Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2006. július 14. - 13:59
Írta 2006. július 12. - 09:38
Pénzváltó? Importõr? Mike Sinyardnak van lánya?OFF:
vagy olyan "munkát" találni, hogy utána már ne kelljen ilyennel foglalkozni.
vagy esetleg jól házasodni. stb
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. július 12. - 09:30
vagy olyan "munkát" találni, hogy utána már ne kelljen ilyennel foglalkozni.
vagy esetleg jól házasodni. stb
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. július 12. - 09:29
Ez mindenhol így van! Ezért vannak pénzváltó cégek is, ebbõl élnek.
Na ja. De még milyen jól. Nem beszélve az összes biztosítóról ...stb. Meg kell rendesen fontolni ki hol és mire költi a pénzét.
Írta 2006. július 12. - 09:26
Ez mindenhol így van! Ezért vannak pénzváltó cégek is, ebbõl élnek.A Master az Euro alapú. Ha rendesen utánanézel, akkor arra is rájösz, hogy eladási áron váltják a zsetont, nem a középárfolyamon. Ez szerintem nagyon durva.
Még mindig ennyi... Pedig az EU-n belul nem ez a gyakorlat, hanem minden utalást belföldi tarifa alapján kellene számolni, hátrányos megkülönbözetés nélkül. Nálunk tesznek erre. Szerintem sok más magyar gyakorlathoz hasonlóan már ez is egy EU-s bizottság asztalán van.még mindig olyan drága az utalási költség külföldre (pl. Németország)? Mert nekem 1200 Ft-ot húztak le eddig minimum. De elvileg amióta az unijóban vagyunk pénzösszegtõl függõen, akár pár száz forintból is megúszhatnánk. csak a bankok sajnos nem így gondolják. Errõl tud valaki, valami bõvebb információt?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. július 12. - 09:09
Mert nekem 1200 Ft-ot húztak le eddig minimum. De elvileg amióta az unijóban vagyunk pénzösszegtõl függõen, akár pár száz forintból is megúszhatnánk. csak a bankok sajnos nem így gondolják.
Errõl tud valaki, valami bõvebb információt?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. július 12. - 08:14
Írta 2006. július 12. - 07:30
A Visa kártyáról a számla összegét elöször dollárra váltják, aztán meg eurora. Amikor legutóbb így már több, mint 290-nel számolhattam volna egy eurót, akkor inkább visszamondtam. Itthon ugyanezt lehet tenni ha magas az ár. ki kell várni hátha lesz jobb a forint
A Master az Euro alapú. Ha rendesen utánanézel, akkor arra is rájösz, hogy eladási áron váltják a zsetont, nem a középárfolyamon. Ez szerintem nagyon durva.
Írta 2006. július 11. - 23:08
Mindössze annak "örülök",hogy így nem emelkedik nagyon a lakástörlesztõrészletem mert még most fogják megállapítani, amikor íly szar a forint.
Írta 2006. július 11. - 21:32
tovább nem akarom ezt fejtegeni, mert az nagyon off lenne... ide is csak azért írtam, mert szerintem érdemes ezzel számolni, és beletörõdni, hogy ezután ennyi lesz az alkatrész külföldrõl
Írta 2006. július 11. - 20:01
Ebbe még belegondolni is rossz. Az árfolyamesés már kezd begyûrûzni Magyarországra is! Minden alkatrész ára jócskán emelkedni fog és a visszaesõ kereslet miatt árukészlet még kesebb sem lesz. Jöhet a jegyrendszer, meg a svájci kazlas bringa.Jó hogy, optimista vagy, én ebben kissé pesszimista vagyok. Egy bankos ismerõs szerint van olyan nézet is, hogy átmenetileg javul egy kicsit, (akkor kell mindent euróba menteni) aztán nem lesz megállás. Az otp-s bankvezér pár éve már azt jósólta, hogy simán lehet 400 ft-os Euro árfolyam is.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. július 11. - 19:57
Ezt speciel az Avid bb5 és 7-el kapcsolatban tudom mondani, mert nekünk volt leadva 8dbra megrendelés és 1dbot tudtak volna adni.
Ez nem nagyker....
Az árakról annyit hogy ha veszünk tõlük vmit szerdán az csütörtökön már akár húsz százalékkal is többe kerülhet...
Úgyhogy még az sem áll, hogy megrendelésre van...
Írta 2006. július 11. - 19:35
2-3 év és talán újra 260 alá megy. A másik megoldás hogy vigyázni kell az alkatrészekre, vagy minden nap egy órával többet dolgozni.
Jó hogy, optimista vagy, én ebben kissé pesszimista vagyok. Egy bankos ismerõs szerint van olyan nézet is, hogy átmenetileg javul egy kicsit, (akkor kell mindent euróba menteni) aztán nem lesz megállás. Az otp-s bankvezér pár éve már azt jósólta, hogy simán lehet 400 ft-os Euro árfolyam is.
Írta 2006. július 11. - 07:47
2-3 év és talán újra 260 alá megy. A másik megoldás hogy vigyázni kell az alkatrészekre, vagy minden nap egy órával többet dolgozni.Ki kell várni hátha lesz jobb a forint
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. július 10. - 20:04
Írta 2006. július 10. - 18:06
Írta 2006. július 10. - 15:38
Írta 2006. július 10. - 14:26
Megjártam a BikeDiscount.hu-val.
5-én rendeltem 2 db Sram PC-971 típusú láncot 2600 Ft/db körüli összegért.
6-án válaszoltak, hogy kifogyott, 7-re lesz, de az új ára 3690 Ft/db.
6-án visszajeleztem, hogy az új áron is igényt tartok rá, a hét elején 10-11-e körül átveszem, a nevemre tegyenek félre 2-t.
6-án visszajeleztek, hogy félre van téve.
A mai napon egyik kollégámat megkértem, hogy hozza el a láncokat, de azok érdekes módon már 4800 Ft/db áron voltak.
Nem igazán értem, hogy a fix áron félretett láncom mitõl drágult meg a hétvége alatt, mert a híradások újabb forint leértékelésekrõl nem szóltak.
Sajnálattal tudomásul vettem, hogy egy újabb inkorrekt internetes
alkatrészbolttal kerültem kapcsolatba! Vigyázzatok vele mert egy emailben tett árajánlat nála nem számít, és mire mennél az áruért, még 30%-ot rátesz.
Közületek járt már valaki így?
Írta 2006. július 08. - 18:59
amúgy földszint, illetve egy kis lelépéssel oda.
mellesleg az egyedüli nagyker szinte, ahova a vevõ beléphet a cuccok közé.. nem is tudom miért így csinálják.
Írta 2006. július 08. - 18:56
Emlékeim szerint az elsõ emeleten vannak, de a többi stimmel, annyi kiegészítéssel hogy valamikor rogyásig vannak a polcok aztán meg hetekig, hónapokig üresek, mert várják a hajót.Aki volt a Sram magyar forgalmazójánál annak nincsenek illuziói. Egy ótvaros csepeli pincében salgópolcokon vannak a truva hajtókarok típusonként kb 5-6 db, a Rock shox villák ugyanez. Avid fékbõl volt vagy 7 8 darab is. Az már csak komoly mennyiség egy 10 milliós országra.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]