Item discontinued - no longer available to purchase.
Ennyi pénzért nem is csodálkozom, hogy elkapkodták...

én nem kockáztatnék... lehet vannak rajta jó vételek is, de ami gyanúsan olcsó, az sanszos, hogy átverés...Alibaba.com-ról rendelt már valaki? Nekem valahogy neccesnek tûnik az egész, pedig jó cuccokat lehet találni. Villát akarnék venni leginkább. 120-130-at mozgó levegõset. Fox, vagy RS leginkább.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Alibaba.com-ról rendelt már valaki? Nekem valahogy neccesnek tûnik az egész, pedig jó cuccokat lehet találni. Villát akarnék venni leginkább. 120-130-at mozgó levegõset. Fox, vagy RS leginkább.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Alibaba.com-ról rendelt már valaki? Nekem valahogy neccesnek tûnik az egész, pedig jó cuccokat lehet találni. Villát akarnék venni leginkább. 120-130-at mozgó levegõset. Fox, vagy RS leginkább.
Csütörtökön utaltam CRC-nek a pénzt és a státusz még mindig feldolgozás alatt. Lehetséges, hogy még mindig nem kapták meg a pénzt?
A sebesség mindent megold.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."