Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

honnan tudod?
honnan tudod hogy bringaboltban mennyi?
csak tippel az emberek 90%a...
autóvásárláskor(új) is alkudtok?

esetleg mikor a tv-t veszitek valami márkaboltban...
kizártnak tartom.

Auchanban meg hasonló helyeken persze nem lehet, de azok eleve nagyon alacsony, fix árak, rendes márkaboltban, ótónál vagy elektronikai cikknél simán lehet, hogy kapsz kedvezményt, ha az eladó szeretné kicsit megdobni az eladási statisztikáit. Csak felénk még senki nem gondol bele, hogy ha más nem, a gesztus, és az elégedett vevõ többet ér, mint az a pár százalék... :-/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
honnan tudod?
honnan tudod hogy bringaboltban mennyi?
csak tippel az emberek 90%a...
autóvásárláskor(új) is alkudtok?

esetleg mikor a tv-t veszitek valami márkaboltban...
kizártnak tartom.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

en is mindig azt mondom a vevonek, mikor probalkozik, hogy neme lehetne olcsobban... marmint, hogy a benzikutastol is megkerdi, hogy ad e neki 5 litert ingyen?

ja, csak ott kisebb az árrés

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en is mindig azt mondom a vevonek, mikor probalkozik, hogy neme lehetne olcsobban... marmint, hogy a benzikutastol is megkerdi, hogy ad e neki 5 litert ingyen?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
rendel valaki innen még Karácsonyig?
www.bikestore.cc

ha igen, kérem szóljon.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

kiváncsi leszek hogy élelmiszer, vagy müszaki üzletben mikor kezdtek el alkudozni...

ececcer pár sör után a tuskóban próbáltam alkudozni a pénztárossal, több kevesebb sikerrel, egy sörrel kevesebbet húzott le a két szép szememért.
nagyon szépen megköszöntem neki :D
:love1:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
kiváncsi leszek hogy élelmiszer, vagy müszaki üzletben mikor kezdtek el alkudozni...:P:D

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Minden nagykerben téli leárazás van, úgyhogy szerintem õk nem leárazzák az árut, hanem kedvezményt adnak vagy jelen esetben engednek alkudni! De teljesen mindegy, a lényeg, h olcsóbban jutsz hozzá!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

csak akor van értelme, ha az amugy fejre adott 5-10 %-on túl több is kapható.

pofapont rulezzz

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ha nem ismered a boltost, akkor mindenhol a listaáron vásárolsz (bár pont Speedmetalban vett Kedvesem kesztyût, mikor elhagyta az Altrixot, és kapott csak úgy kedvezményt, pedig akkor volt elõször bicikliboltban :) )
így mégis van esélyed olcsóbban megszerezni a kiválasztott dolgokat, és nem kell arra várnod, hogy akciózzák õket külön-külön :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nalunk nincs alku :)

szeretem mikor bejonnek a futarok, hogy van e futarkedvezmeny... a fonokom utalja oket :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
csak akor van értelme, ha az amugy fejre adott 5-10 %-on túl több is kapható.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég

ez milyen már? :D http://www.speedmeta...kcio/index.html

Érdekes.

Fõleg, hogy mi is megkaptuk ezt az e-mailt - mint kerékpárüzlet... biztos nem minket várnak.

Az ötlet nem rossz.
Így leírva, legitimnek tûnik az alkudozás, emiatt izgalmasabbnak is, mert nem néznek pofátlannak.

A maszek véleményem az, hogy amit itt leírtak, az sok üzletben (legalábbis azon a 4-5 helyen, ahol eddig megfordultam), régóta így mûködik már - 20% elõleg nélkül, de cáfoljanak meg az itt felbukkanó kereskedõtársak, ha másképp látják.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

szerintem tök nagy ötlet. egyre jobb véleménnyel vagyok a speedmetalról ezek alapján :)

azért írtam be mer nekem is nagyon szimpi, kivancsi vagyok mennyit lehet alkudni...

ha valaki volt bennt a boltba ezen akció keretében tegye közkincsé pls

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

Nekem is kellemes emlékkem volt csak az ebike-kal és a bikediszkonttal.Sõt, a másodiknál közvetlen a rendelés leadása után felhívott a fickó egyeztetni a dolgokat, ami szerintem végképp nagyon korrekt dolog.

nekem is ebike-rõl sikerült a teleszkóp mellett amit vettem 2 másik
piroskosarast rendelnem és napi tájékoztatást adtak, hogy éppen
hol nézték meg és hogy nincs sajna és adtak új ötletet stb...

szal nekem ebike 10/10!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nekem is kellemes emlékkem volt csak az ebike-kal és a bikediszkonttal.Sõt, a másodiknál közvetlen a rendelés leadása után felhívott a fickó egyeztetni a dolgokat, ami szerintem végképp nagyon korrekt dolog.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

na, jelentem sikerült megejtenem az elsõ sikeres onlájn megrendelésem, konretizálva a thebikeshoptól.
összességében pozítiv tapasztalattal :) :spoko:

Nekem már több ilyen is volt.
;-)
Konkrétan ebike.
Ma is írtam nekik mailt,mert az egyik általam kiszemelt termék (kb.50ezres tétel) nem zöld kosaras volt.
Hamarosan megkaptam a választ,hogy nekik ugyan nincs,de a cucc magyarországi forgalmazójának van raktáron,tehát,ha megrendelem,akkor akár már a következõ nap hozza is a futárszolgálat.
Azért itt valahol fontos a vásárló!
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
na, jelentem sikerült megejtenem az elsõ sikeres onlájn megrendelésem, konretizálva a thebikeshoptól.
összességében pozítiv tapasztalattal :) :spoko:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
szerintem tök nagy ötlet. egyre jobb véleménnyel vagyok a speedmetalról ezek alapján :)

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts
ez milyen már? :D http://www.speedmeta...kcio/index.html