Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2006. július 08. - 17:43
Írta 2006. július 08. - 16:16
De vazze , akkor vegye le az ajánlatok közul!
Írta 2006. július 08. - 15:35
Én olyan külsõt rendeltem amit már nem is gyártanak...
Errõl van szó.
Írta 2006. július 08. - 14:52
Én olyan külsõt rendeltem amit már nem is gyártanak és fent van az oldalukon. És azóta is fent van!!! A hajtómûvem számlája "véletelen" kimaradt a csomagból, de küldjük ajánlottan, mondja a tag. Két hete várom a számlát!Igen, a magyar bikediscount () honlapján kizárólag azok a termékek vannan feltûntetve, melyek ténylegesen raktáron vannak. Legalábbis én így gondolom, mivel 1-2 nap alatt itt van a cuccos
Az e-bike-al soha semmi gondom nem volt.
Írta 2006. július 08. - 14:39
Jah, Sramból ugyanezt megkapod 12-13 rugóból, szal azért nézegess még.
Váltókart meg úgyis újat kell venni 9es rendszerhez.
Írta 2006. július 08. - 13:56
Az eBike-on van az Extra menüpont alatt egy ajánlat egy deore hátsóváltó+fogaskoszorú+lánc-ról 16.990 Ft-ért ami szerintem nagyon megéri.
Azt írják, hogy a piros kosár ellenére van belõle.
Nekem van most hátul egy acerám, elõl meg vmi shimano c050 váltó, illetve 3 és 8 fokozatú fékváltókarjaim vannak. Azt szeretném kérdezni, hogy össze lehet-e párosítani a 8 fokozatú karokat a 9 sebességes hátsó váltó+fogaskoszorúval, vagy váltókarból is vegyek újat?
Írta 2006. július 05. - 16:40
Nagyon mérges voltam én is rájuk, de ezt írtam nemrég.
Aztán képzeljétek, egykét cuccot visszaváltottam, visszafizették a pénzt!
Viszont a tranzakciónál elnéztük a számlát, így kevesebbet kaptam. Én azonban ezt nem vettem észre, de a srácnak feltûnt, megkeresett, és szólt, h még tartoznak!
Sztem ez nagyon korrekt húzás volt a részérõl.
Aztán ráadásul az egyik (nem visszaváltott) cuccnak garis parája lett, még ezek után is szó nélkül görülékenyen intéznek mindent.
Szóval ha rendelés elõtt és után folyamatosan informálod magad telefonon (:-)), akkor részükrõl nem érhet kellemetlen meglepetés.
Írta 2006. július 05. - 15:28
Írta 2006. július 05. - 13:05
Írta 2006. július 05. - 13:01
egyébként szerintetek melyik a legjobb most itthon?
Írta 2006. július 05. - 07:52
sajna igazak a hírek az ebike-ról, már nem olyan jó móka mint régen, két hetet vártam, és kb 4szer beszéltem az ebike-al, 3szor a gls-el mire itt a csomag...
pl nem szólnának, hogy mi miatt áll a csomag, 2 hét után felhívom õket, addigra már a legtöbb dolog megvolt, de hiányzott 2 bowden, ráadásul mondja a srác, hogy nem is tudja lesz e bármikor nekik bowdenjük... hát baszki esetleg ilyenkor felhívhatnának...
aztán szóltak, hogy olyan pumpa nincs válasszak másmilyet... választottam egy zöldkosarast, elküldtem nekik emailben, a csomagban most nem volt semmilyen pumpa...
szóval, ebike... :klnie:
Egykét oldallal korábban kitárgyaltuk már a témát meg tanácsokat is kitaláltunk ebike használatával kapcsolatban. (én is szívtam velük korábban, utolján viszont másnapra jött a cucc)
Írta 2006. július 04. - 20:36
Ami nem megy, azt nem kell erõltetni. Van másik.szóval, ebike... :klnie:
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. július 04. - 19:41
pl nem szólnának, hogy mi miatt áll a csomag, 2 hét után felhívom õket, addigra már a legtöbb dolog megvolt, de hiányzott 2 bowden, ráadásul mondja a srác, hogy nem is tudja lesz e bármikor nekik bowdenjük... hát baszki esetleg ilyenkor felhívhatnának...
aztán szóltak, hogy olyan pumpa nincs válasszak másmilyet... választottam egy zöldkosarast, elküldtem nekik emailben, a csomagban most nem volt semmilyen pumpa...
szóval, ebike... :klnie:
Írta 2006. július 02. - 13:39
Írta 2006. július 02. - 13:17
Írta 2006. június 29. - 12:38
bazar.bikezone.czVki tudna nekem mondani Szlovák e-/bolt honlapokat? Az érdekelne, hogy mennyiben térnek el az áraik az itthoniaknál.
www.bikepro.sk
www.kolokram.cz
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. június 29. - 09:45
Írta 2006. június 24. - 19:12
aki mondta a berguson-t azt megütöttem.
(már 5 éve nem árulnak használt alkatrészeket... )
más ötlet használt alkatrészekre?
Sztem vegyél újakat. Ott az ebike viszonylag olcsó. Vagy télleg az apró marad hátra.
Írta 2006. június 24. - 19:06
Nemnagyon találtam megfelelõ topicot a kérdésre szal annyi lenne hogy:
egy csomó alkatrészre lenne szükségem, nem tudjátok hol
van egy bringabolt (vagy bármi) ahol kaphatok használt
de megbízható alkatrészeket?
mondták többen a Berguson-t. tényleg frankó bolt?
esetleg más ötlet?
aki mondta a berguson-t azt megütöttem.
(már 5 éve nem árulnak használt alkatrészeket... )
más ötlet használt alkatrészekre?
Írta 2006. június 24. - 11:44
http://apro.bikemag....wcat.php?cat=17 Itt keresgélj. Valamikor uj, vagy alig használt cuccok is vannak.
köszi, ezt nap mint nap megnézem, de egyszerûbb lenne
egy helyrõl beszerezni a cuccokat, meg esetleg válogathatnék
a megoldások között.
szal más ötlet?