Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2011. május 15. - 18:06
Írta 2011. május 15. - 10:53
Írta 2011. május 15. - 05:12
csatlakozom...jófejek és pontosakTalán a legrendesebb kereskedõk akiket ismerek, nagyon segítõkészek.
egyébként crc-rõl valaki?
Írta 2011. május 15. - 00:34
Személyesen is jól ismerem õket. Nagyon kedvesek, rendesek. Rendelhetsz nyugodtan.Köszi,ez jó hír.A honlapjuk normális,ezért is reménykedtem ebben,h a bolt is az.És akkor az is.
Írta 2011. május 14. - 20:30
Köszi,ez jó hír.A honlapjuk normális,ezért is reménykedtem ebben,h a bolt is az.És akkor az is.
Talán a legrendesebb kereskedõk akiket ismerek, nagyon segítõkészek.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. május 14. - 20:28
nem volt velük még gondom. megrendeled aztán ha van nagykerben akkor egy-két nap alatt meg is van a cucc.
Köszi,ez jó hír.A honlapjuk normális,ezért is reménykedtem ebben,h a bolt is az.És akkor az is.
Írta 2011. május 14. - 19:30
Mit mondjak, nem sz@rral gurigáznak ott az Orczy téren!!!
Kicsivel több, mint egy hét tökölõdés után kaptam egy olyan levelet, amit fogalmazásból és nyelvtanból kettes alával díjaznának az általános iskola alsóbb osztályaiban. Több kollégával és családtaggal történõ egyeztetés után arra a következtetésre jutottam, hogy intézkedést várnak tõlem, de nem tudni, hogy konkrétan mit. Biztos ami biztos, elfaxoltam nekik a PayPal számlát és a webáruház visszaigazolását a vásárlásról, ami tartalmazott az égvilágon minden adatot.
Erre ma a következõ, nem túl bõ lére eresztett mailt kaptam (mindenféle megszólítás, mondatközi írásjelek, vagy egyéb sallangok nélkül): "Érdeklõdnék mi van a csomagban Manitou Drake mi?"
Hát a jóisten áldja meg õket, minek foglalkozik vámolással olyan, aki annyit képtelen lefordítani, hogy "suspension fork"? Vagy ha már erre a nyelvi bravúrra nem képes, miért nem irja be a gugliba, hogy Manitou Drake? És egyáltalán, ha már postás vagy mi a franc, miért nem tud egy két soros levelet tisztességesen megírni?
Mi lesz még ebbõl......:confused:
Ilyenkor célszerû elsõre mindent pontosan körülírni. Nem elég, ha például azt írod, hogy kerékpár alkatrész.
Például: Manitou Drake elsõ teleszkópos villa kerékpárhoz, értéke X.
A DHL-el játszottam annak idején egy hasonló játékot, 5-6 levélváltás után sikerült minden tételrõl megállapítaniuk, hogy melyik kategóriába tartoznak.
Ott sem volt elég a bolt számlája és a paypal számla, hanem le kellett fordítani minden tételt.
Hidd el, ez még a jobbik eset. Azt is megtehetik, hogy kinyitják a csomagot és valamelyik "szakértõ" állapítja meg az áru értékét, besorolását.
Írta 2011. május 14. - 19:11
Írta 2011. május 14. - 19:07
Úgy emlékeztem,h vagy egy erre a kérdésre jobban megfelelõ topik,de most azt nem találom,így megkérdezném itt:
A Bringa Butik webáruházzal (Bringa Butik Webáruház - Kerékpár, kerékpár alkatrész és kerékpár felszerelés webáruház) kapcsolatban mik a vélemények?Megbízhatók,"értelmesek",pontosak stb.?
Egy Sigma 1609-t vennék,mivel itt Miskolcon nem nagyon lehet kapni,és a pesti boltok közül talán itt a legolcsóbb-legmegfelelõbb.
Köszi.
Írta 2011. május 14. - 11:54
Valaki le tudná írni, hogy pontosan milyen költségekre lehet számítani egy rendelésnél a crc-nél, és esetleg mik a buktatók (kártyás fizetés esetén)? Gondolom vámköltség az itt sincs.
Írta 2011. május 14. - 11:27
Remélem nem off. Hogyan is mennek a dolgok CRC-éknél: Chain Reaction Cycles ? how do they do it? // Mountain Biking Videos
Valaki le tudná írni, hogy pontosan milyen költségekre lehet számítani egy rendelésnél a crc-nél, és esetleg mik a buktatók (kártyás fizetés esetén)? Gondolom vámköltség az itt sincs.
Írta 2011. május 13. - 23:30
Írta 2011. május 13. - 20:14
Írta 2011. május 13. - 19:30
Kicsivel több, mint egy hét tökölõdés után kaptam egy olyan levelet, amit fogalmazásból és nyelvtanból kettes alával díjaznának az általános iskola alsóbb osztályaiban. Több kollégával és családtaggal történõ egyeztetés után arra a következtetésre jutottam, hogy intézkedést várnak tõlem, de nem tudni, hogy konkrétan mit. Biztos ami biztos, elfaxoltam nekik a PayPal számlát és a webáruház visszaigazolását a vásárlásról, ami tartalmazott az égvilágon minden adatot.
Erre ma a következõ, nem túl bõ lére eresztett mailt kaptam (mindenféle megszólítás, mondatközi írásjelek, vagy egyéb sallangok nélkül): "Érdeklõdnék mi van a csomagban Manitou Drake mi?"
Hát a jóisten áldja meg õket, minek foglalkozik vámolással olyan, aki annyit képtelen lefordítani, hogy "suspension fork"? Vagy ha már erre a nyelvi bravúrra nem képes, miért nem irja be a gugliba, hogy Manitou Drake? És egyáltalán, ha már postás vagy mi a franc, miért nem tud egy két soros levelet tisztességesen megírni?
Mi lesz még ebbõl......:confused:
Írta 2011. május 13. - 11:23
Írta 2011. május 13. - 09:05
Írta 2011. május 13. - 08:02
Írta 2011. május 12. - 23:09
Viszont a CRC-nél óriási a választék.
Írta 2011. május 12. - 21:23
Itt küldjük azoknak a vásárlási lehetõségek (nem teljes listáját ) ahol lehetõséget látunk az ár csökkentésére azonban az árak sajnálatunkra magasabbak mint nálunk.
Tisztelettel XY sales menager.
Pontos adatokat nem közlök