Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Nem hiszem, hogy az a lényeg, hogy minden raktáron legyen, inkább, hogy gyorsan beszerezhetõ legyen. És a gond itt van. Azzal meg hogy a magyar piac kb akkora, hogy a német Rose egymaga több minõségi cuccot ad el mint itt jónéhány nagyker egy egész országban, egyik e-bolt sem tud mit kezdeni. A gyártók is nagyjából így veszik komolyan az ide történõ szállítást, és ilyenkor tökmindegy, hogy egy kõboltban rendelsz, vagy egy eboltban. Aki volt a Sram magyar forgalmazójánál annak nincsenek illuziói. Egy ótvaros csepeli pincében salgópolcokon vannak a truva hajtókarok típusonként kb 5-6 db, a Rock shox villák ugyanez. Avid fékbõl volt vagy 7 8 darab is. Az már csak komoly mennyiség egy 10 milliós országra. Szóval a kerékpárkereskedelem is kb annyira európai mint az egész ország

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Megörultem, hogy esetleg van még raktáron gumi, de kiderült hogy rég nincs.
De vazze , akkor vegye le az ajánlatok közul!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Én olyan külsõt rendeltem amit már nem is gyártanak...

Errõl van szó.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Igen, a magyar bikediscount (:)) honlapján kizárólag azok a termékek vannan feltûntetve, melyek ténylegesen raktáron vannak. Legalábbis én így gondolom, mivel 1-2 nap alatt itt van a cuccos

Én olyan külsõt rendeltem amit már nem is gyártanak és fent van az oldalukon. És azóta is fent van!!! A hajtómûvem számlája "véletelen" kimaradt a csomagból, de küldjük ajánlottan, mondja a tag. Két hete várom a számlát!
Az e-bike-al soha semmi gondom nem volt.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
9es sort nem lehet 8as váltókarral használni, ekkor mindenképp kell új váltókar. 9es váltó minden (7-8-9) fokozathoz jó.

Jah, Sramból ugyanezt megkapod 12-13 rugóból, szal azért nézegess még.
Váltókart meg úgyis újat kell venni 9es rendszerhez.

tordek

tordek

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Üdv!
Az eBike-on van az Extra menüpont alatt egy ajánlat egy deore hátsóváltó+fogaskoszorú+lánc-ról 16.990 Ft-ért ami szerintem nagyon megéri.
Azt írják, hogy a piros kosár ellenére van belõle.
Nekem van most hátul egy acerám, elõl meg vmi shimano c050 váltó, illetve 3 és 8 fokozatú fékváltókarjaim vannak. Azt szeretném kérdezni, hogy össze lehet-e párosítani a 8 fokozatú karokat a 9 sebességes hátsó váltó+fogaskoszorúval, vagy váltókarból is vegyek újat?

forter

forter

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Kicsit most védeném az ebikeot

Nagyon mérges voltam én is rájuk, de ezt írtam nemrég.

Aztán képzeljétek, egykét cuccot visszaváltottam, visszafizették a pénzt!

Viszont a tranzakciónál elnéztük a számlát, így kevesebbet kaptam. Én azonban ezt nem vettem észre, de a srácnak feltûnt, megkeresett, és szólt, h még tartoznak!
Sztem ez nagyon korrekt húzás volt a részérõl.

Aztán ráadásul az egyik (nem visszaváltott) cuccnak garis parája lett, még ezek után is szó nélkül görülékenyen intéznek mindent.

Szóval ha rendelés elõtt és után folyamatosan informálod magad telefonon (:-)), akkor részükrõl nem érhet kellemetlen meglepetés.

