Na végre összegyûlt a della egy new hajtómûre, így elõjön szokásos buzi kérdésem. Mit vegyek és hol? Két eshetõséget vettem tervbe
1, Hone az E-bike-ról
2, XT a német Hibike-ról.
Ha valaki tud jobb összeállítást kérem jelezze!!!
És légyszi segítsen aki jártas efféle témában!!
HELP!:confused:
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Indította
xcbiker
, 2004. február 28. 03:45
Írta 2006. február 22. - 19:32
Írta 2006. február 22. - 12:54
Ja az ebike jó szokott lenni, de sajna a déli végekre nem nagyon tartja a két napos szállítást. Amennyire észrevettem (meg a futár is mondta hogy megy még ide a szomszéd falvakba is) összevárják a környékbeli szállításokat, és egyszerre küldik. Persze lehet, hogy csak egyedi eset volt. Ennek ellenére meg vagyok velük elégedve.
Írta 2006. február 21. - 17:15
A következõ pár sorban az ebike.hu-ról szeretnék pozítiv véleményt mondani:
vasárnap este rendeltem tõlük egy pár continental explorer kevláros verziót, mivel elég jó áron volt és van most is.egybõl jött az email hogy mit rendeltem és ha változás lenne, akkor emailcím és mobilszám ism eg volt adva..ma reggel pontban 7:30-kor csönget a GLS-es futár, mint kiderült,, Biatorbágyon lakik és általában Pesten kézbesít. Budaörs pedig pont útbaesett neki munkába menet, ezért bedobta ide a csomagomat. jó kis doboz jött, benne összehajtogatva, de nem nagyon a 2 gumi, számla melllette, teljesen korrekt volt minden. csak ajánlani tudom õket!
Viszont a pulzusmeres.hutól még nem nagyon hívtak fel, emailt se írnak, hogy mi van a 4 hete megrendelt Polar S120-ammal...
vasárnap este rendeltem tõlük egy pár continental explorer kevláros verziót, mivel elég jó áron volt és van most is.egybõl jött az email hogy mit rendeltem és ha változás lenne, akkor emailcím és mobilszám ism eg volt adva..ma reggel pontban 7:30-kor csönget a GLS-es futár, mint kiderült,, Biatorbágyon lakik és általában Pesten kézbesít. Budaörs pedig pont útbaesett neki munkába menet, ezért bedobta ide a csomagomat. jó kis doboz jött, benne összehajtogatva, de nem nagyon a 2 gumi, számla melllette, teljesen korrekt volt minden. csak ajánlani tudom õket!
Viszont a pulzusmeres.hutól még nem nagyon hívtak fel, emailt se írnak, hogy mi van a 4 hete megrendelt Polar S120-ammal...
Írta 2006. február 21. - 11:33
Nem akarok kötözködni, de speciel a bikemailorder-rõl nem volt szó:icon_roll
...viszont nagyon jó, hogy visszaolvastam, mert még kedvezõbb áron megtaláltam, amit szerettem volna. köszi!
...viszont nagyon jó, hogy visszaolvastam, mert még kedvezõbb áron megtaláltam, amit szerettem volna. köszi!
Írta 2006. február 20. - 22:59
Olvas vissza, max. 1-2 oldallal elorebb volt rola szo.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. február 20. - 22:56
Valakinek van már tapasztalata a bikemailorder.de-rõl?
Én most adtam fel rendelést, de elõre kell utalni a lóvét nekik, úgyhogy gondoltam megkérdezek itt valakit, mielõtt utalok. Hátha...
Én most adtam fel rendelést, de elõre kell utalni a lóvét nekik, úgyhogy gondoltam megkérdezek itt valakit, mielõtt utalok. Hátha...
Írta 2006. február 15. - 18:11
de most valahogy rendesebben...most fél óráig hallgattam, hogy igen, megérti, hogy türelmetlen vagyok meg bocsánatot kért, meg minden...és hogy ma vagy holnap jön a szállítmány...eddig meg felveszi, apu elmondja hogy rendeltünk de nem jött meg, erre csak ennyi: "majd küldjük..."...
Írta 2006. február 15. - 17:57
milyen fura ez így,h nesztek nektek..
felénk sok esetben még inkább online kapcsolattartásról van szó a két fél között mintsem online vásárlásról.. :-/
felénk sok esetben még inkább online kapcsolattartásról van szó a két fél között mintsem online vásárlásról.. :-/
Írta 2006. február 15. - 17:54
Írta 2006. február 15. - 17:49
a probléma megoldódott, most hívtam fel õket, a csaj elég rendes volt, elmondta, hogy még nem, de valószínûleg ma este vagy holnap délelõtt érkeznek meg a Polarok, és amint megvan a csomag, felhívnak, hogy mikor szállítsák...bár akkor sem értem, hogy a 2 e-mailre miért nem válaszoltak és apukám eddigi 2 hívására miért mondták azt, hogy "ja persze, küldjük.."...fura ez az egész...
