Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

kicsit off:

rendelhetnének nagy tételben németbõl is.

És meglepõdnél ha tudnád,hányan teszik

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 posts
A magyar bolt a német árra ráteszi az X% árrését, de ne felejtsük el a mi kis 25% áfánkat, amit megint csak rá kell tennie. Ha jól gondolom.
Persze ha számla nélkül ad el 1-2 dolgot, akkor jó áron megteheti, bár kis hazánkra ez nem annyira jellemzõ. :-)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Tudok olyan boltot akik németországi online bolttól veszik a Shimano cuccokat meg elég sok mást is. Nem kell árubeszerzõ körútra menni, házhoz jön a csomag, nem megy el vele egy nap hogy fel Pestre ott téblábolni aztán le stbstb és sok minden van ami kint olcsóbb. Elképesztõ de ez van.
11:38:11 IM 2012

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
kicsit off:

ha (mint egy másik topikban említve volt) olcsóbb a német webshop mint a magyar nagyker, akkor az itthoni kiskerek miért csepelre járnak ki? rendelhetnének nagy tételben németbõl is. és mondjuk azt a profitot többen kifizetnék a rendelés maceráit megúszva, mint a mostani nagyker árra rakottat.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,672 posts

Hogy miért is lesz idén még népszerûbb a CRC?Részlet egy nagyker(nem árulom el melyik)kereskedõknek kiküldött körlevelébõl:
"Sajnos a külföldi webshopok miatt néhány terméknél be kellett szüntetnünk a viszonteladói értékesítést, mert annyira pici haszon jönne ki, (ha lenne egyáltalán) hogy azért nem érdemes foglalkozni vele"

Szomorú, hogy ebbe az irányba megy el a kereskedelem de el kell fogadni, hogy ez az EU, nincs vám.
De pl. Shimano-t szinte már csak német webshop-ból veszünk. Meg "sajnos" sok minden mást is. (bár Decemberben itthon vettem féket, agyat és 1 tárcsát) Hidd el, kis különbségért mi sem külföldrõl rendelnénk. De ha egyszer sok tízezer Ft-ot tudunk spórolni, akkor mit csináljunk ? De ebbe kár újra belemenni, sokszor szóba került ez már itt a fórumon.
Marci

otomi74

otomi74

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Koszi a valaszt. En Shimano kerekeket fogok rendelni, remelem azok is alaposan be vannak dobozolva.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Na ne már! Mi folyik itt?

Vannak még benne érdekes dolgok...Csak azért tettem be,hogy nem mindig a bolt a hibás ha valami nincs.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Kereskedõi webshop:
"...ha beléptek, nem tudtok csak elõrendelni. Ezt azért kellett létrehoznunk, mert az egyszeri alkalmas viszonteladókkal nem nagyon akarunk foglalkozni.
Tehát ha hirtelen beesik egy vevõ egy bizonyos termékért egy bizonyos boltba, aki még sose rendelt tõlünk, vagy nagyon keveset csak, õt nem fogjuk kiszolgálni."

Na ne már! Mi folyik itt?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Otomi: gyári csomagolásban jött, merevítõkartonokkal a dobozon belül. (egy easton országúti kereket vettem tõlük) gondolom a többi márka is hasonló lehet.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Hogy miért is lesz idén még népszerûbb a CRC?Részlet egy nagyker(nem árulom el melyik)kereskedõknek kiküldött körlevelébõl:
"Sajnos a külföldi webshopok miatt néhány terméknél be kellett szüntetnünk a viszonteladói értékesítést, mert annyira pici haszon jönne ki, (ha lenne egyáltalán) hogy azért nem érdemes foglalkozni vele"

Kereskedõi webshop:
"...ha beléptek, nem tudtok csak elõrendelni. Ezt azért kellett létrehoznunk, mert az egyszeri alkalmas viszonteladókkal nem nagyon akarunk foglalkozni.
Tehát ha hirtelen beesik egy vevõ egy bizonyos termékért egy bizonyos boltba, aki még sose rendelt tõlünk, vagy nagyon keveset csak, õt nem fogjuk kiszolgálni."

otomi74

otomi74

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!
A CRC-rol szeretnek kerek szettet rendelni. Az lenne a kerdesem, hogy Ti rendeltetek-e mar kerek szettet onnan? Erdekelne hogy biztonsagosan becsomagoljak-e mert nem szeretnem. ha ket tojas alaku kerek erkezne meg helyette. Illetve ha mas is rendelne onnan mostanaban akkor szivesen csatlakoznek hozza!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

Van esetleg konkrét tapasztalatod?

Nincs, de nem is szeretném, hogy legyen azok után, hogy ennyien lebeszéltek róla.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Alibaba kerülve.. messzirõl, nagyívben. :D

Van esetleg konkrét tapasztalatod?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Valami olyasmi rémlik (már régen adtam el) hogy a lehívás a számládra kerül pénzbe a fogadás az nem. Viszont elég sz.r árfolyamon váltják az eurot is én úgy védtem ki ezt hogy nem kértem le a számlámra a pénzt ami befolyt, hanem gyorsan el is vásároltam. Az ebayos tranzakcióknál viszont nem lehet áthárítani a vevõre a paypal terhét ezt úgy szokták megoldani (ha a vevõ fizesse ezt is) hogy beleírják az aukció leírásába, hogy:

"..banki átutalással a leütési ár és posta a vevõt terheli az ebay engem, ha paypalla fizetsz akkor a leütési ár és a postaköltség 103%át kell kifizetned az ebay díja engem terhel."

hevenyészve megfogalmazva de ez a lényeg. Látni ilyen aukciókat.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Ezt akartam: https://www.paypal.c...606282818e091d0
jobb oldalt kalkulátor

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

PayPal-nál kerül az nekem valamibe ha kapok az accountra 400EUR-t?
És az hogy utána ezt átutalom a bankszámlámra?

Találtam egy ilyet: https://www.paypal.c...091d0#SendMoney
ha jól értelmezem kb 3dollár. és ki lehet választani fizetéskor hogy a küldõ vagy fogadó fizesse.
tapasztaltabb eladók véleményét várom .)

Nekem azon a linken nem ír ki semmit. Ha jól emlékszem, a kettõ közül vmelyik egyértelmûen költséges; vagy a pénzfogadás, vagy - és ez a valószínûbb - a withdrawal, azaz a bankszámlára hívás.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

ha jól értelmezem kb 3dollár. és ki lehet választani fizetéskor hogy a küldõ vagy fogadó fizesse.

OFF: Ilyen olcsón adod?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Alibaba kerülve.. messzirõl, nagyívben. :D Más: Nem picit vagyok fox mániás, már 16 évesen megfertõzött a dolog. (akkoriban még jó is volt a ruházatuk anyaga, de ez most mind1) Tudtok mondani olyan honlapot, ahonnan rendszeresen vásárolnak az itt fórumozók, és majd beszállhatnék adott alkalommal pár pólót rendelvén akár. Mert ugyevár a procross árait ne firtassuk... :D

Bár Én is beszálltam rendeléskor, de innen rendeltem a Fox cuccokat.
Fox Racing - Action Sports-Bike Onlineshop

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts