Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Nekem eddig nagyon pozitív tapasztalataim vannak velük, jó és nagyon korrekt cég. Ha bizonytalan vagy, nyugodtan hívd az oldalon megadott telefonszámot (061 352 1575), vagy írj a címükre, biztosan válaszolni fognak.

X.

Adja a jó Istenke, hogy ilyen korrektek legyenek velem és cseréljék be a h.karomat, télleg tuti nem én kurtam el és önhibán kívül nem jó a kudarc...:(

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

bikediscount.hu-ról mit tudtok?

Nekem eddig nagyon pozitív tapasztalataim vannak velük, jó és nagyon korrekt cég. Ha bizonytalan vagy, nyugodtan hívd az oldalon megadott telefonszámot (061 352 1575), vagy írj a címükre, biztosan válaszolni fognak.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hali!

bikediscount.hu-ról mit tudtok? Most rendeltem tõlük egy km-órát, de automatikus emilen kívül semmi nem jött. Azt sem tudom, mikor szállítják, pedig kártyáról ki is fizettem. Remélem, nem kamu.:scared:

köszi, parej

Olvasni tudsz?

"Fizetési módok

Jelenleg utánvételes készpénzes, illetve elõzetes bankszámláról történõ átutalásos fizetési módok közül választhatsz. A Bikediscount.hu webáruház technikailag kész a VISA, Mastercard kártyás, illetve a többi Európában létezõ internetes fizetési mód (PayPal, PayPro, stb) bevezetésére is. Jelenleg a rendelési rendszer próbaüzeme tart, ezért nyomatékosan kérünk, hogy Ne ad meg bankkártyád adatait, és ne válaszd a kártyás fizetést, annak ellenére, hogy megrendelési rendszerünk erre lehetõséget biztosít. Az esetleg mégis elküldött bankkártya adatokat töröljük!"

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Hali!

bikediscount.hu-ról mit tudtok? Most rendeltem tõlük egy km-órát, de automatikus emilen kívül semmi nem jött. Azt sem tudom, mikor szállítják, pedig kártyáról ki is fizettem. Remélem, nem kamu.:scared:

köszi, parej
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Csoda történt és megbeszéltem a az ebike-os fószerral a dolgokat.....bár nem nagyon volt képben a csávó mer mondta, hogy nincs SD7 kar mert elfogyott, kiabálni neki valaki a háttérbõl, hogy de van, majd mondja hogy nincs oly váltó mely nekem kell, háttérhang megínt szól ,hogy de, az is van.....sõt még k.csapi és nyeregcsõ is van.....erre várok ápr 29. óta. :D....asszonta szerda oder csütörtök jön a dolog 80% bizonyossággal..... csak lessz már valami...

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

van ahol elég 50 K-t biztosítéknak leraknod, és kapsz dombor mastercardot....

Nekem a BukarestBanknal van valami hasonlom, asszem az is mastercard.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás
Én is rendeltem náluk 2 hete majd 85ezer frint értékben cuccokat, rendelés utén 1/2 órával jött a mail, hogy az avid akciós fékszett (sd5+fr5)nincs mert az OEM cucc volt, de azon kívül minden van raktáron, másnap tudnák küldeni. Rendeltem másik fékeket (LX karok+sd5), 3 nap emailezés után felhívtak, hogy sajna LX kar nincs nagykerben sem, de helyette összerakják az eredeti (sd5+fr5) szettet, az oem-nél picit drágábban (+1000ft). Lebeszéltük, másnap du. (múlt hét csüt.) hozta a futár rendesen, minden renden volt. Picit elhúzodott, én is dühöngtem, de a vége jó lett. Mûködik az ebike, csak porszem került a gépezetbe, remélem hamar megoldják a gondokat.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Ja, nekem is kezd elegem lenni belõlük, bár nekem emailre/telefonra válaszolnak (válaszoltak) mindig.
Napra pontosan két hete rendeltem meg a 16os UMFet, na azóta sincs. Én is már fontolgatom hagyom a francba, de kell a cucc.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én ápr 29. én rendeltem és most felvették a telefont(!) bár a srác aszonta mindjárt visszahí, ez volt majd 1,5 órája......nagyon bedefektelt mostanában az ebike....nem tom mi van velük

bbkellys

bbkellys

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Az elõbb még is sikerült az ebike-ot fölhívni. Azt mondták, hogy kedden, vagy szerdán fog kiderülni, hogy lesz-e ilyen bicajuk még. Pedig már azt hittem, hogy semmi nem lesz.

