Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Szevasztok!

Most olvastam, hogy a Chain Reaction Cycles 300GBP feletti rendelés esetén ingyen szállít Mo.-ra. Jó kis bolt, amíg Londonban éltem, rendeltem tõlük néhányszor.

http://www.chainreac...ountryInfo=true

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Minden jó ha a vége jó jött válasz az emailre és kiderült öregszem vagy mi mert nem is azt kérdeztem amire emlékeztem, amit ajándéknak szerettem volna rendelni, hanem magamnak dolgokat:icon_redf

:D És mi majdnem hajbakaptunk. :scared:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Látom, nincs nagy véleményed az Ebike-ról. Gondolom ha nem tudnak valamit szállítani, azért nem tudnak mert nincs a nagykerben. A nagykerek egy része, pl a Sram és az Avid forgalmazója azt persze azért el tudja intézni, hogy a magyar kereskedõt a német, vagy osztrák forgalmazó ne szolgálja ki. Odáig már nem terjed a szevezõképesség, hogy saját magánál legyen áru. Így például most május közepéig nem lehet beszerezni Avid mechanikus tárcsafékeket, mert a hazai forgalmazó õnagyságának így tartja kedve. Ez úgy egészen passzol az EU versenypolitikájához. Mármint, hogy ilyen monopóliumok még létezhetnek.

De van véleményem róluk. Sztem nagyon jól nyomják. A körülményekhez képest mindenképpen.
Biztos félreérthetõ volt, de én is azt kívántam kifejezni, amit Te, csak fõleg a körülmények miatt nem éltszerû a hasonlat... ;)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Voti! Igazad van. (de pl nekem a T-Online 1,5!!!! hónap alatt válaszolt.)
Az E-Bikeról nagyon sokan rendelnek, nem könnyû a kérdéseket feldolgozniuk, lehet hogy utána kell járniuk egy-egy cuccnak, és ez lassítja a dolgokat. Van, hogy a SPAM szûrõ dob el egy üznetet.

Én felhívtam õket és 2 perc alatt megvolt a válasz a kérdésemre.

De mindenki tudja, hogy mit jelent 'rendelni', aki akar,tegye. DE NE FIKÁZZA, HOGY 4 NAPOT KÉSETT! (mellesleg a hétvége nem számít munkanapnak)

Minden jó ha a vége jó :) jött válasz az emailre és kiderült öregszem vagy mi mert nem is azt kérdeztem amire emlékeztem, amit ajándéknak szerettem volna rendelni, hanem magamnak dolgokat:icon_redf

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 posts
Látom, nincs nagy véleményed az Ebike-ról. Gondolom ha nem tudnak valamit szállítani, azért nem tudnak mert nincs a nagykerben. A nagykerek egy része, pl a Sram és az Avid forgalmazója azt persze azért el tudja intézni, hogy a magyar kereskedõt a német, vagy osztrák forgalmazó ne szolgálja ki. Odáig már nem terjed a szevezõképesség, hogy saját magánál legyen áru. Így például most május közepéig nem lehet beszerezni Avid mechanikus tárcsafékeket, mert a hazai forgalmazó õnagyságának így tartja kedve. Ez úgy egészen passzol az EU versenypolitikájához. Mármint, hogy ilyen monopóliumok még létezhetnek.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

jó szervezés ...........New York külvárosába

...... és az ebike.....életszerû hasonlat :)

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 posts

Ez semmi, en egy masik netes aruhazbol nem bringas termeket rendeltem, eloszor januar elejen, miutan ket- harom het mulva sem jott cucc, irtam nekik, kiderult hogy nincs abbol amit rendeltem, rendeltem ujra, masik termeket, ujabb ket - harom het, arrol is kiderult hogy nincs, jo, ekkor mar kicsit ideges voltam, ujabb rendeles, azota sem jott meg amit rendeltem. Raadasul mindegyik 60-80e forint erteku rendeles volt. Ennyit errol ;)

Az ebike -al nekem az a bajom, hogy fel van toltve 10000 cucc, de ennek csak a toredeke rendelheto. Kerestem ma par cuccot, sorra jottek a piros kosarak. Akkor mi a jo istenert van fent, ha ugysem lehet rendelni? Csak hogy jol nezzen ki hogy sok fele cucc van? Persze baromi olcso, csak epp nem lehet rendelni.
Attol hogy felrakom a webaruhazamba az Enzo Ferrarit 20 millaert meg az M6 -os BMW -t 4millaert, es egyik sem rendelheto mivel nincs es nem is lesz nalam, attol meg nem lesz jobb az oldal. Akkor mi ertelme?

