Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Hi!

Próbálkozott már valaki a www.chainreactioncycles.com -mal? 300 Font felett ingyenes házhozszállítas van kis hazánkba is: http://www.chainreac...ountryInfo=true Ebben van valami apróbetûs rész, amit nem vettem észre? :chin:

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

mikp71

mikp71

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Üdv!
Mielõtt beruházásba kezdtek, érdemes lehet ránézni a http://www.bike24.net/-re. Tegnapelõtt rendeltem, ma már feladták a csomagot DP-tal.
Az árak kedvezõek, a postaktsg 10 Eur, 4 féle kártyával fizethetsz. Mailben gyorsan reagálnak a kérdésekre is, ha feladják a csomagot szintén értesítést kapsz. Nem tudom mi kellhet még...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Nekem még tavaly júniusban másfél hónapot kellett várnom egy pár külsõre, sztem ez elég ritka, meg most havernak 2 hét alatt hozták meg a cuccokat, igaz közben húsvét is volt.
Aske: az UMF Hardy középcsapágyház-szélessége 73mm.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Két felni, kormánycsapi, hajtómû, monoblokk.
Az egyik felni és a hajtókar volt 'piros'.
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

Akkor asszem ha holnapig nem válaszolnak, akkor elkezdem a telefonos-hadjáratot :telefon: mert jólenne tudni van-e rá esély, h jövõhét elején meglegyen
vagy semmi - mert akkor énis megyek a boltba :)

Mit rendeltél pajti?

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Akkor asszem ha holnapig nem válaszolnak, akkor elkezdem a telefonos-hadjáratot :telefon: mert jólenne tudni van-e rá esély, h jövõhét elején meglegyen
vagy semmi - mert akkor énis megyek a boltba :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
szimplán nem történik semmi

két hét múlva megunod, írsz nekik
nem válaszolnak
rá egy hétre jön az email hogy nincs semmi és nem is lesz de ajánlanak helyette ezt-azt.

na ekkor én aztmondtam hogy köszi, elmentem egy boltba és bevásároltam:)

pár órára rá már kész is volt a canga:)
Autist Team:)

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
És legalább szólnak is, ha nincs, vagy csak szimplán nem történik semmi?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
piros kosár: ha van a nagykerben akkor napok kérdése

ha nincs akkor hetek-hónapok
Autist Team:)

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
De elvileg(!) már müxik a dolog...a kiírás szerint - aminek persze nemtudom mennyire lehet hinni.
Régebben - ha csak zöldkosaras cuccot rendeltem - mindíg elég hamar megérkezett minden.

(UMF - passz...nemtom. Kérdezz rá egy boltban.)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Szerintem két héten belül felesleges cseszegetni õket. (komolyan)
Én is csak most kezdek morci lenni, várom az UMF-em (anno zöldkosaras!!!), de lehet már hozzácsapom a telórendelésem is, mivel az is aktuális már és így egyebn rimánkodom.

Ja, figy: nem tudjátok 68/113as monoblokk jó UMF-be? Mert valahol azt olvastam 72-es UMF, akkor meg megszívtam.
Kösz.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Elvileg egy hét, gyakorlatilag nem tudni, a telefont 20 ból 2-szer veszik fel, különben foglalt vagy csak csörög....akadozik a rendszer....legalábbis aszongyák....sajna most ez van..

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Csõ!
Nem tudjátok, h ilyen piroskosaras cuccok esetén kb mennyi idõ míg megérkezik a cucc?
(Mailre nem válaszolnak...lehet telfonálnom kéne nekemis?)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Mintha ki is írták volna az oldalukra, hogy akadozik a kiszolgálás...

Az a kiírás elég régen ott van....:D és sztem ott is lessz még mert így van mire fogni a késést...:D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Mintha ki is írták volna az oldalukra, hogy akadozik a kiszolgálás...

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Nálam sem. :(

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Én másfél hét után rájuk telefonáltam és másnap itt voltak a cuccaim....tök rendesek voltak meg minden, csak kicsit nekünk is rá kell segíteni a folyamatra és akkor minden rendben megy....

nálam ez sajnos nem jött be. :(

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Én másfél hét után rájuk telefonáltam és másnap itt voltak a cuccaim....tök rendesek voltak meg minden, csak kicsit nekünk is rá kell segíteni a folyamatra és akkor minden rendben megy....

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
az ebike-osok -hogy nagy nehezen felvették a telefont 2 nap után- tudatták velem, hogy az ELVILEG azonnal szállítható ( 48 órás határidõ ugyebár ) terméket jövõ héten esetleg megkapom, mikor múlt szombaton rendeltem. nyugodtan le lehet anyázni, hogy miért számít az a "pár" nap, de vizsgaidõszak miatt ez a péntek lett volna az egyetlen nap, amikor tekerni tudnék egyet, utána jó ideig díszes fõvárosunkban tartózkodok, az én kis kerékpárom meg 200 km-re lesz tõlem :(...

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Nekem eddig nagyon pozitív tapasztalataim vannak velük, jó és nagyon korrekt cég. Ha bizonytalan vagy, nyugodtan hívd az oldalon megadott telefonszámot (061 352 1575), vagy írj a címükre, biztosan válaszolni fognak.

X.

az áraik tényleg jók, a probléma ott van, hogy nem saját webáruház-"szoftverjük" van ( pedig manapság ez már nem drága ), hanem egy nagy hálózat egyenportálját használják, ennek következtében nem tudják olyan szinten a saját elvárásaikhoz igazítani, mint ahogy azt kéne... A legnagyobb probléma az adatok feldolgozásánál a "Személyes átvétel vs. Postai utánvét"-nél van, talán ennek köszönhetõen kaptam meg postán is egy dolgot úgy, hogy azt elõtte már személyesen átvettem, továbbá a rendelésem után fel is hívtam õket telefonon, egy másik ügyben, a biztonság kedvéért rákérdeztem erre a rendelésre -> nagy szerencsémre, mert már adták volna fel postán, annak ellenére, hogy a megrendelésben ott virított a "Személyes átvétel". Azt hittem, ezzel vége a bonyodalmaknak, de hazaérve ( Mosonmagyaróvárra, Pesten egyetemista vagyok, azért vettem át személyesen) ott volt a papír, hogy csomagom érkezett tõlük.
A másik észrevételem, hogy interneten nem lehet kártyával fizetni, ez OK, de sajna a boltban sem, és a legközelebbi automata finoman szólva is elég messze van.

Természetesen ez építõ jellegû kritika, az árakkal, a bánásmóddal 100%-ig meg voltam elégedve, és remélem, hogy ez a jövõben csak javulni fog.