Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Posted 2011. January 19. - 23:41
De tõlem bent is lehet a rendelés náluk addig is.
Nekem pld azt írták, amikor még innen akartam hozatni a telómat, hogy nekik is jobb ha bent van a cumóra a rendelés,mert akkor jobban érzik az ösztönzést.
Ha idõközben meg kifogyunk a türelembõl, akkor elküldik azt ami készleten van.
Várunk vmire ami majd bejön, közben meg elfogy esetleg ami most van. :-)
Posted 2011. January 19. - 23:23
Amit én szeretnék még egyenlõre 20 days or more állapotban van, de leveleztem a bike-composokkal és azt mondták, hogy január végére várható a beérkezése a cuccnak, szóval szerintem jövõhét vége környékén kellene indítani a rendelést, akkorra remélem csak átvált 20days-rõl kevesebbre, mert nem szeretném azt, hogy miattam szívjunk meg, hogy minden van ezen kívül, aztán meg arra várunk heteket, hogy az az egy nyomorult cuccot beszerezzék. Remélem mindenkinek elfogadható ez az idõpont, gondolom a most jövõ szar idõben és minusz X fokokban úgyis mindegy az a pár nap csúszás.
Mindenkinek jó így?
Szewa,
hogy állunk a bike-components rendeléssel?
Mondjam mi kell? :-)
(telóm már úton van, kerekemet elkezdik mindjárt fûzni, már csak a gumik, nyeregcsõ, stucni, kormány hiányzik, és szalad a gép)
Köszi!
Posted 2011. January 19. - 11:54
Lehet én vagyok vak, de itt hol tudod a vázméretet kiválasztani kosárba rakáskor?
Szewa,
hogy állunk a bike-components rendeléssel?
Mondjam mi kell? :-)
(telóm már úton van, kerekemet elkezdik mindjárt fûzni, már csak a gumik, nyeregcsõ, stucni, kormány hiányzik, és szalad a gép)
Köszi!
Posted 2011. January 18. - 17:30
kulfoldi rendelesrol beszelek en is... csak 10 euroert nem erdemes megkerni x embert, meg varni x hetet, hogy turaztassak a cuccodat az orszagban, amikor a futar az ajtod ele is leteheti par napon belul. jo ez az osszevarosdi, de inkabb ugy latom ertelmet, ha egymashoz kozel elo emberek csinaljak.
Így van. Osztom én is. Ha jók a feltételek akkor guruljon.
Posted 2011. January 18. - 14:18
már megtörtént (köszi, magamtól sose jutott volna eszembe:D), de mivel még nem jött válasz, és az érintett kollega, aki linkelte az oldalt már rendelkezik tapasztalattal a vásárlás menetérõl válaszolt a postomra, így utólagos engedelmeddel én is reagáltam rá (ahol kifejtettem óriási összeesküvési elméletemet is - mivel az általad feltételezett webes vásárlási skilljeimen kívül, ERP rendszerek - tudom most megfogom kapni, hogy miköze annak egy webshopokhoz - fejlesztésében is van némi tapasztalatom), lehet túl sok kókusztekercset ettem és ettõl vagyok ilyen kreatív
Matt, csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy érdekesen van megoldva, hogy 2011-nél van válasz lehetõség, 2009/2010-nél nincs.
Tényleg lehet választani a 2011-esnél...
Én 2010-est vettem, és tudtam, hogy nekem 58-as vázméret kell. Mikor elküldtem a megrendelést, a visszaigazolásban írták, hogy konkrétan mit is kértem (típus, szín, stb) és a méretben írták, hogy 58-as. Mivel ez stimmelt, így haladtam tovább a rendeléssel. Ha mondjuk 54-es vagy 62-es méretet ajánlottak volna, akkor mindenképp jeleztem volna nekik. Egyébként ha azonnal nem is, de 24 órán belül eddig mindig választ kaptam, de volt hogy órán belül is.
