Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szerinte odaér.
2-3 nap alatt elhozza a posta.
nekem is volt egy csomagom, az is itt volt országon belül 2 nap alatt.

más
az csak hab a tortán, hogy németországból ideért jan. 17-ére a jan. 15-én DPD-vel feladott csomag havernak...
igaz a DPD, nem említhetõ egy lapon a Magyar Postával...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
féloff (nem bringa, de online bolt)

rendeltünk hétfõn este haverral egy ilyet:

http://bolthely.hu/c...termek&id=00010

jött a megerõsítõ email, meg írtam nekik egyet, hogy kb. mikorra ér ide? ez olyan fél 10-3/4ed 10 körül történt. azonnal jött a válasz e-mail, hogy valószínûleg a héten. van rá tényleges esély, hogy ez így is történik? ugyanis szombaton megyünk sítáborba, és oda már el akarjuk vinni (most csak egy 100as van, de hát azzal nem lehet igazán játszani 6 fõnél..)...jövõ héten meg senki nem lesz itthon:-S

/féloff

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
na lol ma bezúztam ma a bankba és odamek a nõcihez erre mondom h mi a szitu elkezni kell valamilyen folyószámla:@ és még azé is vonnak le pénzt me devizába van a pénzem f..k

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
PayPal: beregisztrálod a bankkártyád (dombornyomott), majd kapsz egy 1 EUR/USD "próbaterhelést" a kártyádra. Ennek a megjegyzés rovatában kapsz egy kódot, azt megadod a paypal-os loginodnál, ezután Verified member leszel, és korlátlanul utalhatsz pénzt.
A PayPal egy kapuként mûködik a bankkártya adataid és az eladó között, így ha megadod az eladó email címét (amivel regisztrált) akkor utalhatsz neki pénzt. A paypal ezt leemeli a számládról és átutalja az övére (meglepõen gyorsak, elküldöd a pénzt, és kb 2 mp múlva már zárolva van a számládon az összeg...)
Korrekt árfolyamon váltanak, én vakon megbízom bennük, szóval csak ajánlani tudom. Talán ~2-3 nap, míg az egész regisztrációs cucc lezajlik.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
paypal fizetési rendszert használ valaki?
leírná, hogy mûködik?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
igen.
igen.
így van.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
köszi a válaszokat, még azt kérdezném meg, hogyebben minden benne van? bal oldali kar jobb oldali, 3 tányér és a közép csapágy? azt tudom, h a szerszámok nincsenek;)
gyenge a németem :o
kösz

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
egy igazi valóságshow az életed!

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
na sikerült a rendelés:D végre... holnap meek a bankba befizetni aztán postázzák:D

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

nem kapsz hozzá semmit. lehet venni külön hozzá szerszámot 3-5 ezerért, de nem érdemes, mert nem fogod annyiszor használni, hogy ne érné meg bevinni a boltba és ott elvégeztetni a 100-200 ft-os munkát a boltossal. anno csak a shimanonak volt kulcsa hozzá. 5 ezer körül. nekem ez nem tetszett, aztán csináltunk egyet itthon ;)

Kissé pesszimista vagyok, hogy ma magyarországon bárki megcsináljon valamilyen munkát 100 200 ft-ért, fõképp ha egy nem is nála vett cucc beszerelésérõl van szó. Talán ha a boltos haver. Mindenesetre én inkább megvettem.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

sziasztok,

azt szeretném megkérdezni, h online boltokban vett lx v xt hajtokarokhoz sehol nem adnak szerszámokat? ill h kellenek azok majd nekem? vagy beviszem egy szervízbe felteszik aztán elfelejthetem legalább fél évre. szóval olyat nézzek ahol van a szettben szerszám is, esetleg rendeljek vele együtt vagy nem létkérdés.
pl itt és itt

köszi
Tibi

Szerszám csak az XTR-hez jár, és azt el is küldik mégha külföldrõl online-ban veszed is. Legalábbis eddig így volt. Itthon már nem esküdnék meg rá hogy véletlenül nem felejtõdik ki.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A Csekénél lehet kapni multifunkciós és tartós fémszerszámot integrált hajtómûvekhez. Monoblokkhoz és karhoz is jó. A Shimano mûanyag szerszáma 300-400 Ft, de az csak a kar felszereléséhez jó és mindenképpen érdemes beszerezni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nem kapsz hozzá semmit. lehet venni külön hozzá szerszámot 3-5 ezerért, de nem érdemes, mert nem fogod annyiszor használni, hogy ne érné meg bevinni a boltba és ott elvégeztetni a 100-200 ft-os munkát a boltossal. anno csak a shimanonak volt kulcsa hozzá. 5 ezer körül. nekem ez nem tetszett, aztán csináltunk egyet itthon ;)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
sziasztok,

azt szeretném megkérdezni, h online boltokban vett lx v xt hajtokarokhoz sehol nem adnak szerszámokat? ill h kellenek azok majd nekem? vagy beviszem egy szervízbe felteszik aztán elfelejthetem legalább fél évre. szóval olyat nézzek ahol van a szettben szerszám is, esetleg rendeljek vele együtt vagy nem létkérdés.
pl itt és itt

köszi
Tibi

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

na megvolt a rendelés. 1 kérdés nem kaptam emailt csak egyet rendelés közbe ami igy szól :
Willkommen im Action Sports - Online Shop.

Sie haben sich erfolgreich im Action Sports Online Shop als neuer Kunde registriert und können sich bei zukünftigen Bestellungen ganz einfach mit Ihrer email Adresse und Ihrem Passwort einloggen.

Achtung: Diese eMail-Adresse wurde uns von einem Kunden bekannt gegeben. Falls Sie sich nicht angemeldet haben, senden Sie bitte eine eMail an bestellung@actionsports.de.

ez mit jelent?mehetek a bankba utalni a pénzt?

Köszöntjük az Action Sports-ban - Online bót'.

Ön sikeresen regisztrálta magát az Eksön Sport Onlájn Bót'-ban, mint új vásárló és a jövõbeni rendeléseknél egészen egyszerûen be tud lépni az email címével és a jelszavával.

Figyelem: Ez a levél-cím már egy vevõtõl ismerõs. Ha nem Ön jelentkezett be, akkor írjon egy levelet erre a címre: bestellung@actionsports.de.

megfelel?

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
na megvolt a rendelés. 1 kérdés nem kaptam emailt csak egyet rendelés közbe ami igy szól : Willkommen im Action Sports - Online Shop.

Sie haben sich erfolgreich im Action Sports Online Shop als neuer Kunde registriert und können sich bei zukünftigen Bestellungen ganz einfach mit Ihrer email Adresse und Ihrem Passwort einloggen.

Achtung: Diese eMail-Adresse wurde uns von einem Kunden bekannt gegeben. Falls Sie sich nicht angemeldet haben, senden Sie bitte eine eMail an bestellung@actionsports.de.

ez mit jelent?mehetek a bankba utalni a pénzt?

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
ok thx.már rendelek:) végre...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
vorkasse

de ha egy óra múlva kibököd, hogy mégsem, akkor komolyan mondom pic_sán leszel rúgva!!!

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Na végre rendelek.És van itt egy olyan kérés h az egyiket ki kell pipálnom. 2 öül választhatok az egyik a kreditkarte a másik a scheck/ vorkasse. én banki átutalásal szeretnék fizetni melykre kattintsak?léci a lehetõ leggyorsabban irjatok.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
okés akk azt is fogom
de csak holnap tok rendelni:(