Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Miért dobnák? Nekik is jól jön a zseton és nem azon az egy-két napon fog múlni. Én olyat szoktam volt csinálni, hogy a a kitöltött és bank által érkeztetett-, többnyelvû utalási papírt bescannelem és elküldön az eladónak e-mailben.

kz

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
ja és van még egy kérdésem. addig mig átmegy a bakon a pénz (1-2) nap
nem dobják vissza rendelésem?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
mikor én adogattam fel rendszeresen uv-s cuccost akkor ugy volt hogy volt egy utánvét érték, meg egy "csomagérték" amire azt írtál amit akartál, de az erõsen befolyásolta a dijat...akkoriban 5000 ft-ig volt elfogadható összeg a posta díja....a szopás az benne hogyha az utánvét értéke félmilla akkor is csak a "csomagérték" -et -esetünkben 5 rúgógt- térítette volna a posta ha útközben eltökítik a csomagot.......nem tudom most igy van e még...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
néztem én, de nem értettem meg.
belejtek a postára, oszt rákérdezek ottan.
azér' köszi.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Nem az érték befolyásolja, hanem amennyit kapni szeretnél érte, azaz az utánvét összege befolyásolja. Nézd meg a posta oldalán.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
a Postánál az utánvét költségét befolyásolja, hogy mekkora értékû csomagot küldök?

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Köszi a gyors segitséget:)
holnap rendelek:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
azért ezek az online boltok eléggé "nagyok", ismertek, kipróbáltak....és lásd be, hogy nem éri meg nekik, hogy egy átveréssel (nem küldik ki az árut valakinek, de a pénzt meg nem adják vissza, amit már utaltál) sok száz vagy sok ezer vevõt elveszítsenek...az Internet korában a rossz hír gyorsan terjed;)

én rengeteg más dolgot rendeltem már netrõl, de eddig egyszer sem húztak le. és igen, nagyjából úgy kell csinálni, ahogy leírtad. esetleg ha egy mélcimet meg egy postacímet is odabiggyesztesz a megjegyzéshez akkor az még jobb....

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
aham akk 1 megrendelem
2 másnap bemek a bankba átutalom a pénzt és a függelékhez odabiggyesztem a nevem és azokat a termékeket amiket venni akarok.
3 majd 1 hét mulva örül a szivem h menni kell a postára a csomagért?

mit hagytam ki? v ennyi?:D akk okés. ugye így nem húztak még le senkit? remélem nem fognak lehuzni? és mi van ha nem küldik ki a terméket akk elúzsott a pénzem?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nem fogják úgysem úgy küldeni
egyébként meg a pénzhez odaírod, hogy ki fija borja vagy, az alapján meg beazonosítják, meg a közleményhez is bekarcintod a rendelt termékek nevit. szóval nem hiszem, hogy elcsesznék.
meg nem fog mindenki pont ezen a héten ugyanakkora összeget utalni nekik, mint Te.
most megrendeled, holnap fizeted, vagy amikor akarod.

egyébként a boltban amikor bemész egybõl kifizeted a kenyeret, amit majd csak utána fogsz levenni a polcról? ;)
meg aztán elõre nem tudhatod pontosan, mennyibe is kerül.
sztem majd küldenek egy emailt, ilyen automatikus kacatot, hogy köszi a rendelést, lécci kurva gyorsan utald át nekünk az alábbi összeget x euro, postaköltséggel.
ennyi.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
OKs kinyomtattam. Elõször megrendelni kell aztán kifizetni? ja és az acionsports nál honnan tudják h én voltam az aki kifizette?Itt nem tudnak lehuzni? me elég nagy összegrõl lenne szó. ja és olyat nem lehet h írok nekik mailt h küldjéka gls el?:D utánvételesen?:D próbájam meg? v hülyeség

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Action Sports
Kto:751719463
BLZ: 44010046
Postbank Dortmund
IBAN DE84 4401 0046 0751 7194 63
BIC (SWIFT-Code): PBNKDEFF

AGB's & Versandkosten menüpont alatt találtam a fõoldalon ;)

a postaköltséged 25 Euro lesz, mivel kis hasánk a 2. országcsoportba tartozik...

ezeket nyomtasd ki és vidd magaddal a bankba, mosolyogj kedvesen, hogy segítsenek kitölteni az utalásos papírt :)

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
akk rendeljem meg és a rendelés végén ott lesznek az adatok?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

1-2 nap és átmegy az összeg a címnek.

T+2 nap asszem...

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Istenem ez nekem mien magas:D IBAN SWIFT meg mindentúró:D

Majd akinek utalni akarod, az meg fogja adni neked. Semmit sem kell tudnod, csak adja meg a nemzetközi átutaláshoz szükséges adatokat a bankja. Ennyi. Aztán besétálsz, keresel egy szimpatikus bankos csajszit és megcsinálja neked. no ennyi.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Istenem ez nekem mien magas:D IBAN SWIFT meg mindentúró:D

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

:) na mostmár ugy értek mindent. Lenne egy nagy kérdésem .nincs bankkártyám se hitelkártyám. Elvileg lehet ugy fizetni h bestattyogok a bankba és átutalom a pénzt. Na de ahoz milyen adatok kellenek? és létezik e egyáltalán ilyen? valaki fizetett már igy? nagyon megköszönöm a válaszokat mert már a pénzem meg van rá csak nem tudom megrendelni:D jó lenne ha keddig megjönne (szerdán kapjuk ki a félévit)

Na szal a külföldi az nem rezidens átutalásnak minõsül és valutában megy, persze fizethetsz HUF-ban is. Ha csak a számlaszámot adod meg, akkor lassabb az átutalás, ha pedig az IBAN-t, akkor gyorsabb, ezen kívül még kell a SWIFT kód. Csak be kell slattyognod egy bankba és közölni, hoyg csókolom, szeretném ezt átutalni. Estleg személyit elkérhetik, hogy a átutalásról szóló igazolást kinek állítsák ki és még annyit kell nyögnöd, hogy mi szrepeljen a megjegyzés rovatban, aztán bankonként 1-2 nap és átmegy az összeg a címnek.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
kedvezményezett neve, IBAN szám, bankszámlaszám, bank neve, BIC kód, BLZ - banki azonosító.

ezek közül egy asszem nem is kell, csak nemtom melyik az :D
meg persze, hogy mekkora összeget utalsz.
azt nem tudom, hogy lehet-e úgy, hogy simán beslattogsz és úgy utalsz. belföldre mûködik, de külföldre át kell váltani a pénzt, nem tudom mennyire lehet pontosan kifizetni.
egyébként ha bankból utalok, akkor nekem 1250 pénz, ha netrõl 750.

esélytelen, hogy jövõ keddig megérkezzen sztem. de ha már elment a pénz, akkor baj nem lehet ;)

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
:) na mostmár ugy értek mindent. Lenne egy nagy kérdésem .nincs bankkártyám se hitelkártyám. Elvileg lehet ugy fizetni h bestattyogok a bankba és átutalom a pénzt. Na de ahoz milyen adatok kellenek? és létezik e egyáltalán ilyen? valaki fizetett már igy? nagyon megköszönöm a válaszokat mert már a pénzem meg van rá csak nem tudom megrendelni:D jó lenne ha keddig megjönne (szerdán kapjuk ki a félévit)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Most jött tõlük szerelõ állvány. 25 EUR volt a száll. költség, UPS hozta, 5 nap alatt ideért a rendeléstõl számítva. De kérdezz rá, megmondják a frankót.