De ha 2011-es modellt akarsz, akkor még tudom ajánlani az alábbi oldalt. Itt van 3% azonnali kedvezmény elõre fizetés esetén plusz adnak egy 40 Euro-s ajándékot is, valamint szintén ingyen szállítanak M.o.-ra.
http://www.bikelager-shop.de/
Posted 2011. January 18. - 14:09
Egy-két ezerér én sem vergõdnék, 30-50%-ért viszont érdemes és arról ne is beszéljünk,hogy mit lehet vagy inkább
nem lehet beszerezni ebben a hibbbátlan országban.
kulfoldi rendelesrol beszelek en is... csak 10 euroert nem erdemes megkerni x embert, meg varni x hetet, hogy turaztassak a cuccodat az orszagban, amikor a futar az ajtod ele is leteheti par napon belul. jo ez az osszevarosdi, de inkabb ugy latom ertelmet, ha egymashoz kozel elo emberek csinaljak.
Posted 2011. January 18. - 13:20
Matt, csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy érdekesen van megoldva, hogy 2011-nél van válasz lehetõség, 2009/2010-nél nincs.
mintha nem azt írnál be körpergrösse rovatba amit szeretnél...
beírod, hogy rahmengrösse "L" aztán kész. majd ha bajuk van írnak emailt. nem tudom miért kell fennakadni ezen.
Posted 2011. January 18. - 13:08
beírod, hogy rahmengrösse "L" aztán kész. majd ha bajuk van írnak emailt. nem tudom miért kell fennakadni ezen.
Posted 2011. January 18. - 13:05
Posted 2011. January 18. - 13:00
Posted 2011. January 18. - 12:55
Posted 2011. January 18. - 12:50
Posted 2011. January 18. - 12:06
2010-es cuccoknál Farbe és Menge van (pl. Mountainbike Cube LTD Race 2010 - Cube LTD Race 2010 Cube 2010 Cube Mountainbike Cube Hardtail Cube MTB Cube LTD 2010 de rákattintottam többre is és azoknál is)
Az elején csak szín-t és db számot kell megadni. Azután kosárba rakod, után mész a "zur bestellseite"-re, ahol einfach módon bestellsz egyet. Majd ott kell megadnod a számlázási adatokat, valamint a Körpergröße-nél a testmagasságod.
Posted 2011. January 18. - 12:01
Lehet én vagyok vak, de itt hol tudod a vázméretet kiválasztani kosárba rakáskor?
Nem kell vázméretet választanod, mert megadod a testmagasságod és az alapján kalkulálják ki a hozzád illõ vázméretet.
Posted 2011. January 18. - 11:54
koszi, rendesek vagytok, de meger ennyi kavarast egyket ezer huf? igazabol akkor csak azert erdekelt, mert konkretan 1.5x annyiba kerult volna emiatt
most viszont mar kezd lassan elfogyni a turelmem megint - spd cipot szeretnek rendelni vegre, de pestre meg nem jutottam el, itt gyorben meg hihetetlen toketlenek. de mar a pesti boltokkal is kezdek szkeptikus lenni, mert akarhanyban voltam, sose volt, ami kellett.
Egy-két ezerér én sem vergõdnék, 30-50%-ért viszont érdemes és arról ne is beszéljünk,hogy mit lehet vagy inkább
nem lehet beszerezni ebben a hibbbátlan országban.
Posted 2011. January 18. - 08:55
én pl rendelnék egy 24euros alkatrészt..
szerk: vagy ha van valakinek 12es átalakító pro2-höz, akkor átvenném jóáron:)
jegyeztem, de epp szidtam a moi helyzetet, aztan itt is csak febrban jon.
Posted 2011. January 18. - 08:41
Mondtam, hogy kontaktolj Banshee norbs-al mert Egom-ból el tudom neked hozni az enyémmel együtt.
Kelához is beszálltam egy pár maradék motyóval, õ meg spec. el tudja hozni Gyõrbe.
koszi, rendesek vagytok, de meger ennyi kavarast egyket ezer huf? igazabol akkor csak azert erdekelt, mert konkretan 1.5x annyiba kerult volna emiatt
most viszont mar kezd lassan elfogyni a turelmem megint - spd cipot szeretnek rendelni vegre, de pestre meg nem jutottam el, itt gyorben meg hihetetlen toketlenek. de mar a pesti boltokkal is kezdek szkeptikus lenni, mert akarhanyban voltam, sose volt, ami kellett.
Posted 2011. January 17. - 23:07
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."