Nem biztos, hogy azon múlik, hogy van-e mind a 10000 termék raktáron. A jó szervezés pótolhatja a nagy raktárkészletet. Egy cimbora járt úgy, hogy kiment New York külvárosába egy "hatalmas" fotó áruházba. legalábbis õ úgy gondolta, hogy az, mivel dupla oldalakon több ezer terméket hirdetnek a szaklapokban. A hatalmas áruház egy 50 nm iroda volt, ahol 4 hapsi headsettel a fején monitorok elött ülve folyamatosan rendeléseket vett fel, és adott le. Attól még a dolog kifogástalanúl mûködött, hogy a hapsik mögött nem volt ötezer négyzetméter raktárkészlet felhalmozva. Sõt lehet, hogy épp ezért olcsó. Más kérdés, hogy a legjobban megcsinált ebolt se sokat ér ha az adott országban a nagyker olyan amilyen és még ráadásul kizárólagossága is van.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
beszarás nektek milyen problémáitok vannak :D
nem vagytok kicsit elkényeztetve?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Másrészt ezt elszámoltad. 95.000 a 111.765 -nek a 85%-a. (mivel a 95000 az a 85 % -> 95000/0,85 ) Bocs, hogy kijavítalak, matekfaktos hülyegyerek vagyok :D

igen tudom , csak fejben számoltam , és 1,15 -tel könnyebb szorozni, mint 0,85-tel osztani . Egyébként így "számomra" rosszabb eredmény jött ki, hiszen az osztásnál nagyobb az eredmény , mivel az 1,15-ös szorzásnál az eredeti ár 97,75 %-a jön ki . De úgy gondoltam, 2,25 %tévedés belefér . Közgázos hülyegyerek vagyok, ott azért nem csak szorozni kell :) !
Továbbá ha az ember kifizet 95.000 ft-ot ,legalább azt elvárná, hogy azt teljesítsék , amit vállalnak.Ha nem tudják teljesíteni, ne vállalják...... Ezt is a közgázon tanultam :) . Hozzátenném ( volt egy ilyen hozzászólás ) hogy hétvége nem munkanap . Szerda + 48 óra = PÉNTEK . Az munkanap ...

na mind1 , a cuccok végül megjöttek , témát lezártam

üdv mindenkinek

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Másrészt ezt elszámoltad. 95.000 a 111.765 -nek a 85%-a. (mivel a 95000 az a 85 % -> 95000/0,85 ) Bocs, hogy kijavítalak, matekfaktos hülyegyerek vagyok :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Speciel én nem szarom le, mert az egyetem miatt nem nagyon vagyok otthon, szal egyáltalán nem mindegy , hogy azt pénteken hozzák meg , vagy mondjuk hétfõn. A másik, hogy neten általában minden 15%-kal olcsóbb . Akkor egy gyors fejszámolás : 95000x1,15 = 109250 109250-95000= 14250 Ft . Na látod ?! Ezért nem húzok le a sarki boltba !!!

Naz ezt rosszul számoltad... Az öt százalékos áfacsökkentés is csak 4 százalék éresést okozott volna. Volna!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha instant kell a cucc, akkor menj el a boltba, es vedd meg. [hatha ott se lesz, es majd azt mondjak, hogy gyere vissza kesobb] Ha olcsobban kell, mint a boltban van, akkor aldozz fel az elvarasaidbol egy kicsit, es varj ra esetleg par napot. Meg mindig jobban jarsz. Nem hiszem el hogy egy biciklialkatres lehet surgos. Egy ket extrem esettol eltekintve.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Voti! Igazad van. (de pl nekem a T-Online 1,5!!!! hónap alatt válaszolt.)
Az E-Bikeról nagyon sokan rendelnek, nem könnyû a kérdéseket feldolgozniuk, lehet hogy utána kell járniuk egy-egy cuccnak, és ez lassítja a dolgokat. Van, hogy a SPAM szûrõ dob el egy üznetet.

