Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2006. május 12. - 13:24
(énis láttam már itt-ott) csak hát 40e-re utaztam és úgyis kellett 2 felni - de így akkor mást rendeltem helyette.
Írta 2006. május 12. - 12:37
Nah, sikerült felhívnom õket - kiderült, hogy a SingleTrackemre kb 3-4hetet kellett volna várnom - úgyhogy stornoztam is a cuccot...de így legalább jövõhét elején jön a szállítmány.
singletracket sztem bármelyik boltban találsz! én amikor ds2xc-t kerestem, szinte mindenhol láttam a polcon egyet-kettõt
Írta 2006. május 12. - 12:04
ha találsz vmelyiknél 200/50-ez RS pearl 3,3 rugóstagot akkor társulhatunk....
Nem találtam egyiknél se Viszont a DT jó árban van (tom, nem ugyanaz a kategória...) http://www.chainreac...px?ModelID=9733
További jelentkezõ?
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2006. május 12. - 11:53
ha találsz vmelyiknél 200/50-ez RS pearl 3,3 rugóstagot akkor társulhatunk....Mostanában nem akar valaki a www.chainreactioncycles.com -ról, vagy a www.bike-discount.de -rõl rendelni, mert betársulnék (szállítási ktg felét fizetem). Nekem csak egy tétel kéne, és a külföldi on-line rendelésekben is zöldfülû vagyok...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 12. - 11:51
Írta 2006. május 12. - 10:47
Írta 2006. május 12. - 10:01
Írta 2006. május 12. - 09:47
Az abszoltút pozitív pálda a www.bikediszkont.hu Rendelés után azonnal hívtak, másnap a megbeszélt idõpontban le is szállították a cuccot. :clap: Na így kell ezt csinálni!
Írta 2006. május 12. - 09:12
Srácok, úgy látom még nem fogtátok fel hogy magyrországon vagyunk. Ha kell valami és megrendeled az vagy van a nagykerben véletlenül, vagy nincs, de általában sajnos az utóbbi szokott lenni. Az ebike is csepelrõl szerzi a cuccokat, ha ott nincs akkor õk sem tudnak mit csinálni. Ha még a forgalmazó sem tudja mikor jön a cucca akkor az ebikeosok honnan a francból tudhatnák!!! Nem szapulni kell õket, hanem ha nem tetszik akkor lehet más helyet keresni ahol lehet rendelni. Annyi nem magyar online bolt van hogy csuda, ott minden van raktáron, és itt van a cucc max 1 hét alatt.
Magyarországon vagyunk-e, vagy sem, szeintem ez teljesen mindegy, mivel van a kereskedõk között egy alapszabály, amit valaki ismer, valaki nem: elsõ a vevõ! Igen, vannak olyanok kicsiny országunkban, akik ismerik ezt, sõt meg is értik, és ennek megfelelõen is cselekszenek. Na ez nem az ebike. De vannak olyanok, akik még veletlenül sem cselekszenek így. Általában ez mondható az ebike-ról.
Azokkal a véleményekkel teljesen egyetértek, hogy ha a nagykerben nincs, az ebike sem tud varázsolni. De miért van az, hogy a bikediscount-osok vissza tudnak írni egy válaszlevelet, bármilyen rendelésnél? Ott voltam, és láttam, mennyi megrendelésük érkezik... Amikor személyesen átvettem a cuccaimat, egy jó nagy pakli A4-es lap volt. Annyi kézzel írott válaszemailt nem egyszerû visszaküldeni. Miért van az, hogy a bikediscountnál felveszik a telefont? Nem csak 10-bõl 1-szer. Röviden: Miért kezelnek a bikediscount-nál úgy, mint ahogy egy vevõt kell? Talán mert õk tudják, hogy nem a vevõnek kell megköszönnie, hogy náluk vásárolhatott, hanem a cég tartozik köszönettel a vevõnek, hogy a millió bolt közül pont itt költötte el a gyakran nem kis pénzét!
