Szia. Én meg tudlak várni. Pesti vagy? üdv.
Hali!nem, de tesóm intézné,de nekem sajna nincs paypalom...ugyhogy utalnám a zs-t valakinek akinek van és tesóm elhozná tõle pesten.kicsit körülményes, de sajna máshogy nem megy...
Szia. Én meg tudlak várni. Pesti vagy? üdv.
Nekem lenne egy 65fontos tétel, de csak 21-én lesz in stock ugyhogy ha megvártok hozzátokdobnám, ha nem majd legközeleb rendelek.
Össze kellene szedni a CRC-s rendelést. Mindenki írja le mennyivel szállna be. idézettel és akkor látjuk a listát.
dpe8 - 19$
Össze kellene szedni a CRC-s rendelést. Mindenki írja le mennyivel szállna be. idézettel és akkor látjuk a listát.
dpe8 - 19$
Az angoloknál nem Font van?
dpe8 - 19$
A sebesség mindent megold.
Tudom, de itt most vásárlási szituációról és banki átutalás vs. paypal-ról volt szó.
Alakul adolog.
dehogy nincs - magasabb, mint a bankkartyas fizetes. csak jo esetben benyeli az elado. valahol atharitjak.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Akkor azt majd a futárnak fizetem? PP-n is levonhatta volna.
Igen, Gyõrbe jön. Bocs, hogy nem szóltam, utólag gondolom már késõ hozzáadni valamit.
Leadtam a rendelést.
Sum: 34.90€
+ freight cost: 7.95€
+VAT: +5.57€
Total amount: 42.85€
A VAT, az ÁFA lesz gondolom, de úgy tudtam, EU-n belül nincs ilyen. A total amounthoz sem adta hozzá, akkor hogy van ez?
PayPal. Biztonságosabb, villámgyors, nincs extra díj.