Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
1 EUR = 269,73 Ft
1 GBP = 395,05 Ft

Szerintem néhány hetet érdemes várni a vásárlással, hátha kicsit változik az árfolyam.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
Nekem csak rossz van. Most lesz pár napon belül 2 hónapja hogy nem küldik vissza az elsõ agyat. És egy emailra se válaszolnak.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
egy kicsit off lesz:
az ebike-on vettem a telómat, manitou r7, de kotyog. írtam nekik, hogy garanciában meg kéne csinálni, vagy csere. visszaírtak ( 1 nap alatt, ez szép teljesítmény ebike-éknál ) hogy elküldik a magyarországi forgalmazóhoz, aki megjavítja. a kérdés: ez szerintetek mennyi ideig tart, vkinek esetleg tapasztalat, vagy vmi tanács? mert jön a nyár, a jó idõ, vége a vizsgaidõszaknak, viszont teló nélkül nem könnyû biciklizni :D...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Hát ja, pl ez az ár elég jó:

http://www.actionspo...2e03d40205aa7b4

Ha valaki akarna innen rendelni, szóljon, többen rendelhetnénk, és akkor olcsóbb lenne a szállítás.

Bäron

Bäron

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
én általában a wiggle.co.uk, a bike24.net és az actionsports.de-t használtam azok közül akik europába is szállitanak. mindegyik 100%osan pontosan és gyorsan szállított. az actionsportsnál érdemes jól körülnézni, mert pár termékük qrva jó áron van, viszont van pár ami kicsit tulárazott!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
amúgy x factor :D
ott is cserélték volna biztosan...:rotfl:

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Semmi extrát. Eltört szár (gondolom, látták :) ), kérnék árajánlatot a javításra. Azt nem kaptam, ellenben ingyen megcsinálták.
http://www.rudyservi...php?page=repair innen szedtem az infókat.
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Ez nagyon komoly!
Jó tudni. Milyen címre küldted? Mit írtál mellé?

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Hali!

Lehet, nagyon OFF a téma, akkor elnézést Mindenkitõl.
3 héttel ezelõtt leesett a Rudy Project szemüvegem, és eltörött a szára. Mivel magyar szervízt nem találtam, beraktam egy dobozba, és elküldtem a német Rudy szervízbe. Pár nap múlva jött egy emil, hogy néhány napot várnom kell, mert jelenleg nincs kék szemüvegszár raktáron. Tegnapelõtt DHL csomag jött, benne szemüveg zsírúj szárral, mellette levél, csere kostenlos.
Hát ennyi...
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

Fory

Fory

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Olvasva a topicot én is körülnéztem a Chainreactioncycles.com-on.
Nagy lelkesen elkezdtem bedobálni pár cuccot, amibõl úgyis be kéne újítanom. 84.97 lett a végösszeg .... átváltom magyar forintra euro árfolyam alapján
.....
kb. 10 perc örömködés után vettem észre azt a k***a £ jelet.
Na, azért így már nem is olyan jó :(
Ekkora balf*szt, mint én ..... :)
A hazád ott van, ahol nem kell magyarázkodnod.

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 posts

Piros pont a Chainreactioncycles-nek. Igaz egy hét alatt (normál postai szállítást választottam), amiben viszont benne volt a hosszú hétvége is, megérkezett a rendelt cumó. Egy nappal a rendelést követõen már "szállítva" státuszban volt, tehát a többi idõt a postai mozgás emésztette fel. Hiánytalanul, tisztességesen csomagolva - nem OEM cuccként, hanem minden gyári kiszerelésben -, kifogástalan "céges" kartondobozban, töltelékanyaggal rendesen kibélelve, hogy még véletlenül se sérülhessenek meg az alkatrészek. Követendõ példa minden konkurrens számára.

Tényleg az égvilágon minden van nekik, csak az a gond, hogy amit kinéztem (Manitou Axel Comp, SPD 520-as pedál, Deore hátsó váltó) az mind drágább, mint az itteni netes boltokban. Lehet persze, hogy, mind dobozos, de akkor is inkább doboz nélkül olcsóbban vennék.