bbkellys

bbkellys

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Május harmadikán rendeltem az ebike.hu-n egy bringát. (Kelly's 05 Magnus ) Az automata e-mail-en kívül semmi választ nem kaptam azóta sem. E-mail-re nem válaszolnak, telefont nem veszik fel, vagy foglalt. Szerintetek bízhatok még abban, hogy szóba állnak velem, vagy keressek más eladót?
Tudtok valami konkrétat az ebikeról, hogy miért nem mûködik?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Csak az OTP támaszt ilyen teljesíthetetlen feltételeket,a többi banknál normális összegért lehet Visa/Mastercard-ot igényelni 50-60e induló összeggel, amit utána akár majdnem le is nullátzhatsz. Úgy látszik az OTP-nek nem kell már több ügyfél, mert a feltételeik sem versenyképesek.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ha már +nevezted , akkor a bb nél, és a cibnél is 50 a biztosíték....ileetve a cibnél ha 2 havi (asszem kiló fölötti) fizetésed oda megy akkor már nem kell a letét....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A rendes bankkártya (mármint dombornyomott Visa classic, v Mastercard)nem olyan nagy probléma. Megkérdeztem, hogy mi módon megy a Visa Electron cseréja Classicra, azt felelték, hogy legyen egy normálisabb havi rendszeres jövedelemátutalás, mondjuk 120 - 170 ezer netto, vagy ha ez nincs akkor egy nagyobbacska összeg, mondjuk min. fél milla a folyószámlán. Szóval a rendes bankkártyát a csórinak nem szívesen adják, vagy legalábbis nehezen.

Az OTP-nél 200-250 körül van az igényléshez szükséges minimális összeg. Ha elkészült a kártya felveheted az egészet és nem kell rendszeres jövedelem.

Most olcsó a Marta SL!
http://www.fahrrad.d...180-06/945.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A rendes bankkártya (mármint dombornyomott Visa classic, v Mastercard)nem olyan nagy probléma. Megkérdeztem, hogy mi módon megy a Visa Electron cseréja Classicra, azt felelték, hogy legyen egy normálisabb havi rendszeres jövedelemátutalás, mondjuk 120 - 170 ezer netto, vagy ha ez nincs akkor egy nagyobbacska összeg, mondjuk min. fél milla a folyószámlán. Szóval a rendes bankkártyát a csórinak nem szívesen adják, vagy legalábbis nehezen.

van ahol elég 50 K-t biztosítéknak leraknod, és kapsz dombor mastercardot....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Na utánaérdeklõdtem levélben a német Bike Discountnak, és a következõkre jutottam:

Utánvéttel külföldre nem szállítanak, szal két lehetõség van.

Vagy rendes bankkártyával fizetni (VISA & Mastercard) vagy elõre fizetni átutalással, ami nekem kicsit idegen, de valszeg egyszer kipróbálom.

Az árak nevetségesen alacsonyak, de ezt mindenki magam megnézheti. Minimális vásárlás 100 Euro, a szállítási díj hozzánk 13 Euro. Regisztrálni nem kell.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Hát ja elég izék, hogy még a rohadt E-mail-re sem tudnak nyögni valamit....és ok hogy nem XTR-szettet rendeltem (csak 18e forint értékben), de akkor is kéne sztem foglalkozni a vevõvel ha csak egy belsõt rendel, mert ha így állank hozzá a dolgokhoz, hamar megcsappanhat a vevõkörük és az sztem nekik se nem lessz jó....ja meg én ezt a betegségdolgot sem értem, hogy egy ember miatt hogy bénulhat le ennyire az egész rendszer....na mind1 majd ma felhívom õket és megérdeklõdöm mi a hézeg, mert nem akarok egész érettségiszünetben otthon ülni a gép elõtt bicaj nélkül...:(

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

Egy kicsit az ebike-ra visszatérve én 29.-én rendeltem 4 dolgot (3 piros kosarast) és a visszaigazoló mail-en kívül semmi életjelet nem adtak.....ha a héten nem hozzák akkor szarok rájuk oszt megveszem máshonnan.....vagy nem tudom de kezdek egy kicsit aggódni.....kíványcsi vagyok mi lessz, régen nem volt ilyen az ebike....írtam nekik de b@sznak válszolni, sajna nem tom a tel.számukat

Ez is Hungarikum. Kezd menni a bót, akkor már nem annyira fontos a vevõ. Fõképp ha még nem is egy egész XTR szettet rendel. Gondolom te sem egy egész XTR szettet rendeltél. Arra azért meggyógyult volna az a beteg ügyfélszolgálatos.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Aske!

Elvileg van utánvét (nem biztos), vagy van az hogy elõre átutalod a pénzt és utánna kapsz csomagot, az utánvétnél pesze kézbesítéskor fizetsz.....csak nézd meg mennyi a szállítás azt súlyban határozzák meg...asszem...nekem a HIBIKE-ra mondtak ilyesmit...

De az ebikr-ot mindenképp felhívom de, csak holnap ilyenkor már nem nagyon van ott senki gondolom..