Nah ja, én szoktam vele keményebb ugrásokat adni, de bízom benne, hogy rendes olajszinttel megfelelõen felkeményedik. Legalábbis 3-4 napja megvan, azóta jó, szépen mozog, csak sokat beül. Sokan ugyanezt írták. Ha érdekel lapozd végig ezt: Pike set up- it just feels 'wrong' (xfirm spring)- help « Singletrack Forum meg ezt: Pike firm or x-firm spring ? - Mountain Bike Forums
Szerintem nem veszek extra keményet. Többen is írták, hogy túl kemény, dirtre való, még 100kgos manyus szerint is kemény. Bevállalok egy keményet, aztán bízom benne, hogy jó lesz. Este talán meg is rendelem bike-components.derõl ezt is meg a szimeringet is; aztán majd beszámolok.
Jee 4-2 a Fiornak.
Köszi mindenkinek!
Én is cserélni akarom a Pike rugóját, gyári rugóval egy erõsebb fékezésnél teljesen összeült a villa a Pitchben. Mondjuk azt sem tudom milyen van benne, de hogy túl puha az biztos. Én is 90 kg vagyok, gondolkoztam ezen, valószínûleg az xharddal már termetesebb ugrásokat is be lehet adni, amit mondjuk nem fogok, de olyat meg nem akarok, ami alapból összeül négy centit. Szóval én még nem tudtam eldönteni, de a gyári ajánlás az xhard, az tuti