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Nah megjött a cuc az ebike-ról,kb 4 hét után jó pár áru megrendelésének módosításával.A csomagolással nerm volt gond,de az egyik áruval igen,szal majd irok nekik.A gond egy deore 11-34-es fogszámú fogsorral van-a 7.fogaskeréknél nem volt távtarto(gyárilag igy volt csomagolva,szal szerintem nem az ebike hibája).Végülis megoldottam,csak sufnizni kellett,amit nem szeretek.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Piros pont a Chainreactioncycles-nek. Igaz egy hét alatt (normál postai szállítást választottam), amiben viszont benne volt a hosszú hétvége is, megérkezett a rendelt cumó. Egy nappal a rendelést követõen már "szállítva" státuszban volt, tehát a többi idõt a postai mozgás emésztette fel. Hiánytalanul, tisztességesen csomagolva - nem OEM cuccként, hanem minden gyári kiszerelésben -, kifogástalan "céges" kartondobozban, töltelékanyaggal rendesen kibélelve, hogy még véletlenül se sérülhessenek meg az alkatrészek. Követendõ példa minden konkurrens számára.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Thx.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
http://apro.bikemag....&si=bringabutik
kukucs.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

Persze, abban igazad van, ahol éles a verseny, ott jobban kinyalják a fogyasztó fenekét. Itt még annyira nincs, de amúgy nekem 4 nap még simán belefér, én úgysem hittem el a 48 órát. Az senki nem gondolhatja komolyan szvsz, hogy leadom a rendelést mondjuk csütörtök délután, õk még pénteken kikotorják a raktárból a cumót, sürgönyöznek a GLS-nek, és még aznap éfelveszik az árut, hétfõn meg rögtön az én cumóimmal meg is jelennek. Ennyi idõ alatt a Magyar Posta lehet, hogy a szomszéd kerületbe nem viszi ki a képeslapomat.

Amúgy annyiban csökkent a lelkesedésem az ebike-al kapcsolatban, hogy pl. kipróbáltam ezt a bringa butik nevû helyet, és rengeteg dolgot ebike áron kaptam meg, tögtön a kezembe, és még szállítási díjat sem kellett kicsengetnem. Félek, hogy ez csak bevezetõ ár, mert a többi bringásbolthoz képest nagyon olcsó. (pl. vadi új LX elsõ agy -igaz tárcsafék nélküli- 3000-ért, vagy pl. SRAM X-gen elsõ váltó 6-ért, míg a Ride bike a nagykerbõl egyelõre nem tud szerezni)

Mi az a bringabutik? Mi a címe?

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 posts

:D

hátde az nagyon lükén festene ott :-)
errõl dumcsizok:

Feltöltött kép
üresen nem engedi elküldeni

A hételéjén csináltam, de már nem teljesen emlékszem, ha minden igaz akkor ide a szállitó cég nevét kellet beírni. Az én esetemben Posta, de volt 1 választható másik cég is.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts

azonkívül a sokat szidott magyar postának van egy olyan szolgáltatása, hogy 1500 ft-ért, bármit bárhova az országban másnapra kézbesítenek!

Ez tényleg jó dolog, és jól is mûködik. Én eddig csak bejövõ-irányba próbáltam.:)
Ez a posta-honlapján milyen néven fut?
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ehh.

Köszönjük megrendelését. A Truvativ Boxguide jelenleg kifogyott
üzletünkben. A következõ szállítmány a következõ hét utáni hét
második felében érkezik. Természetesen amint ismét lesz, azonnal
értesítjük e-mailben.

mondjuk legalább egybõl válaszoltak, meg adtak egy konkrét idõpontot. Kiváncsi leszek.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a csillaghoz nincs semmi magyarázat. ezt furcsállom énis...
na mindegy, akkor megprobáljuk az Igen-t :D

csak gondoltam, hátha tudja valaki konkrétan ez mit akarhat :)

hopp, már a visszaigazolás is meggyütt
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda