Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Nemnagyon találtam megfelelõ topicot a kérdésre szal annyi lenne hogy:

egy csomó alkatrészre lenne szükségem, nem tudjátok hol
van egy bringabolt (vagy bármi) ahol kaphatok használt
de megbízható alkatrészeket?

mondták többen a Berguson-t. tényleg frankó bolt?
esetleg más ötlet?

http://apro.bikemag....wcat.php?cat=17 Itt keresgélj. Valamikor uj, vagy alig használt cuccok is vannak. ;)

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
Nemnagyon találtam megfelelõ topicot a kérdésre szal annyi lenne hogy:

egy csomó alkatrészre lenne szükségem, nem tudjátok hol
van egy bringabolt (vagy bármi) ahol kaphatok használt
de megbízható alkatrészeket?

mondták többen a Berguson-t. tényleg frankó bolt?
esetleg más ötlet?

forter

forter

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Amit meg nem kapsz, megrendeled a BringaButikban.
Kicsit drágább, de korrekt a pali, és elég hamar be tudja szerezni a dolgokat.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Azt még hozzátenném, ha nem akarsz nagyot szívni, csak zöld kosaras termékeket tégy be, azokból is keress divatosakat, vagy ami épp friss. Ez nem vicc, mivel így másnapi a szállítás, amúgy meg lehet sohanapján.

Ja és három nap után ha nem jön ->telefonos nyaggatás. Több termék esetén különösen fontos, hogy legalább azt elküldjék ami van.

igen ezt kifelejtettem, pedig ez alapszabály ebike-nál, köszi Aske ;)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

ebike-nak írtam levelet, de szokás szerint nem válaszoltak rá. tapasztalataitokat szeretném kérni a következõ kérdésre:
több tétel vásárlásánál (25.000 ft alatt)
minden egyes tételre vonatkozik-e szállítás költség vagy nem.
És vásárlásnál külön funkcióval lehet-e több tételt venni, vagy külön
külön belerakom a kosárba, és egyszerre fogják kiszállítani?

Azt még hozzátenném, ha nem akarsz nagyot szívni, csak zöld kosaras termékeket tégy be, azokból is keress divatosakat, vagy ami épp friss. Ez nem vicc, mivel így másnapi a szállítás, amúgy meg lehet sohanapján.

Ja és három nap után ha nem jön ->telefonos nyaggatás. Több termék esetén különösen fontos, hogy legalább azt elküldjék ami van.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

ebike-nak írtam levelet, de szokás szerint nem válaszoltak rá. tapasztalataitokat szeretném kérni a következõ kérdésre:

mindent pakolj be a kosaradba, majd úgy kattints a megrendelés gombra. a boltban sem szaladsz el a tejföllel, a kenyérrel, no meg a SÖRrel külön-külön a kasszához :D. és így az összesre egy kiszállítási díj jön pluszba, mivel egyszerre szállítják ki... szállítanák, ha nem az ebike lenne :D

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

hát én egyszer dombornyomott kártyával és egyszer átutalással fizettem, az átutalás kanadábol volt, a bankkártya meg dániából.

Te sem bonyolítottad agyon a dolgokat! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Megerõsíteni tudom. Dombornyomott kártyát gyak. feltétel nélkül lehet K&H-tól kapni. Én is most tervezek egyet.

Bäron

Bäron

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Nekem nincs dombornyomott credit kártyám, csak az jó ehhez nem?
Banki utalás mûködhet itt?
Te Magyarországra rendelted? (Csak a tertózkodási hely miatt kérdezem:) )

hát én egyszer dombornyomott kártyával és egyszer átutalással fizettem, a kisza´llitási külömbség kb 20 nap volt. az átutalás kanadábol volt, a bankkártya meg dániából.
dombornyomott internetes kártyát adnak a K&Hnál MO-on ingyen ha van náluk normál számlád, azzal csak Ineten lehet fizetni (anyukámtól az infó :-) )

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

én már rendeltem (kb 500€ értékben, többféle alkatrészt), miden rendben volt vele. érdemes kártyával fizetni akkor 10 napon belül kézben az árú

Nekem nincs dombornyomott credit kártyám, csak az jó ehhez nem?
Banki utalás mûködhet itt?
Te Magyarországra rendelted? (Csak a tertózkodási hely miatt kérdezem:) )

Bäron

Bäron

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Pls segítsen valaki, aki már rendelt az actionsports.de oldalról, minden rendben zajlott? Megbízhatóak? Illetve hogyan kell fizetni? Mennyi volt ide a szállítás?

