(énis láttam már itt-ott) csak hát 40e-re utaztam

Nah, sikerült felhívnom õket - kiderült, hogy a SingleTrackemre kb 3-4hetet kellett volna várnom - úgyhogy stornoztam is a cuccot...de így legalább jövõhét elején jön a szállítmány.
ha találsz vmelyiknél 200/50-ez RS pearl 3,3 rugóstagot akkor társulhatunk....
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
ha találsz vmelyiknél 200/50-ez RS pearl 3,3 rugóstagot akkor társulhatunk....Mostanában nem akar valaki a www.chainreactioncycles.com -ról, vagy a www.bike-discount.de -rõl rendelni, mert betársulnék (szállítási ktg felét fizetem). Nekem csak egy tétel kéne, és a külföldi on-line rendelésekben is zöldfülû vagyok...
Srácok, úgy látom még nem fogtátok fel hogy magyrországon vagyunk. Ha kell valami és megrendeled az vagy van a nagykerben véletlenül, vagy nincs, de általában sajnos az utóbbi szokott lenni. Az ebike is csepelrõl szerzi a cuccokat, ha ott nincs akkor õk sem tudnak mit csinálni. Ha még a forgalmazó sem tudja mikor jön a cucca akkor az ebikeosok honnan a francból tudhatnák!!! Nem szapulni kell õket, hanem ha nem tetszik akkor lehet más helyet keresni ahol lehet rendelni. Annyi nem magyar online bolt van hogy csuda, ott minden van raktáron, és itt van a cucc max 1 hét alatt.
Én már rendeltem tõlük és 1 héten belül itt volt a cucc. Semmi problem!
Hi!
Próbálkozott már valaki a www.chainreactioncycles.com -mal? 300 Font felett ingyenes házhozszállítas van kis hazánkba is: http://www.chainreac...ountryInfo=true Ebben van valami apróbetûs rész, amit nem vettem észre? :chin:
Mintha ki is írták volna az oldalukra, hogy akadozik a kiszolgálás...