Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
Lehet én vagyok vak, de itt hol tudod a vázméretet kiválasztani kosárba rakáskor?

....

itt a link:

mhw-bike-house.de Fahrradshop Bikeshop Cube Bikes Ghost Bikes Scott Bikes Staiger Bikes Fahrrad online kaufen Kettler Heimtrainer

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Köszi a boltot! Tényleg elég jók az áraik. Ráadásul a szállítás is ingyenes.
"Ride today, heal tomorrow"

ggmac

ggmac

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok!

Akit érdekel, tudok ajánlani egy megbízható német webshop-ot. Én komplett bringát rendeltem, egy 2010-es Cube Overland-et. Magyarországon nincs is forgalomban, az akció meg nagyon jó volt, 200 Euróval volt olcsóbb a listaárnál. Pont két hete rendeltem meg, ma szállították le. Az ügyfélszolgálatuk korrekt volt, még amikor németül írtam nekik, akkor is angolul válaszoltak. :)

itt a link:

mhw-bike-house.de Fahrradshop Bikeshop Cube Bikes Ghost Bikes Scott Bikes Staiger Bikes Fahrrad online kaufen Kettler Heimtrainer

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 hozzászólás

Tapasztalatom szerint a kereskedõk kb. 40-50%-a nem tudja használni az internetet/számítógépet.
Az e-mail, webshop, weboldal stb még sok emberhez "nem jutott el". És mivel nem ismerik a mûködésüket, ezért nem tudják, hogy milyen "értékes" dolgok maradnak ki nekik. (pl: mivel nincs e-mail címe, ezáltal nem tudsz hírlevelet küldeni, nem ismeri az akciós dolgokat.)
De azért idõrõl idõre látom, hogy egyre többjüknek lesz weboldala, legalább e-mail címe (ha nem õ, akkor majd a gyerek olvassa, de legalább eljut hozzá az infó).
Persze ez csak a saját tapasztalatom.
De valóban sok kereskedõ rendel külföldrõl.

Na hadd ne mondjam, hogy még az ünnepek elõtt írtam a:
- Cseke Rt-nek, Selcof árak miatt, linkeltem mi érdekel, van-e, lesz-e, mennyi az ára: B-sztak válaszolni!
- Írtam a MALI-nak egy vagy két hete, DT swiss ügyben: B-sztak válaszolni!
- Írtam a bike-components.de-nek: 1 napon belül válaszoltak
- Írtam a Manitou EU képviseletnek,válasz és prosi pdf, majd újabb email kérdésemre a Paul-Lange hívott fel, és telón tájékoztatott. (rendelés lett belõle)

Ennyi...
;) breeze :mad:

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 hozzászólás

Hi

Akit érint megjött a CRC-s csomag

Királyság!
És benne minden rendelt tétel?
Vasárnapig elhozom.
Köszi.
;) breeze :mad:

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

a gyori crcs rendeles nem fog osszejonni egyszer? :) bar ilyenkor mindig elfog a harciideg, aztan szarok arra az x fontra.

Mondtam, hogy kontaktolj Banshee norbs-al mert Egom-ból el tudom neked hozni az enyémmel együtt.
Kelához is beszálltam egy pár maradék motyóval, õ meg spec. el tudja hozni Gyõrbe. :)

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Na végre válaszolt a CRC. Az a probléma, hogy még fel sem dolgozták az átutalásom és így a rendelészámra hivatkozva se tudnak semmi információt adni.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

a gyori crcs rendeles nem fog osszejonni egyszer? :) bar ilyenkor mindig elfog a harciideg, aztan szarok arra az x fontra.

én most rendeltem, ide be is írtam, de gyõri topicba nem, mivel nem volt sok kedvem a két humorzsákhoz.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

én pl rendelnék egy 24euros alkatrészt..

szerk: vagy ha van valakinek 12es átalakító pro2-höz, akkor átvenném jóáron:)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Forksparts.com-ról rendeltem matricaszettet októberben.Most válaszoltak is az ötödik mail-re,hogy nem ajánlva küldték,hanem borítékban.Biztos elveszett...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en barmit rendelek CRC-rol itt van masnap :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.052 hozzászólás

De nem értem miért kell annyit várni rá ha In stock volt minden.

az utalás idõ.
a feldolgozás idõ.
lehet nincs náluk raktáron, csak a forgalmazónál. innen beszerezni idõ.
összerakni, csomagolni idõ.
feladják, elindul, jön. ez is idõ.

nem tudom. szerintem kár idegeskedned, ide fog érni. (tudom, baromi sz@r érzés.)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Banshee norbs

Banshee norbs

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Hi

Akit érint megjött a CRC-s csomag
Wha daurs meddle we me?

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
De nem értem miért kell annyit várni rá ha In stock volt minden.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.052 hozzászólás

Ez a CRC basszus... Január 6-a óta nem voltak képesek feladni a csomagom és az email-re sem válaszolnak. Többet sem rendelek tõlük az is biztos.

nekem anno egy hónapot kellett várni a vázra (rendelés-érkezés). nyugi. ;)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Ez a CRC basszus... Január 6-a óta nem voltak képesek feladni a csomagom és az email-re sem válaszolnak. Többet sem rendelek tõlük az is biztos.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ezek jó kis infok voltak, kösz. az áfás rész eszembe se jutott.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

kicsit off:

ha (mint egy másik topikban említve volt) olcsóbb a német webshop mint a magyar nagyker, akkor az itthoni kiskerek miért csepelre járnak ki?

Tapasztalatom szerint a kereskedõk kb. 40-50%-a nem tudja használni az internetet/számítógépet.
Az e-mail, webshop, weboldal stb még sok emberhez "nem jutott el". És mivel nem ismerik a mûködésüket, ezért nem tudják, hogy milyen "értékes" dolgok maradnak ki nekik. (pl: mivel nincs e-mail címe, ezáltal nem tudsz hírlevelet küldeni, nem ismeri az akciós dolgokat.)
De azért idõrõl idõre látom, hogy egyre többjüknek lesz weboldala, legalább e-mail címe (ha nem õ, akkor majd a gyerek olvassa, de legalább eljut hozzá az infó).
Persze ez csak a saját tapasztalatom.
De valóban sok kereskedõ rendel külföldrõl.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
Múltkor alig bírtam bemenni a kedvenc boltomba a sok frissen kiszállított doboztól. Német feliratosak voltak mind. :-))
Egy csomó boltos õszintén meg is mondja, hogy neten rendel sok mindent.
Marci