Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
kössz
(énis láttam már itt-ott) csak hát 40e-re utaztam :) és úgyis kellett 2 felni - de így akkor mást rendeltem helyette.
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Nah, sikerült felhívnom õket - kiderült, hogy a SingleTrackemre kb 3-4hetet kellett volna várnom - úgyhogy stornoztam is a cuccot...de így legalább jövõhét elején jön a szállítmány. :)

singletracket sztem bármelyik boltban találsz! én amikor ds2xc-t kerestem, szinte mindenhol láttam a polcon egyet-kettõt

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

ha találsz vmelyiknél 200/50-ez RS pearl 3,3 rugóstagot akkor társulhatunk....

Nem találtam egyiknél se :( Viszont a DT jó árban van :D (tom, nem ugyanaz a kategória...) http://www.chainreac...px?ModelID=9733

További jelentkezõ?

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Mostanában nem akar valaki a www.chainreactioncycles.com -ról, vagy a www.bike-discount.de -rõl rendelni, mert betársulnék (szállítási ktg felét fizetem). Nekem csak egy tétel kéne, és a külföldi on-line rendelésekben is zöldfülû vagyok...

ha találsz vmelyiknél 200/50-ez RS pearl 3,3 rugóstagot akkor társulhatunk....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Nah, sikerült felhívnom õket - kiderült, hogy a SingleTrackemre kb 3-4hetet kellett volna várnom - úgyhogy stornoztam is a cuccot...de így legalább jövõhét elején jön a szállítmány. :)

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Mostanában nem akar valaki a www.chainreactioncycles.com -ról, vagy a www.bike-discount.de -rõl rendelni, mert betársulnék (szállítási ktg felét fizetem). Nekem csak egy tétel kéne, és a külföldi on-line rendelésekben is zöldfülû vagyok...

- - -> LOVAK <- - -

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
egyszer én is le lettem anyázva itt a fórumban, hogy miért sírok, ha nem hozzák ki 48 óra alatt (ami ugye fel van tüntetve az oldalon)... én a hét felét az egyetem miatt pesten töltöm, a másikat itthon, mosonmagyaróváron. velem is elõfordult, hogy cirka 100e ft értékben rendeltem tõlük, csak zöld kocsist->tehát 48 óra múlva itt lesz ( munkanapon ). Úgy adtam le a rendelést, hogy pont addigra jöjjön meg mosonmagyaróvárra a cucc, amíg hazaérek. hazértem, vártam, semmi. felhívtam õket: hát bocsi, a teló, amit rendeltél, vidék raktárban van... :D vidéki raktár? nem tudtam, hogy az ebike behálózta magyarországot... és modnták, hogy majd csak jövõ héten. erre mondom, hogy jövõ héten mikor ? nem tudják. ha nem tudják, akkor én sem tudom megmondani, hogy hova szállítsák ki, mert ha kiviszik otthonra, míg én pesten vagyok, az nem nyerõ, de fordítva sem. aztán kikerültem az ebike-ot, és a helyi gls-es sráccal beszéltem, és megoldódott a dolog, felhívott, amikor õ megkapta a csomagot, hazaküldtem anyámat, hogy vegye át, és kész... milyen szerencse, hogy ilyen zökkenõmentes ez az egész

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
ebike-kal én is megjártam: 2 "piros kocsisat" rendeltem, vártam türelmesen. Telefon jött, hogy olyan termék már nem is létezik amit rendeltem... Akkor minek van fönt a honlapon?!? De azért jó fejek voltak, azt mondták majd más forgalmazó/gyártó hasonló cuccát megpróbálják beszerezni. Na ezt nem kértem és idõközben beszereztem magam a dolgot (egy redvás pedálkulcsról volt szó :) ) Aztán egy hétre rá szóltak, hogy megvan a cucc, mikor vihetik? Eh... Aztán a megbeszélt napon nem hozták és meg sem nyikkantak, hogy miért; én meg ültem otthon a 4 fal között :mad: . E-mail ment, válasz: hát nem fértem bele aznap, mert sok a rendelés. Másnap este fél nyolc körül érkezett meg a csomi. Mivel megkaptam amit akartam, utána már virult a fejem, de azt hiszem máskor az életben nem rendelek tõlük! (kivéve, ha tesztelni akarom empátiás képességeimet)

Az abszoltút pozitív pálda a www.bikediszkont.hu Rendelés után azonnal hívtak, másnap a megbeszélt idõpontban le is szállították a cuccot. :clap: Na így kell ezt csinálni!