Milyen lenne, ha egy étteremben kiírnaák, hogy 2 órát kell várni minden ételre, mert megbetegedett a szakács? Vagy mert nem jó a gáztûzhely? Mindenki felállna, és elmenne. Miért nem hagyta mindenki ott az ebike-ot, amikor hetek óta azzal fárasztanak, hogy valaki beteg, meg rossz az internet, meg mittudomén. Most komolyan... Egy nagy kerékpáros cégnél, ahol azért nem egy-két ember dolgozik, nem tud valaki beugrani a beteg helyett? Nem hiszem, hogy programozómatematikusi diploma kéne a rendelések feldolgozásához... Internet? Mindenkinek van ott mobilja, kell venni pár ezer forintért egy adatkábelt... Voálá: GPRS, G3... Én is használtam, mikor nem volt itthon net... Nem ADSL, de azért rendelést feldolgozni ( az úgyse nagy formátum ), emailt küldeni ( szintén ) azért lehet vele. Hogy merték ezt megtenni, sõt leközölni? Mert tudják, hogy úgyse hagyja ott õket senki, mert nincs még olyan komoly konkurrenciája, nincs még igazi verseny. Ebbe szépen lassan belebuknak, mert az egyre feljövõ konkurrens webshopok (pl. a már említett bikediscount), kezdeti gyermekbetegségeik kinövése után, árban, és a SZOLGÁLTATÁS MINÕSÉGÉBEN meg fogják verni az ebikeot.
Úgyhogy két lehetõsége van. Vagy csinálja normálisan az ebike (pl. mint tavaly, akkor teljesen meg voltam elégedve, idõben hozták a zöld kocsis dolgokat is, felvették a telefont), vagy szépen lassan megelõzik.
Írta 2006. május 12. - 08:28
Írta 2006. május 11. - 22:52
sokan azthiszik (anyám is) hogy manapság, húúú írunk egy emailt, úgyis válaszolnak rá. hát ott még nem tartunk.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. május 11. - 20:58
És kaptam is, csak egy 2nappal régebbi mailre - tehát nem reménytelen
Írta 2006. május 11. - 20:24
Tegnap is azt mondtad, hogy majd holnap felhívod õket....:D
Amúgy sztem most minden összejött szegényeknek, a húsvét (na jó az már rég volt), a betegség és az üzemzavar és biztos sok megrendelés felhalmozódott és nem tudnak ezeknek egyszerre eleget tenni.....
Írta 2006. május 11. - 19:15
Akkor már csak napok kérdése, hogy a rendeléssel-kapcsolatos kérdésemre is választ kapjak
Írta 2006. május 11. - 17:06
Najó - ha holnap se jön info (vagy a cucc - najó, ennyire nem leszek optimista), akkor telefon - hátha sikerül.
Írta 2006. május 11. - 17:03
Írta 2006. május 11. - 17:01
Ez tök jó - csak az a baj, hogy még kérésre sem igazán...
Persze azis lehet, hogy a lehetõ leghamarabb az kb 1-2-3-4 hét - de akkor az elég szánalmas. (Pedig régen kb 2napon belül mindíg volt válaszmail - még 'hülye' kérdésekre is )
Írta 2006. május 11. - 13:32
Én már rendeltem tõlük és 1 héten belül itt volt a cucc. Semmi problem!
Köszi az infót XC_Rider!
Nem akar valaki onnan rendelni nagyobb összegben, mert nekem nem jön össze az a 300 Font (nem azért mert nem tudnék mit venni... ), hátha így jobban megérné (de ha valaki tudna 24-ért olcsóbban S-es fehér Giro Pneumo-t, az szóljon, mert én csak azt rendelném tõlük ).
Írta 2006. május 11. - 13:24
Hi!
Próbálkozott már valaki a www.chainreactioncycles.com -mal? 300 Font felett ingyenes házhozszállítas van kis hazánkba is: http://www.chainreac...ountryInfo=true Ebben van valami apróbetûs rész, amit nem vettem észre? :chin:
Én már rendeltem tõlük és 1 héten belül itt volt a cucc. Semmi problem!
Írta 2006. május 11. - 12:41
Mintha ki is írták volna az oldalukra, hogy akadozik a kiszolgálás...
mintha a rendelésem másnapján kiírták volna, hogy már nem akadozik