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Igen, a magyar bikediscount (:)) honlapján kizárólag azok a termékek vannan feltûntetve, melyek ténylegesen raktáron vannak. Legalábbis én így gondolom, mivel 1-2 nap alatt itt van a cuccos

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ezért kell a Bikediscount-ról rendelni, nekem minden másnap itt volt, és még sokmindenben olcsóbbak is....ennyi (egy kis reklám jól jön nekik is)...:D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
oké hogy kitárgyaltátok, de attól még szerintem hasznos, ha leírom a tapasztalatom...

egyébként szerintetek melyik a legjobb most itthon?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

sajna igazak a hírek az ebike-ról, már nem olyan jó móka mint régen, két hetet vártam, és kb 4szer beszéltem az ebike-al, 3szor a gls-el mire itt a csomag...
pl nem szólnának, hogy mi miatt áll a csomag, 2 hét után felhívom õket, addigra már a legtöbb dolog megvolt, de hiányzott 2 bowden, ráadásul mondja a srác, hogy nem is tudja lesz e bármikor nekik bowdenjük... hát baszki esetleg ilyenkor felhívhatnának...
aztán szóltak, hogy olyan pumpa nincs válasszak másmilyet... választottam egy zöldkosarast, elküldtem nekik emailben, a csomagban most nem volt semmilyen pumpa...

szóval, ebike... :klnie:

Egykét oldallal korábban kitárgyaltuk már a témát meg tanácsokat is kitaláltunk ebike használatával kapcsolatban. (én is szívtam velük korábban, utolján viszont másnapra jött a cucc)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Ami nem megy, azt nem kell erõltetni. Van másik.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
sajna igazak a hírek az ebike-ról, már nem olyan jó móka mint régen, két hetet vártam, és kb 4szer beszéltem az ebike-al, 3szor a gls-el mire itt a csomag...
pl nem szólnának, hogy mi miatt áll a csomag, 2 hét után felhívom õket, addigra már a legtöbb dolog megvolt, de hiányzott 2 bowden, ráadásul mondja a srác, hogy nem is tudja lesz e bármikor nekik bowdenjük... hát baszki esetleg ilyenkor felhívhatnának...
aztán szóltak, hogy olyan pumpa nincs válasszak másmilyet... választottam egy zöldkosarast, elküldtem nekik emailben, a csomagban most nem volt semmilyen pumpa...

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
egyenlõre nem valószínû

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Eszméletlen magas mostanában az Euro árfolyama (lassan meghaladja a 300 Ftot az eladási ár), jó lenne tudni, vajon a nyáron még csökkenni fog-e, vagy tovább nõ...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Vki tudna nekem mondani Szlovák e-/bolt honlapokat? Az érdekelne, hogy mennyiben térnek el az áraik az itthoniaknál.

bazar.bikezone.cz
www.bikepro.sk
www.kolokram.cz

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Vki tudna nekem mondani Szlovák e-/bolt honlapokat? Az érdekelne, hogy mennyiben térnek el az áraik az itthoniaknál.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

aki mondta a berguson-t azt megütöttem.
(már 5 éve nem árulnak használt alkatrészeket... :D)

más ötlet használt alkatrészekre?

Sztem vegyél újakat. :D Ott az ebike viszonylag olcsó. Vagy télleg az apró marad hátra.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Nemnagyon találtam megfelelõ topicot a kérdésre szal annyi lenne hogy:

egy csomó alkatrészre lenne szükségem, nem tudjátok hol
van egy bringabolt (vagy bármi) ahol kaphatok használt
de megbízható alkatrészeket?

mondták többen a Berguson-t. tényleg frankó bolt?
esetleg más ötlet?

aki mondta a berguson-t azt megütöttem.
(már 5 éve nem árulnak használt alkatrészeket... :D)

más ötlet használt alkatrészekre?

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

http://apro.bikemag....wcat.php?cat=17 Itt keresgélj. Valamikor uj, vagy alig használt cuccok is vannak. ;)

köszi, ezt nap mint nap megnézem, de egyszerûbb lenne
egy helyrõl beszerezni a cuccokat, meg esetleg válogathatnék
a megoldások között.

szal más ötlet?