- - -> LOVAK <- - -

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Srácok, úgy látom még nem fogtátok fel hogy magyrországon vagyunk. Ha kell valami és megrendeled az vagy van a nagykerben véletlenül, vagy nincs, de általában sajnos az utóbbi szokott lenni. Az ebike is csepelrõl szerzi a cuccokat, ha ott nincs akkor õk sem tudnak mit csinálni. Ha még a forgalmazó sem tudja mikor jön a cucca akkor az ebikeosok honnan a francból tudhatnák!!! Nem szapulni kell õket, hanem ha nem tetszik akkor lehet más helyet keresni ahol lehet rendelni. Annyi nem magyar online bolt van hogy csuda, ott minden van raktáron, és itt van a cucc max 1 hét alatt.

Magyarországon vagyunk-e, vagy sem, szeintem ez teljesen mindegy, mivel van a kereskedõk között egy alapszabály, amit valaki ismer, valaki nem: elsõ a vevõ! Igen, vannak olyanok kicsiny országunkban, akik ismerik ezt, sõt meg is értik, és ennek megfelelõen is cselekszenek. Na ez nem az ebike. De vannak olyanok, akik még veletlenül sem cselekszenek így. Általában ez mondható az ebike-ról.
Azokkal a véleményekkel teljesen egyetértek, hogy ha a nagykerben nincs, az ebike sem tud varázsolni. De miért van az, hogy a bikediscount-osok vissza tudnak írni egy válaszlevelet, bármilyen rendelésnél? Ott voltam, és láttam, mennyi megrendelésük érkezik... Amikor személyesen átvettem a cuccaimat, egy jó nagy pakli A4-es lap volt. Annyi kézzel írott válaszemailt nem egyszerû visszaküldeni. Miért van az, hogy a bikediscountnál felveszik a telefont? Nem csak 10-bõl 1-szer. Röviden: Miért kezelnek a bikediscount-nál úgy, mint ahogy egy vevõt kell? Talán mert õk tudják, hogy nem a vevõnek kell megköszönnie, hogy náluk vásárolhatott, hanem a cég tartozik köszönettel a vevõnek, hogy a millió bolt közül pont itt költötte el a gyakran nem kis pénzét!
Milyen lenne, ha egy étteremben kiírnaák, hogy 2 órát kell várni minden ételre, mert megbetegedett a szakács? Vagy mert nem jó a gáztûzhely? Mindenki felállna, és elmenne. Miért nem hagyta mindenki ott az ebike-ot, amikor hetek óta azzal fárasztanak, hogy valaki beteg, meg rossz az internet, meg mittudomén. Most komolyan... Egy nagy kerékpáros cégnél, ahol azért nem egy-két ember dolgozik, nem tud valaki beugrani a beteg helyett? Nem hiszem, hogy programozómatematikusi diploma kéne a rendelések feldolgozásához... Internet? Mindenkinek van ott mobilja, kell venni pár ezer forintért egy adatkábelt... Voálá: GPRS, G3... Én is használtam, mikor nem volt itthon net... Nem ADSL, de azért rendelést feldolgozni ( az úgyse nagy formátum ), emailt küldeni ( szintén ) azért lehet vele. Hogy merték ezt megtenni, sõt leközölni? Mert tudják, hogy úgyse hagyja ott õket senki, mert nincs még olyan komoly konkurrenciája, nincs még igazi verseny. Ebbe szépen lassan belebuknak, mert az egyre feljövõ konkurrens webshopok (pl. a már említett bikediscount), kezdeti gyermekbetegségeik kinövése után, árban, és a SZOLGÁLTATÁS MINÕSÉGÉBEN meg fogják verni az ebikeot.
Úgyhogy két lehetõsége van. Vagy csinálja normálisan az ebike (pl. mint tavaly, akkor teljesen meg voltam elégedve, idõben hozták a zöld kocsis dolgokat is, felvették a telefont), vagy szépen lassan megelõzik.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Srácok, úgy látom még nem fogtátok fel hogy magyrországon vagyunk. Ha kell valami és megrendeled az vagy van a nagykerben véletlenül, vagy nincs, de általában sajnos az utóbbi szokott lenni. Az ebike is csepelrõl szerzi a cuccokat, ha ott nincs akkor õk sem tudnak mit csinálni. Ha még a forgalmazó sem tudja mikor jön a cucca akkor az ebikeosok honnan a francból tudhatnák!!! Nem szapulni kell õket, hanem ha nem tetszik akkor lehet más helyet keresni ahol lehet rendelni. Annyi nem magyar online bolt van hogy csuda, ott minden van raktáron, és itt van a cucc max 1 hét alatt.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
baromi drága dolog egy 2-3perces telefonhívás.. :rolleyes:

sokan azthiszik (anyám is) hogy manapság, húúú írunk egy emailt, úgyis válaszolnak rá. hát ott még nem tartunk.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Azt írtam, ha máig nem válaszolnak. (Értem ezalatt, h ma kapok-e valami visszajelzést.)
És kaptam is, csak egy 2nappal régebbi mailre - tehát nem reménytelen :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Side !!!

Tegnap is azt mondtad, hogy majd holnap felhívod õket....:D:D
Amúgy sztem most minden összejött szegényeknek, a húsvét (na jó az már rég volt), a betegség és az üzemzavar és biztos sok megrendelés felhalmozódott és nem tudnak ezeknek egyszerre eleget tenni.....

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Tök zsír - egy 6nappal ezelõtti üzimre most válaszoltak.
Akkor már csak napok kérdése, hogy a rendeléssel-kapcsolatos kérdésemre is választ kapjak :D

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Király - csak az a problem, h nekem kb most rögtön kéne minden. De mivel ez lehetetlen - örülnék ha legalább azt tudnám, h mikorra várható a cucc.
Najó - ha holnap se jön info (vagy a cucc - najó, ennyire nem leszek optimista), akkor telefon - hátha sikerül.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Én ma beszéltem velük három hét után, azt mondták megvan a cucc, jövõ héten jön. :D

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
"[...]A piros kosaras cikkek várható beérkezési idejét az eBIKE munkatársai a lehetõ leghamarabb megküldik Önnek emailben, sürgõs esetben telefonon nyújtanak felvilágosítást. [...]"
Ez tök jó - csak az a baj, hogy még kérésre sem igazán... :(
Persze azis lehet, hogy a lehetõ leghamarabb az kb 1-2-3-4 hét - de akkor az elég szánalmas. (Pedig régen kb 2napon belül mindíg volt válaszmail - még 'hülye' kérdésekre is :D)

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Én már rendeltem tõlük és 1 héten belül itt volt a cucc. Semmi problem!

Köszi az infót XC_Rider!

Nem akar valaki onnan rendelni nagyobb összegben, mert nekem nem jön össze az a 300 Font (nem azért mert nem tudnék mit venni... :( ), hátha így jobban megérné (de ha valaki tudna 24-ért olcsóbban S-es fehér Giro Pneumo-t, az szóljon, mert én csak azt rendelném tõlük :P ).

- - -> LOVAK <- - -

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Hi!

Próbálkozott már valaki a www.chainreactioncycles.com -mal? 300 Font felett ingyenes házhozszállítas van kis hazánkba is: http://www.chainreac...ountryInfo=true Ebben van valami apróbetûs rész, amit nem vettem észre? :chin:

Én már rendeltem tõlük és 1 héten belül itt volt a cucc. Semmi problem!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Mintha ki is írták volna az oldalukra, hogy akadozik a kiszolgálás...

mintha a rendelésem másnapján kiírták volna, hogy már nem akadozik