én már rendeltem (kb 500€ értékben, többféle alkatrészt), miden rendben volt vele. érdemes kártyával fizetni akkor 10 napon belül kézben az árú

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Pls segítsen valaki, aki már rendelt az actionsports.de oldalról, minden rendben zajlott? Megbízhatóak? Illetve hogyan kell fizetni? Mennyi volt ide a szállítás?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Szóval Ebikeból csak zölkosarasat, és már másnap telefonálj.

a zöldkosarasoknak se ugorjatek be ;). én is vártam két hetet az "azonnal szállítható dolgokra" :)

forter

forter

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Asszem még áprilisban rendeltem tõlük kb 100ezer Ft értékben huszonegy-két tételt. (tudom, nagy rumli ennyit összeszedni, de két hónap sem kevés idõ)

Amíg nem telefonáltam rájuk, semmi nem történt.
Végül rengeteg utánajárás és intézkedés után most a héten kaptam meg a cuccaim kb 70%-át!
Nem csak az eltelt idõ a bajom, hanem az, hogy egy csomó olyan cuccot is el akarnak adni a honlapon, amire esély sincs, h a közeljövõben lesz. Vársz-vársz, mert mondták, h lesz, aztán idegesen odatelefonálsz, h miafaszvanmár, erre mondják, h bocs, nincs, válassz mást. Aztán arra megint várhatsz.

Amúgy a srácok a telefonnál egész jó arcok, oda is figyelnek, mit szeretnél.
(Pl csak fekete cuccokat kértem, persze módosítani kellett, mert vmi nem volt, választottam mást. Kis idõ múlva szólt a csávó, h az a típus nem feketeám.)

Zöldkosaras cuccuk alig van, a pirosakból meg egyáltalán nem "hamarosan" tudnak szerezni. Legtöbbször nem is tudnak.
És csak azon húztam fel magam, h a maradékokért odacsörögtem a BringaButikba, és a faszi pár napon belül mindent szerzett.
Kb 5-10%-al drágább.

De sztem megéri:
Most, h van ez a Shimano elsõagyakban lévõ gyorszár-para, odatelefonáltam, szó nélkül cseréli, sõt, még vissza is hívott, és küldött infót e-mailen. Pár nap alatt lezajlik az egész.
Ebikenál fogalmam sincs, hogy lehetne ilyet, vagy garis problémát intézni, és hogy az meddig tartana.

Szóval Ebikeból csak zölkosarasat, és már másnap telefonálj.

100bela

100bela

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

A már sokat emlegetett Chainreaction cycles-nél van pár GT: http://www.chainreac...spx?BrandID=251
300 Font felett ingyenes a szállítás, bár nem tudom, hogy ez komplett gépre is vonatkozik-e :confused:
Bár eddig csak pozitívat írt róluk mindenki és az én rendelésemmel is minden oké volt, egy fullos bringáért szvsz inkább irány észak :)

Köszi!
Ha viszont irány észak... Akkor van valakinek tapasztalata szlovák vagy cseh üzletekkel. Én a www.bikecentrum.sk, és www.bikecentrum.cz -t találtam. Van jobb? Van olcsóbb? Van olyan, ami hétvégén is nyitva van? :o)

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Sziasztok!

Valaki nem tud véletlenül olyan üzletet (akár online is lehet), ahol GT bringát tudok vásárolni. A magyarországi forgalmazás megszûnt 2003-ban (ha jól tudom (???)). Szlovákiában/Csehországban találtam oda akár még ki is mennék érte. Szerintetek van ennél jobb, egyszerûbb, olcsóbb, megbízhatóbb megoldás?
Elõre is köszi!!!
100béla

A már sokat emlegetett Chainreaction cycles-nél van pár GT: http://www.chainreac...spx?BrandID=251
300 Font felett ingyenes a szállítás, bár nem tudom, hogy ez komplett gépre is vonatkozik-e :confused:
Bár eddig csak pozitívat írt róluk mindenki és az én rendelésemmel is minden oké volt, egy fullos bringáért szvsz inkább irány észak :)

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

100bela

100bela

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sziasztok!

Valaki nem tud véletlenül olyan üzletet (akár online is lehet), ahol GT bringát tudok vásárolni. A magyarországi forgalmazás megszûnt 2003-ban (ha jól tudom (???)). Szlovákiában/Csehországban találtam oda akár még ki is mennék érte. Szerintetek van ennél jobb, egyszerûbb, olcsóbb, megbízhatóbb megoldás?
Elõre is köszi!!!
100béla

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

viszont ha van 40 euróm, akkor azt most érdemes forintra váltani, nem?

Volt ahol már 271-ért árulták az eurót! Remélem már nem lesz magassabb, bár ha így haladunk akkor év végére simán lesz 300 Ft. Ha most beváltod akkor kb. 600-700 Ft-ot nyersz az ügyleten, de csak akkor ha belátható idõn belül újra 250 Ft lesz az árfolyam.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
viszont ha van 40 euróm, akkor azt most érdemes forintra váltani, nem?