Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
tobbek kozt szallitasi cimet is kernek regeleskor...
de tenyleg felejtos.
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sztem ez amolyan árufoglalós, onlájn készletfeltárós, félretetetõs dolog.

Felejtõs.:rocketman

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
akkor megéri:_D

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
es dragabban, mint az ebikeon :)
mostly harmless

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Miért? Máris rendelhetsz km órát és belsõt is:D

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
nah, "megnyilt" a ridebike.hu.
majdnem tok ures meg.
mostly harmless

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
A licitálós rész egyáltalán nem volt ökörség, ha az ember ránézett néha elég kellemes árban lehetett beszerezni néhány dolgot.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
az ebiktol fuggetlen lesz, de sztem aruhaz is lesz, nemcsak weblap.
legalabbis nekem valahogy ugy jott le a reklamjaikbol, de nem tudom miert, mert konkretan tenyleg nem irjak... meg mintha a regi oldalukon is lehetett volna bringakat vasarolni fotelbol. meg volt valami licitalos okorseg is :)
vagyhat nemtom.
mostly harmless

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

elvileg ma nyilik a ridebike "sajat" webaruhaza is, tele van szorva mediaplakatokkal minden Bp-n

Az nem csak a honlapjuk lesz? Sztem ez független az eBIKEtól.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
elvileg ma nyilik a ridebike "sajat" webaruhaza is, tele van szorva mediaplakatokkal minden Bp-n
mostly harmless

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na eBIKE dolgok.
Ha a visszaigazoló emil megérkezik, akkor minden rendben. Emilt olvasnak, de nem mindig válaszolnak, néha elfelejtenek szólni, ha épp nincs valami.
Ha raktáron van minden akkor rögtön küldik, aznap, vagy másnap feladják, és a GLS aznap, vagy másnap kihozza.
Felhívni a futár fog, ha nem talál bent valamikor, vagy ha úgy gondolja, hogy nem akar potyára kimenni.
A futárt pedig igenis meg kell kérni, hogy várja meg, amíg kinyitod a csomagot. Nekem a két hajtómûhöz összesen egy darab csavar érkezett, és aláírt egy papírt, hogy a dobozban amit elõtte nyitottam ki, csak egy darab hajtómûcsavar volt. Se többet, se kevesebbet. + még egy tanú, kollegám.
Egyébként felhívni vagy a mobilt lehet, vagy ha nagyon fontos, pl a saját reklamációm (amit korrektül elintéztek egyébként) Akkor valamelyik RideBike. Speciel a Rákóczi úton levõ bolt a felelõs az egészért, õk a központ. Onnan átkapcsolnak az eBIKEos mellékre és nyögheted a gondjaidat.

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts

Megállt náluk az idõ, a 48 óra már több soron eltelt.

Megint elmondom:
a 48 órát a GLS vállalja a kézbesítésre,
nem pedig az ebike arra, hogy ennyi idõn belül megkapod.

Aladdin

Aladdin

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Ebikenál iszonyat nagy késések vannak, mondjuk pont akkor kapta el õket az influenza, amikor én rendeltem. Több mint 3 hetet vártam a cuccokra, ha jól emlékszem, de végül megjöttek. Érdemes egy mail-el megdobni õket, mert arra válaszolnak, nem úgy, mint a telefonra. A válaszlevélbõl tudtam meg én is, hogy a rendelésembõl még egy dolog hiányzik, és erre várnak. Mondtam, hogy azt felejtsék el, csak jöjjön a cumó. Jah és azt se felejtsd el velük egyeztetni, hogy mikor hozzák ki a cargot, mert nálam egyik reggel 10 körül :) csöngettek, hogy itt vagyunk. Egyébként máskor is fogok tõlük rendelni, max betervezem azt a pár ++ napot. Az meg általános magyar betegség, hogy a vásárlónak kell a cuccok után futni.:(
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Szerintetek megbizhatóak a magyar e-boltok?
megjön idõben a cucc?
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Ebikeról tud valaki valamit? Hétfõn rendeltem tõlük, most vasárnap van és még semmi. Megállt náluk az idõ, a 48 óra már több soron eltelt.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Valamilyen szinten magyartudatos vásárlók kellenek ahhoz, hogy a gazdaság ne menjen szarrá.Én sem a drágábbat szoktam venni, mert csóró vagyok.Ez van.Nem kívánja senki sem hogy 2x annyit fizessen az ember valamiért.Az a lényeg ha valaminek van magyar alternatívája akkor azt kell választani.Most egyáltalán nem csak bringákról beszélek.Egyáltalán nem biztos hogy a magyar szarabb vagy drágább.Mint pl. a mezõgazdasági termékek.Mi a francnak veszi meg néhány ember a Spanyolországból mag Dél-Amerikából származó olyen termékeket, amik 10 forinttal olcsóbbak és nagyon sok esetben itthon is termesztik.Kevesebb a hazaiban a tartósítószer,általábban finomabb.Akkor miért?A 10 Ft-ért?Lehet.De valószínûbb azért mert szarnak az egészbe.Nem is tudják, nam akarják tudni,nem érdekli õket, hogy mi miért, hogy van.Csak legyen uborka a salátához.Azt jó van.

Bocsi off:
Ezzel csak az a baj, hogy a zöldség-gyümölcsön kívül nem nagyon tudsz más terméket mondani amin ilyen minimális a különbség, és ráadásul a magyar termék jobb minõségû. Én imádom a sajtokat, de a magyar sajt ízetlen ráadásul ahelyett, hogy megérne megromlik. Sebaj lehet itthon kapni mindenféle külföldi sajtot vedd meg. Nézzük pl. az egyik kedvencemet Grana Padano-t, ez egy olasz sajt 11 Euro Olaszban (Németben is, ez kb akkora távolság mint Magyarország), itthon ez 5000Ft (20 Euro). Ha csak a sajton lenne ekkora difi biztos nem mennék ki vásárolni de mindennel ez van. Legutóbb karácsony elõtt voltunk Bécsben egy doboz LEGO-n visszajött a teljes utiköltség!!! Élelmiszerek, mûszáki cikkek, játékok, ruhák, de azt néztem már az ingatlanok is olcsóbbak kint mint itthon! Én amondó vagyok, hogy mivel nincsenek felesleges millióim ezért, ha tehetem kinnt vásárolok olcsóbban, de ha lennének akkor viszont haza sem jönnék :)
on.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Pofámat befogom,pont most jött meg a mail:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kala: pedig szokott az apróban is hirdetni a srác

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Bikediszkont él még? Semmi visszajelzés rendelés után...:-/

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Mi a francnak veszi meg néhány ember a Spanyolországból mag Dél-Amerikából származó olyen termékeket, amik 10 forinttal olcsóbbak és nagyon sok esetben itthon is termesztik.

Elarulom neked hogy az emberek olyan szinten tonkre lettek teve az evek soran, hogy nagyon sokan atutazzak a fel varost, csak mert tudnak 5 forinttal olcsobb kenyeret. Innentol nem nagyon mukodik az ami amcsiban...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!