Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2006. március 29. - 15:57
Most olvastam, hogy a Chain Reaction Cycles 300GBP feletti rendelés esetén ingyen szállít Mo.-ra. Jó kis bolt, amíg Londonban éltem, rendeltem tõlük néhányszor.
http://www.chainreac...ountryInfo=true
Írta 2006. március 26. - 20:30
Minden jó ha a vége jó jött válasz az emailre és kiderült öregszem vagy mi mert nem is azt kérdeztem amire emlékeztem, amit ajándéknak szerettem volna rendelni, hanem magamnak dolgokat:icon_redf
És mi majdnem hajbakaptunk. :scared:
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. március 26. - 10:11
Látom, nincs nagy véleményed az Ebike-ról. Gondolom ha nem tudnak valamit szállítani, azért nem tudnak mert nincs a nagykerben. A nagykerek egy része, pl a Sram és az Avid forgalmazója azt persze azért el tudja intézni, hogy a magyar kereskedõt a német, vagy osztrák forgalmazó ne szolgálja ki. Odáig már nem terjed a szevezõképesség, hogy saját magánál legyen áru. Így például most május közepéig nem lehet beszerezni Avid mechanikus tárcsafékeket, mert a hazai forgalmazó õnagyságának így tartja kedve. Ez úgy egészen passzol az EU versenypolitikájához. Mármint, hogy ilyen monopóliumok még létezhetnek.
De van véleményem róluk. Sztem nagyon jól nyomják. A körülményekhez képest mindenképpen.
Biztos félreérthetõ volt, de én is azt kívántam kifejezni, amit Te, csak fõleg a körülmények miatt nem éltszerû a hasonlat...
Írta 2006. március 26. - 09:40
Minden jó ha a vége jó jött válasz az emailre és kiderült öregszem vagy mi mert nem is azt kérdeztem amire emlékeztem, amit ajándéknak szerettem volna rendelni, hanem magamnak dolgokat:icon_redfVoti! Igazad van. (de pl nekem a T-Online 1,5!!!! hónap alatt válaszolt.)
Az E-Bikeról nagyon sokan rendelnek, nem könnyû a kérdéseket feldolgozniuk, lehet hogy utána kell járniuk egy-egy cuccnak, és ez lassítja a dolgokat. Van, hogy a SPAM szûrõ dob el egy üznetet.
Én felhívtam õket és 2 perc alatt megvolt a válasz a kérdésemre.
De mindenki tudja, hogy mit jelent 'rendelni', aki akar,tegye. DE NE FIKÁZZA, HOGY 4 NAPOT KÉSETT! (mellesleg a hétvége nem számít munkanapnak)
Írta 2006. március 26. - 01:14
Írta 2006. március 26. - 00:01
...... és az ebike.....életszerû hasonlatjó szervezés ...........New York külvárosába
Írta 2006. március 25. - 23:15
Ez semmi, en egy masik netes aruhazbol nem bringas termeket rendeltem, eloszor januar elejen, miutan ket- harom het mulva sem jott cucc, irtam nekik, kiderult hogy nincs abbol amit rendeltem, rendeltem ujra, masik termeket, ujabb ket - harom het, arrol is kiderult hogy nincs, jo, ekkor mar kicsit ideges voltam, ujabb rendeles, azota sem jott meg amit rendeltem. Raadasul mindegyik 60-80e forint erteku rendeles volt. Ennyit errol
Az ebike -al nekem az a bajom, hogy fel van toltve 10000 cucc, de ennek csak a toredeke rendelheto. Kerestem ma par cuccot, sorra jottek a piros kosarak. Akkor mi a jo istenert van fent, ha ugysem lehet rendelni? Csak hogy jol nezzen ki hogy sok fele cucc van? Persze baromi olcso, csak epp nem lehet rendelni.
Attol hogy felrakom a webaruhazamba az Enzo Ferrarit 20 millaert meg az M6 -os BMW -t 4millaert, es egyik sem rendelheto mivel nincs es nem is lesz nalam, attol meg nem lesz jobb az oldal. Akkor mi ertelme?
Nem biztos, hogy azon múlik, hogy van-e mind a 10000 termék raktáron. A jó szervezés pótolhatja a nagy raktárkészletet. Egy cimbora járt úgy, hogy kiment New York külvárosába egy "hatalmas" fotó áruházba. legalábbis õ úgy gondolta, hogy az, mivel dupla oldalakon több ezer terméket hirdetnek a szaklapokban. A hatalmas áruház egy 50 nm iroda volt, ahol 4 hapsi headsettel a fején monitorok elött ülve folyamatosan rendeléseket vett fel, és adott le. Attól még a dolog kifogástalanúl mûködött, hogy a hapsik mögött nem volt ötezer négyzetméter raktárkészlet felhalmozva. Sõt lehet, hogy épp ezért olcsó. Más kérdés, hogy a legjobban megcsinált ebolt se sokat ér ha az adott országban a nagyker olyan amilyen és még ráadásul kizárólagossága is van.
Írta 2006. március 25. - 00:44
nem vagytok kicsit elkényeztetve?
