Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

ha meg akkor se, akkor rádgyújtják a házat ;)

Nem gáz. Én ugye nem leszek otthon, a szomszédokért meg nem vagyok oda:D:D:D

Jahh, amit ma de. rendeltem, azt hétfõn-kedden hozzák is, ugye?

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

engem fel szoktak hívni reggel, hogy kb mikorra ér oda. ha meg nem vagy otthon visszaviszik és mégegy szállítási költségért újra kiviszik. ha meg akkor se, akkor rádgyújtják a házat ;)

Engem eddig mindig akkor hívtak, amikor kint voltak, és nem voltam otthon :)
Viszont utánamhozák a munkahelyemre pikk-pakk és ott vettem át. Praktikus. Legalábbis ha nem túl nagy és súlyos a csomag.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
engem fel szoktak hívni reggel, hogy kb mikorra ér oda. ha meg nem vagy otthon visszaviszik és mégegy szállítási költségért újra kiviszik. ha meg akkor se, akkor rádgyújtják a házat ;)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Mi történik, ha ebike-ról rendelek, és nem vagyok otthon, mikor kihozzák a cuccost? Szólnak elõre, hogy mikor jön a futár?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Regisztráltam magam a német bringás fórumon. Német tudásomhoz mérten kértem õket, írjanak olcsó online bringás boltokat németországban. Írtak is párat, de remélem még segítenek keresni. Akit érdekel itt a link:
http://forum.bike-ma...ead.php?t=13187 - nem nagy szám, ne várjatok csodát
Csak ilyen bemutatkozó topicba tudtam írni, mert csak azt értettem meg.
(végülis nem hajtottak el)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
kösz, Te legalább megértesz.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!

Elvégre ugyan annyi idõbe és energiába tellik ide feladni, mint bárhova máshova...

És ugyan annyit is fizetsz érte....
Feltöltött kép

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
jó, tán egy kicsit erõs volt tényleg. lehet, hogy igazad van. én egyszer voltam kinn, és többször nem vágyakozom hozzájuk. amit akkor láttam, nekem ez jött le. szerintem mi is megérdemelnénk, hogy elküldjenek egy pudvás csomagot

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás

nem hiszem, hogy az olaszok egy kicsit is különb nép lenne, mint mi magyarok. sõt.

Pedig de, sokkal emberibbek. Több mint 10 éve járok ki, és ismerem az embereket.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
A napokban írtam a cseh online bicós boltnak, de nem válaszoltak. nem is bánom, mert a német bike-discount.de úgyis olcsóbb. nekik is írtam. semmi válasz. ma írtam nekik mégegszer. ha holnap se válaszolnak, akkor lehet írok nekik megint, vagy összeszedem a német tudásomat és leosztom üket' mint a sz@rt!
nem igaz, hogy olaszországba, görögországba el tudják küldeni, ide meg nem. ez egy kicsit érdekes nekem. nem hiszem, hogy az olaszok egy kicsit is különb nép lenne, mint mi magyarok. sõt.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Amúgy ha valaki Shimano cuccok vásárlását tervezi, annak tudom ajánlani a bikediscount.com-ot, ott ezek jóval olcsóbbak mint itthon, sajnos a többi dolog nem. Ennél drágább, de a hazai áraknál még mindig jobb a starbike.com, és ott van utánvételi lehetõség is.

símanó cuccok még olcsón www.boc24.de
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Én még tavaly beszéltem velük, de azt írták, hogy Mo-ra nem küldenek csomagot. Sajnos!

lehet hogy azóta változott a helyzet...

Kb. egy hónapja írtam nekik, nekem nem is válaszoltak. Amennyit németül tudok, az alapján úgy vettem ki, hogy nem változott.

Amúgy ha valaki Shimano cuccok vásárlását tervezi, annak tudom ajánlani a bikediscount.com-ot, ott ezek jóval olcsóbbak mint itthon, sajnos a többi dolog nem. Ennél drágább, de a hazai áraknál még mindig jobb a starbike.com, és ott van utánvételi lehetõség is.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

megnéztem a bike-discont.de-t. hát az tényleg olcsónak tûnik. Ha jól láttam a skareb super 2005 ott csak 300Euro, ami ugye 75ropi. nálunk meg 130Ezer. ez egy kicsit nevetséges!
keresek is valakit, aki elhozza nekem.

fox viszont nem olcsóbb, RS drágább, manitu, meg a marzo viszont tényleg q. jó áron van.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Minek? 10-20 EUR postaköltségért kihozza a posta is... a benzin többe kerül.
WaNNaRiDE

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
megnéztem a bike-discont.de-t. hát az tényleg olcsónak tûnik. Ha jól láttam a skareb super 2005 ott csak 300Euro, ami ugye 75ropi. nálunk meg 130Ezer. ez egy kicsit nevetséges!
keresek is valakit, aki elhozza nekem.

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Én még tavaly beszéltem velük, de azt írták, hogy Mo-ra nem küldenek csomagot. Sajnos!

lehet hogy azóta változott a helyzet...
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

szili

szili

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Viszont a www.bike-discount.de helyen tényleg vannak olcsó dolgok:
2004-es Marzo Z150 Freeride 100eFT alatt, 66VF 125eFT
Hone hajtómû 20eFT , XT hajtómû 30e FT alatt.
Innen rendeltetek már?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
tényleg tök megéri szlovákiából hozatni

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
van valakinek tapasztalata, hogyan lehet venni valamit az akcebike.sk -ról? láttam jó kis skareb supert kb 90.000ftért. nyamm-nyamm
esztergomnál lenne ismerõs, aki elhozná, ha oda valahogy eljutna, vagy legalább jó közel esztergomhoz a szloválk oldalon.
lécci segítsetek
kösz

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Tudom, már soxor számoltam fonttal, nem bringás online bolton. Inkább 400zal számoltam, legalább több mint az eredeti