csáó
A hibike.hu-ról rendelt már valaki? Megbízhatóak? Mert az áraik egész jók.
Elõre is köszi.
Hello!
Én többször is. Mindig minden rendben megjött egész hamar.
Én is és ismerõsök is rendeltek már, minden OK volt.
csáó
Elõre is köszi.
Hello!
Én többször is. Mindig minden rendben megjött egész hamar.
"lehet fura kérdés lesz, de a boltból vásárolt oem alkatrészekre ugyanúgy van garancia/szavatosság/anyámkínja, mintha aftermarket lenne? "
mért ne lenne ?
te a kiskerrel vagy kapcsolatban, igazából mint vevõ nem is kell tudnod hogy létezik olyan mint oem meg aftermarket.
meg amúgyis többnyire csak a doboz más.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
csáó
Elõre is köszi.
"lehet fura kérdés lesz, de a boltból vásárolt oem alkatrészekre ugyanúgy van garancia/szavatosság/anyámkínja, mintha aftermarket lenne? "
mért ne lenne ?
te a kiskerrel vagy kapcsolatban, igazából mint vevõ nem is kell tudnod hogy létezik olyan mint oem meg aftermarket.
meg amúgyis többnyire csak a doboz más.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Üdv,
Ismeritek ezt a boltot, rendelt már valaki innen?
Mountainbikebitz - Mtb Mountain Bikes - Mtb Mountain Bike Shoes - Mtb Mountain Bike Suspension - Mtb Mountain Bike Tyres - Buy from Mountainbikebitz
Egész jók az árak, és a szállítás sem drága...
Köszi!
Sziasztok!
Innen: Evans Cycles | Mountain Bike | Trek & Specialized Bikes | UK Bike Shop rendelt már valaki? Elég jó áron vannak a ruhák és a posta se drága vagy ingyenes. Tapasztalat?
Köszi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Már csak Új-Zéland lenne messzebb !Bikes for Sale | Bike and Cycling Shops - BikeExchange.com.au
Innen rendelt már vki? Mennyibe fájna vajon egy villát behozatni? Gondolom jelentõs vámot vernek rá. :S
arú áraNem,a vám nem jelentõs,alkatrészre 5-6%
Bikes for Sale | Bike and Cycling Shops - BikeExchange.com.au
Innen rendelt már vki? Mennyibe fájna vajon egy villát behozatni? Gondolom jelentõs vámot vernek rá. :S