetne õket megkérni szépen, hogy utalják vissza a pénzem. Mert azt nem akarják. Ez egy amerikai bolt, (nem bringabolt) sok e-mail váltás velük, megígérték, hogy 2-5 napon belül utalnak de semmi. Fel is hívtuk õket, ígérnek de semmi.
Ez már a "öcccsém, ezt buktad" kategória ? :)
Marci

slayer006

slayer006

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
ebike piroskosaras termékeket megrendeltem pénteken este (21h körül), vidékre kihozta a futár következõ szerda reggel nyolckor
szvsz egy e-mail -t megér a kérdés

Telescope

Telescope

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Találtam bikemagan valami B&M bolt hirdetést és az érdekelne hogy menyire megbízható a bolt. Valaki rendelt már tõlük? Elvbe magyar bolt. Ebikeot ismerem csak de az eddig nekem bevált de k sajnos van néhány termék ami piros kosaras és gyengébbet vagy sokkal drágábbat nem akarok venni ebike-on ami zöld kosaras. Regisztráltam b&m-en de nem világos hol jelölik hogy van-e a termék raktáron vagy nincs. Egy utolsó kérdés. Szerintetek érdemes várni vásárlással vagy ennél csak rosszabb lesz a helyzet?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Pedig de.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Azaz? Online fizetés után lenyúlták a vevõ többi pénzét? Az elég durva lenne.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha valaki rendelne a ribblecycles-tõl, inkább ne tegye. Egy külföldi fórumon olvastam, hogy többeknek pénzügyi problémáik akadtak, a tõlük való vásárlást követõ néhány hónapon belül.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
hmmm...kicsit off: egy másik bringás fórumon egy szintén 1 napos újonc ugyanilyen nick névvel azt a kérdést tette fel, hogy hol érdemes bringát venni...biztos csak véletlen :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szetcsaptam koztuk :nospam:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ebikeról valaki?

kintrõl már alig éri meg rendelni ilyen forint mellett :/

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Sziasztok!

Egy CRC-s rendelésbe betársulnék. Úgy a hónap végefelé lenne ideális a dolog. Rám esõ részt elõre fizetem.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

P.GY.

P.GY.

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Tudom már írták !!!!!
Most megnéztem mi mennyibe kerül , hát ez az XT 69000 ft nem semmi.
Akciósan is 52 körül van.
Megint vissza kell térni az apróba és lehúzni a balekokat.

Ha már az XT hajtókar áránál vagyunk, láttam német webshop-ban közel 400 Euro-ért is, úgyhogy nem a hazai a rekord ár. Itt van a kedvenc árkeresõ robotom által feldobott egyik cég is, amely csillagászati árakon kínálja a Shimanot, de ennek ellenére úgy tûnik megél a piacon. Ilyen is van.

http://www.amazon.de...:Shimano&page=9

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Tudom már írták !!!!!
Most megnéztem mi mennyibe kerül , hát ez az XT 69000 ft nem semmi.
Akciósan is 52 körül van.
Megint vissza kell térni az apróba és lehúzni a balekokat.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
olyan apróságok is emelik a kerékpárok, meg sok-sok alkatrész árát, mint hogy az európai unió az összes "fasteners" azaz csavarok és egyéb rögzítõelemek anti-dömping vámját 26.5-rõl 85%-ra emelte.
az itthoni shimano áraknak semmiképpen nem tesz jó az, hogy a japán jen - HUF árfolyam a nyári 1.6 körüli állapotról (1.6 HUF = 1 JPY) felkúszott ilyen 2.5 köré. nyilván mindenki tudja számolni, hogy 2.5/1.6 az 1.56 azaz ha csak a deviza árfolyamok különbségét nézzük (és a shimano féle áremelést nem) akkor is 56%-kal kellene itthon drágábban lennie minden shimano alkatrésznek.
és igen, a CRC-n már 55k HUF az XT hajtókar. nyilván nekik sem olcsó a jen. a németeknél is addig lesznek még alacsony árak itt-ott, amig van készlet a régi termékekbõl. 2-3 hónap, és az árak ott is a mai magas szintre rázódnak. szóval most tessék jól bevásárolni, mert ez olcsóbb már nem lesz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Elképzelhetõ, bár szerintem egy ilyen komoly új adónak Kínában biztos lenne globális visszhangja mivel az amúgy is sanyarú állapotban levõ autóipar is megérezné rendesen.
De egy barátom mesélte, hogy amikor speciális sportszert keresett, az Olimpiára hivatkoztak, hogy miért nincs gyártás, és hogy miért érdeklõdjön kb. egy év múlva :)

Sphere

Sphere

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
Üdv!

Minap voltam egy bike boltban és azt az infót kaptam, hogy a gumiköpenyek ára kb 40%-al esélyes, hogy feljebb megy. (valami extra környezetvédelmi adót említettek)
Ennek van valami valóság alapja vagy csak 'fake'?

A boltok és beszállítók áremelése meg teljesen érthetõ. (egy ismerõsöm még tavaly év végén rendelt meg egy Kona bike-ot 450 ezres ár körül, mire felhívta a kereskedõ, hogy amúgy már 580... természetesen ugrott a 'bolt')
Ahogy hallottam a beszállításokat is visszatartják ameddig csak lehet, hogy hátha erõsödik a forint. (nekem pl a legtöbb alkatrészt amire szükségem lenne, majd kb márciusra ígérgetik)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Eredeti szerzõ tamaska Üzenet megjelenítése
....a nyersanyagkoltsegek novekedese miatt emeli az arakat,....

Mikor válság van , elõször készletek halmozódnak fel , mert csökken a kereslet .
Ekkor a gyárból visszaszólnak a bányába ( most átugrottam 1 pár lépcsõt ) , hogy nem kell anyag , termelés visszaesik , zuhan a nyersanyag ár .
Szemléletes példa erre az üzemanyag ár változása . Kell 1 kis idõ amíg észhez tér a piac aztán megint lesz kereslet és megy fel az ár.
Szóval az ár emelkedése inkább a gyenge forintal és ........ hozható össze.
Ja és persze én kb . 2 éve nézegetem az xt cuccok árait és azóta most emelték elõször észrevehetõen.

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

....a nyersanyagkoltsegek novekedese miatt emeli az arakat,....

Nemtudom, hogy a többi nyersanyag milyen áron megy most, de pl a vaslemez az olyan 4 évvel ezelõtti áron beszerezhetõ
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ezt most nekem?
Hiába a kapitalizmus, itt a kontinensen szigorú a versenyszabályozás... koncentrált piacon könnyen lehet vérfürdõt rendezni.

konas hozzaszolasara reagaltam
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ahogy nezem a brit arak is mennek felfele rendesen.
Par hete vettem egy 7800-as szettet, + Keo-t a Wiggle-n, de ma mar van olyan alkatresz, ami egyes magyar webshopokban olcsobb!

Egyebkent nem az GBP/HUF arfolyam miatt dragult igazan, hanem inkabb a gyenge GBP miatt.

Rendeltem egy kerekszettet is, miutan leadtam a rendelest, masnap mar 60 fonttal dragabban lehetett megrendelni. ouch...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

igen, az arak emelkednek. udvozoljuk a kedves kollegat a kapitalizmusban. volt ra idestova 20 eve, hogy megszokja...

Ezt most nekem?
Hiába a kapitalizmus, itt a kontinensen szigorú a versenyszabályozás... koncentrált piacon könnyen lehet vérfürdõt rendezni.

A sebesség mindent megold.