Én felhívtam õket és 2 perc alatt megvolt a válasz a kérdésemre.

De mindenki tudja, hogy mit jelent 'rendelni', aki akar,tegye. DE NE FIKÁZZA, HOGY 4 NAPOT KÉSETT! (mellesleg a hétvége nem számít munkanapnak)
White Horse

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Ki nem szarja le, hogy 2 nap vagy 6 nap. Megjön és kész. Csak szélsõséges esetekben van késés, vagy nem tudják teljesíteni a rendelést (pl.: ha boltban is nagyon ritka a cucc). Aki akar, vásároljon neten, és várjon egy picit, vagy húzzon le a sarki boltba, és vegye meg maga! Ilyen egyszerû. Az EBIKE ÉRDEKE, hogy a lehetõ leggyorsabban hozza a dolgokat. Pont.

Én is lementem a sarki boltba és megvettem, de az emailra ettõl még válaszolhatnának. Persze fel is hívhatnám õket, de akkor minek van email címük?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Ki nem szarja le, hogy 2 nap vagy 6 nap. Megjön és kész. Csak szélsõséges esetekben van késés, vagy nem tudják teljesíteni a rendelést (pl.: ha boltban is nagyon ritka a cucc). Aki akar, vásároljon neten, és várjon egy picit, vagy húzzon le a sarki boltba, és vegye meg maga! Ilyen egyszerû. Az EBIKE ÉRDEKE, hogy a lehetõ leggyorsabban hozza a dolgokat. Pont.

Speciel én nem szarom le, mert az egyetem miatt nem nagyon vagyok otthon, szal egyáltalán nem mindegy , hogy azt pénteken hozzák meg , vagy mondjuk hétfõn. A másik, hogy neten általában minden 15%-kal olcsóbb . Akkor egy gyors fejszámolás : 95000x1,15 = 109250 109250-95000= 14250 Ft . Na látod ?! Ezért nem húzok le a sarki boltba !!!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Na ja! Mellesleg Magyarországon a legjobb e bolt. És az árakat sem lehet nagyon fikázni.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
White Horse

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A zöld kosárral az a helyzet, hogy az akkor is zöld, ha csak egy darab van bent a raktárban. Ha valaki elviszi, akko is még kb 15-30 percig zöld marad. Így is elõfordulhat, hogy egyszerre négyen rendelik meg azt a terméket, amibõl csak 1 db van raktáron.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

vole: ne legyél hülye. ha van a nagykerben akkor elhozzák és kiszállítják. a zöld ami fizikailag van bent a boltban. ;)

én múltkor csak "zöld kosaras" cuccokat rendeltem az ebike-ról , majd felhívtam õket ( nagy szerencsémre ) , és megkérdeztem ugye kihozzák 48 órán belül ( idézet az ebike-ról : Az eBIKE-on vásárolt termékeket a GLS futárszolgálat Magyarország egész területére 1.100.- Ft-os áron, 48 órán belül szállítja házhoz hétköznap munkaidõben (kb. 8-17 óra között) ) ? erre azt mondták , hogy egy-két napot csúszik , merthogy vidéki raktárban van ez meg az , stb. stb. stb.És hétköznap volt.Szerdán rendeletem . Az egy-két napból 6 nap lett . Szal a zöld kosárt se vedd kézpénznek ! Ja és hozzátenném, hogy 95.000 ft értékben rendeltem ......

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 posts

Én csak egy dolgot szerettem volna rendelni ami piros kosaras volt, de ez ajándék lett volna. Egy hét volt rá hogy megérkezzen. Gondoltam megérdeklõdöm emailben, hogy belefér-e. Hát az egy hét alatt nem is válaszoltak :(.

Én tegnap 23 kor kérdeztem emailon és ma 14,30 kor már válaszoltak is!