Írta 2006. február 15. - 10:43
amikor mi rendeltünk a pulzusmeres.hu-tól valaki hívott és bocsánatot kért hogy csak késöbb tudják küldeni.
Írta 2006. február 14. - 18:09
Olvastam, direkt fel is hívtam õket és azt mondták, 1 héten belül küldik ha megrendelem...
Írta 2006. február 14. - 14:02
Anno január közepén említettem a pulsusmérés topicban, hogy a Polar hazai forgalmazása körül jelenleg gebasz van, és tanácsoltam, hogy várjon mindenki aki polárt akar venni, mert megszívhatja.
Látszik nem olvastad!
Látszik nem olvastad!
Írta 2006. február 14. - 10:57
Nem vagyok annyira járta még az online rendelésben, de a pulzusmeres.hu-ról pontosan 3 hete rendeltem meg az órát és ahogy olvasgattam itt, ez még ha németbõl rendelem, akkor is sok...múlt héten felhívtam õket, azt mondták, a múlt hétvégén már a kezemben lesz a cucc...de még mindig nem küldték.. tudok valamit tenni a hívásokon kívül? emailre nem válaszolnak
Írta 2006. február 10. - 16:12
A bike-components.de-nek én is elküldtem egy pár levelet, mire végre összejött a rendelés. Rendeltem két külsõt, meg egy agyat, mire küldtek egy számlát az agyról. visszaírtam, hogy mi van a két külsõvel, erre jön a válasz, hogy olyan színû már nincs. Erre megírom, hogy a szín akkor nem érdekel, erre jön az új számla 6 darab külsõrõl. Na ez még így ment egy darabig, de csak megkaptam a végén.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2006. február 10. - 00:35
Hali!
Én is rendeltem már a bikecomponents-rõl, de számlát nem küldtek.Érdemes erre felhívni a figyelmüket,hátha mással is elõfordul.Nekem a DPD-vel küldték, és házhoz is hozták, de mire ide eljutottam kb 5 levelet írtam a bikecomp-nak, hogy legyenek szívesek küldjék már a k**** bankszámlaazonosítójukat,mert enélkül nem tudok utalni(elõre).Kicsit nehezek a srácok. Az 5.levél után leküldték. Valaki írta hogy akar rendelni a bike-discount-tól. Még mindig akar, mert lehet hogy én is? Ide kérdõjel kell vagy pont?
Én is rendeltem már a bikecomponents-rõl, de számlát nem küldtek.Érdemes erre felhívni a figyelmüket,hátha mással is elõfordul.Nekem a DPD-vel küldték, és házhoz is hozták, de mire ide eljutottam kb 5 levelet írtam a bikecomp-nak, hogy legyenek szívesek küldjék már a k**** bankszámlaazonosítójukat,mert enélkül nem tudok utalni(elõre).Kicsit nehezek a srácok. Az 5.levél után leküldték. Valaki írta hogy akar rendelni a bike-discount-tól. Még mindig akar, mert lehet hogy én is? Ide kérdõjel kell vagy pont?
Írta 2006. február 05. - 17:13
Vajon hány oldal telik még meg azzal, hogy magellanboy szeretne XT kart venni...:chin:
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. február 05. - 15:57
Én a Hibike-ról szeretnék rendelni XT hajtókart, ott csak 27 500 Ft+ a szállítás ami elvileg 5000, de ki tudja mennyit raknak még rá (átutalási díj ....stb) Én már olvasgattam némtül a szabályzatot. 1 kiló alatt asszem 19 euro a szállítás, csak kérdés vidékre ki hozza ki és mennyiért.
Olyan boltot valassz, ahol lehet fizetni Visa kartyaval. Akkor ingyen van a fizetes. Atutalas kb. 4e, utanvetel is kb. ennyivel tobb mint a sima postakoltseg.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. február 05. - 12:14
Én a Hibike-ról szeretnék rendelni XT hajtókart, ott csak 27 500 Ft+ a szállítás ami elvileg 5000, de ki tudja mennyit raknak még rá (átutalási díj ....stb) Én már olvasgattam némtül a szabályzatot. 1 kiló alatt asszem 19 euro a szállítás, csak kérdés vidékre ki hozza ki és mennyiért.
Írta 2006. február 04. - 22:51
nem kell nagyon németül tudni, a nagyobb online boltoknak mind van angol nyelvû oldala is...(persze ezzel azt feltételezem, hogy rendelkezel némi angoltudással)....amúgy olyan 30-32-re tippelek...de ezt mások jobban tudják valószínûleg....