Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Sziasztok!

www.bikemarket.hu-n ha rendeltünk, akkor hol lehet megadni, hogy mikor szállítsák ki? Kaptam egy visszaigazoló levelet, de nem tudom, hogy merjek e rákattintani. Elvileg az üzletszabályzatban szerepel, hogy meglehet adni.

Köszönöm! :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
CRC rendelésben én is benne lennék,50 fonttal

zotti

zotti

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Én örülnék és megköszönném ha beszállhatnék hozzátok.

En is benne lennek.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem sajna csak dec eleje lennie, jó, olyan 21-22 ezres tétellel szállnék be

volta

volta

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Én örülnék és megköszönném ha beszállhatnék hozzátok.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás

CRC-rol en is rendelnek, illetve becsatlakoznek egy kozos rendelesbe. (50 font korul neztem holmikat)

Sziasztok!
Ha esetleg valaki rendelne mostanában CRC-rõl és társulhatnék hozzá olyan 20-30 fonttal, nagyon hálás lennék.
Köszönöm.

A mi CRC rendelésünk most jött meg. De volt olyan termék ami outofstock volt, amikor a rendelést leadtam, így nem rendeltem meg, de mostanra megint in stock. Valamint arpi07 kollega is jelezte, hogy rendelne újra, szóval akkor megint összefogom a dolgot, ha gondoljátok, hogy összegyûljön az ingyé posta összeghatára.

zotti

zotti

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
CRC-rol en is rendelnek, illetve becsatlakoznek egy kozos rendelesbe. (50 font korul neztem holmikat)

volta

volta

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!
Ha esetleg valaki rendelne mostanában CRC-rõl és társulhatnék hozzá olyan 20-30 fonttal, nagyon hálás lennék.
Köszönöm.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
sisqo, van a netes rendelések problémáival kapcsolatos topik. Nem írja a leírásban, hogy nincs gépnél pár napig? Nálam már volt ilyen..
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
én azt csinálnám, hogy egy hét várakozás után nyomnék egy neutral/negatív -vérmérséklettõl függõ- értékelést, miszerint nem tudtad felvenni vele a kapcsolatot.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Sziasztok!

E-bayen volt egy nyerõ licitem, de az eladóval nem tudok kommunikálni, levelekre nem válaszol, nem tudok utalni. Járt már így valaki? Mi a f@szt lehet csinálni?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Na halljuk:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

mégsem a kínai ropi titán váz lesz? :)

Nem ropi az:-), de támadt egy még hülyébb 5letem:-)))

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
mégsem a kínai ropi titán váz lesz? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Nem biztos, hogy ez erre a legalkalmasabb topik, de hátha tud vki segíteni:
Kinéztem egy vázat egy amcsi webáruházban, csak sajnos a szállítás 240usd lenne... a váz meg 180usd:-)
Tud vki olyan céget akik vállalják a behozását az Usa-ból "jobb árasítva"?
KÖxi

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Nézelõdtem netes üzletek között, és a bike24.net-en találtam legolcsóbban Tacx Sirius T1435 görgõt 142 euróért. Esetleg láttatok valahol olcsóbban ilyen vagy hasonló görgõt? Ha esetleg tudtok valami jobb vételrõl, az se baj. Kösz a segítséget.

Ezt állítólag 2x használták csak.
Failure is always an option.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

bikemarket.hu megerõsítés után küld még email-t, hogy ok a rendelés, vagy az "erõsítsd meg" email az utolsó? Ez nekem mindig fura 1-2 webshopban, hogy a rendelés után nem látom, hogy mit is rendeltem. Ebbõl a szempontból pl. CRC vagy bikemailorder jobb, ott lehet nézegetni, hogy a rendelés hogy áll (csomagolás alatt, futárnál stb.).

A DPD is fog küldeni egy emailt, amikor elindul a csomag.

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Nézelõdtem netes üzletek között, és a bike24.net-en találtam legolcsóbban Tacx Sirius T1435 görgõt 142 euróért. Esetleg láttatok valahol olcsóbban ilyen vagy hasonló görgõt? Ha esetleg tudtok valami jobb vételrõl, az se baj. Kösz a segítséget.

Tacx Speedmatic T1810 Trainingsrolle - BIKE-COMPONENTS.DE

Én most ezen gondolkodom, Hasonló mint a sirius, csak nem 2, hanem 1kg-os lendkerék van benne 105 euróért

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az SS bringába Hope-ot akartam (aztán nem fért bele a költségvetésbe), a CRC-nél olcsóbbat újonnan nem találtam (németeknél pl drágább volt 6-7ezer forinttal). Nézegesd az angol ebay-t, ott minden héten van pár db használtan...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"