Írta 2006. március 25. - 00:08
Másrészt ezt elszámoltad. 95.000 a 111.765 -nek a 85%-a. (mivel a 95000 az a 85 % -> 95000/0,85 ) Bocs, hogy kijavítalak, matekfaktos hülyegyerek vagyok
igen tudom , csak fejben számoltam , és 1,15 -tel könnyebb szorozni, mint 0,85-tel osztani . Egyébként így "számomra" rosszabb eredmény jött ki, hiszen az osztásnál nagyobb az eredmény , mivel az 1,15-ös szorzásnál az eredeti ár 97,75 %-a jön ki . De úgy gondoltam, 2,25 %tévedés belefér . Közgázos hülyegyerek vagyok, ott azért nem csak szorozni kell !
Továbbá ha az ember kifizet 95.000 ft-ot ,legalább azt elvárná, hogy azt teljesítsék , amit vállalnak.Ha nem tudják teljesíteni, ne vállalják...... Ezt is a közgázon tanultam . Hozzátenném ( volt egy ilyen hozzászólás ) hogy hétvége nem munkanap . Szerda + 48 óra = PÉNTEK . Az munkanap ...
na mind1 , a cuccok végül megjöttek , témát lezártam
üdv mindenkinek
Írta 2006. március 24. - 19:52
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. március 24. - 19:19
Naz ezt rosszul számoltad... Az öt százalékos áfacsökkentés is csak 4 százalék éresést okozott volna. Volna!Speciel én nem szarom le, mert az egyetem miatt nem nagyon vagyok otthon, szal egyáltalán nem mindegy , hogy azt pénteken hozzák meg , vagy mondjuk hétfõn. A másik, hogy neten általában minden 15%-kal olcsóbb . Akkor egy gyors fejszámolás : 95000x1,15 = 109250 109250-95000= 14250 Ft . Na látod ?! Ezért nem húzok le a sarki boltba !!!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. március 24. - 16:58
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. március 24. - 14:05
Az E-Bikeról nagyon sokan rendelnek, nem könnyû a kérdéseket feldolgozniuk, lehet hogy utána kell járniuk egy-egy cuccnak, és ez lassítja a dolgokat. Van, hogy a SPAM szûrõ dob el egy üznetet.
Én felhívtam õket és 2 perc alatt megvolt a válasz a kérdésemre.
De mindenki tudja, hogy mit jelent 'rendelni', aki akar,tegye. DE NE FIKÁZZA, HOGY 4 NAPOT KÉSETT! (mellesleg a hétvége nem számít munkanapnak)
Írta 2006. március 24. - 13:16
Én is lementem a sarki boltba és megvettem, de az emailra ettõl még válaszolhatnának. Persze fel is hívhatnám õket, de akkor minek van email címük?Ki nem szarja le, hogy 2 nap vagy 6 nap. Megjön és kész. Csak szélsõséges esetekben van késés, vagy nem tudják teljesíteni a rendelést (pl.: ha boltban is nagyon ritka a cucc). Aki akar, vásároljon neten, és várjon egy picit, vagy húzzon le a sarki boltba, és vegye meg maga! Ilyen egyszerû. Az EBIKE ÉRDEKE, hogy a lehetõ leggyorsabban hozza a dolgokat. Pont.
Írta 2006. március 23. - 20:28
Ki nem szarja le, hogy 2 nap vagy 6 nap. Megjön és kész. Csak szélsõséges esetekben van késés, vagy nem tudják teljesíteni a rendelést (pl.: ha boltban is nagyon ritka a cucc). Aki akar, vásároljon neten, és várjon egy picit, vagy húzzon le a sarki boltba, és vegye meg maga! Ilyen egyszerû. Az EBIKE ÉRDEKE, hogy a lehetõ leggyorsabban hozza a dolgokat. Pont.
Speciel én nem szarom le, mert az egyetem miatt nem nagyon vagyok otthon, szal egyáltalán nem mindegy , hogy azt pénteken hozzák meg , vagy mondjuk hétfõn. A másik, hogy neten általában minden 15%-kal olcsóbb . Akkor egy gyors fejszámolás : 95000x1,15 = 109250 109250-95000= 14250 Ft . Na látod ?! Ezért nem húzok le a sarki boltba !!!
Írta 2006. március 23. - 19:33
Írta 2006. március 23. - 19:29
Írta 2006. március 23. - 19:29
Írta 2006. március 23. - 19:03
vole: ne legyél hülye. ha van a nagykerben akkor elhozzák és kiszállítják. a zöld ami fizikailag van bent a boltban.
én múltkor csak "zöld kosaras" cuccokat rendeltem az ebike-ról , majd felhívtam õket ( nagy szerencsémre ) , és megkérdeztem ugye kihozzák 48 órán belül ( idézet az ebike-ról : Az eBIKE-on vásárolt termékeket a GLS futárszolgálat Magyarország egész területére 1.100.- Ft-os áron, 48 órán belül szállítja házhoz hétköznap munkaidõben (kb. 8-17 óra között) ) ? erre azt mondták , hogy egy-két napot csúszik , merthogy vidéki raktárban van ez meg az , stb. stb. stb.És hétköznap volt.Szerdán rendeletem . Az egy-két napból 6 nap lett . Szal a zöld kosárt se vedd kézpénznek ! Ja és hozzátenném, hogy 95.000 ft értékben rendeltem ......
Írta 2006. március 23. - 18:31
Én csak egy dolgot szerettem volna rendelni ami piros kosaras volt, de ez ajándék lett volna. Egy hét volt rá hogy megérkezzen. Gondoltam megérdeklõdöm emailben, hogy belefér-e. Hát az egy hét alatt nem is válaszoltak .
Én tegnap 23 kor kérdeztem emailon és ma 14,30 kor már válaszoltak is!