....
itt a link:
mhw-bike-house.de Fahrradshop Bikeshop Cube Bikes Ghost Bikes Scott Bikes Staiger Bikes Fahrrad online kaufen Kettler Heimtrainer
Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Posted 2011. January 17. - 22:36
Posted 2011. January 17. - 21:30
Posted 2011. January 17. - 20:33
Akit érdekel, tudok ajánlani egy megbízható német webshop-ot. Én komplett bringát rendeltem, egy 2010-es Cube Overland-et. Magyarországon nincs is forgalomban, az akció meg nagyon jó volt, 200 Euróval volt olcsóbb a listaárnál. Pont két hete rendeltem meg, ma szállították le. Az ügyfélszolgálatuk korrekt volt, még amikor németül írtam nekik, akkor is angolul válaszoltak.
itt a link:
mhw-bike-house.de Fahrradshop Bikeshop Cube Bikes Ghost Bikes Scott Bikes Staiger Bikes Fahrrad online kaufen Kettler Heimtrainer
Posted 2011. January 17. - 19:38
Tapasztalatom szerint a kereskedõk kb. 40-50%-a nem tudja használni az internetet/számítógépet.
Az e-mail, webshop, weboldal stb még sok emberhez "nem jutott el". És mivel nem ismerik a mûködésüket, ezért nem tudják, hogy milyen "értékes" dolgok maradnak ki nekik. (pl: mivel nincs e-mail címe, ezáltal nem tudsz hírlevelet küldeni, nem ismeri az akciós dolgokat.)
De azért idõrõl idõre látom, hogy egyre többjüknek lesz weboldala, legalább e-mail címe (ha nem õ, akkor majd a gyerek olvassa, de legalább eljut hozzá az infó).
Persze ez csak a saját tapasztalatom.
De valóban sok kereskedõ rendel külföldrõl.
Na hadd ne mondjam, hogy még az ünnepek elõtt írtam a:
- Cseke Rt-nek, Selcof árak miatt, linkeltem mi érdekel, van-e, lesz-e, mennyi az ára: B-sztak válaszolni!
- Írtam a MALI-nak egy vagy két hete, DT swiss ügyben: B-sztak válaszolni!
- Írtam a bike-components.de-nek: 1 napon belül válaszoltak
- Írtam a Manitou EU képviseletnek,válasz és prosi pdf, majd újabb email kérdésemre a Paul-Lange hívott fel, és telón tájékoztatott. (rendelés lett belõle)
Ennyi...
Posted 2011. January 17. - 19:33
Hi
Akit érint megjött a CRC-s csomag
Királyság!
És benne minden rendelt tétel?
Vasárnapig elhozom.
Köszi.
Posted 2011. January 17. - 18:46
a gyori crcs rendeles nem fog osszejonni egyszer? bar ilyenkor mindig elfog a harciideg, aztan szarok arra az x fontra.
Mondtam, hogy kontaktolj Banshee norbs-al mert Egom-ból el tudom neked hozni az enyémmel együtt.
Kelához is beszálltam egy pár maradék motyóval, õ meg spec. el tudja hozni Gyõrbe.
Posted 2011. January 17. - 17:25
Posted 2011. January 17. - 17:14
a gyori crcs rendeles nem fog osszejonni egyszer? bar ilyenkor mindig elfog a harciideg, aztan szarok arra az x fontra.
én most rendeltem, ide be is írtam, de gyõri topicba nem, mivel nem volt sok kedvem a két humorzsákhoz.
Posted 2011. January 17. - 16:37
én pl rendelnék egy 24euros alkatrészt..
szerk: vagy ha van valakinek 12es átalakító pro2-höz, akkor átvenném jóáron:)
Posted 2011. January 17. - 16:13
Posted 2011. January 17. - 15:27
Posted 2011. January 17. - 13:28
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. January 17. - 13:22
De nem értem miért kell annyit várni rá ha In stock volt minden.
az utalás idõ.
a feldolgozás idõ.
lehet nincs náluk raktáron, csak a forgalmazónál. innen beszerezni idõ.
összerakni, csomagolni idõ.
feladják, elindul, jön. ez is idõ.
nem tudom. szerintem kár idegeskedned, ide fog érni. (tudom, baromi sz@r érzés.)
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2011. January 17. - 13:19
Posted 2011. January 17. - 12:58
Posted 2011. January 17. - 12:55
Ez a CRC basszus... Január 6-a óta nem voltak képesek feladni a csomagom és az email-re sem válaszolnak. Többet sem rendelek tõlük az is biztos.
nekem anno egy hónapot kellett várni a vázra (rendelés-érkezés). nyugi.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2011. January 17. - 12:51
Posted 2011. January 16. - 23:10
Posted 2011. January 16. - 23:07
kicsit off:
ha (mint egy másik topikban említve volt) olcsóbb a német webshop mint a magyar nagyker, akkor az itthoni kiskerek miért csepelre járnak ki?
Tapasztalatom szerint a kereskedõk kb. 40-50%-a nem tudja használni az internetet/számítógépet.
Az e-mail, webshop, weboldal stb még sok emberhez "nem jutott el". És mivel nem ismerik a mûködésüket, ezért nem tudják, hogy milyen "értékes" dolgok maradnak ki nekik. (pl: mivel nincs e-mail címe, ezáltal nem tudsz hírlevelet küldeni, nem ismeri az akciós dolgokat.)
De azért idõrõl idõre látom, hogy egyre többjüknek lesz weboldala, legalább e-mail címe (ha nem õ, akkor majd a gyerek olvassa, de legalább eljut hozzá az infó).
Persze ez csak a saját tapasztalatom.
De valóban sok kereskedõ rendel külföldrõl.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2011. January 16. - 22:44
Egy csomó boltos õszintén meg is mondja, hogy neten rendel sok mindent.