Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

Most tényleg :D

Valaki rendelt már probikekitről? Mert kiválasztottam egy 1.8 eurós kulacsot, kosárba, szállítás kiválaszt, lépnék a fizetéshez (kísérleti jelleg) erre kihozza, hogy ingyen szállítana..

gb_www.kepfeltoltes.hu_.png

vagy én néztem el valamit? :)

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

Probikekiten ha hozzáadok valamit a kosárhoz, s megyek a fizetéshez, ki van választva Magyarország, s nem igazán akar már 20-25 fontos tételekért sem pk-t kérni. Ráadásul folyamatosan bombáz mailekkel, hogy írjam be XYZ0123 kódot, és kapok 10% kedvezményt, vagy ingyen stoplit a cipő mellé (választott stoplit..) meg plusz kedvezményt, ha párban veszem a gumit, meg ilyesmik.

Kár, hogy az árak nem versenyképesek, 1-2 kivételtől eltekintve :(

edit: sőt, ha egy 5 fontos deda betekerőt dobok a kosárba, s a fizetéshez lépek, ott sem számít fel szállítási díjat..

Edited by Vejne, 2014. March 08. - 08:17.

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts

Nem dolgozik már a kedves magyar munkatárs a hibike-nál, így maradt az angol, vagy a német a levelezésre. Nincs ezzel gond, máshol is így megy, de hogy a legutóbbi levelemre Dan Xie aláírással érkezett válasz, az már kicsit meglepett... :-D

Edited by mgy, 2014. March 08. - 07:08.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Nem tudom, hogy a posta mennyi lenne, gyanítom majdnem annyi mintha direktben rendelem. :(

Sajnos van rá esély, alaphangon 5.95€ ,25o € felett ingyenes a szállítás. 

Edited by TripleB, 2014. March 07. - 21:33.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Szia! Messzebb, Nógrád megyében élek.

Nem tudom, hogy a posta mennyi lenne, gyanítom majdnem annyi mintha direktben rendelem. :(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Nekem jó lenne, de Sopronban lakom. Te Bp?

Szia! Messzebb, Nógrád megyében élek.

-=B.B.B.=-

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Bike-discount-ról szeretnék rendelni. Valakinek valami onnan?
Ha páran összejönnénk a bike-components is jó lehet. Ott jóval magasabb a postaköltség.

Nekem jó lenne, de Sopronban lakom. Te Bp?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Bike-discount-ról szeretnék rendelni. Valakinek valami onnan?
Ha páran összejönnénk a bike-components is jó lehet. Ott jóval magasabb a postaköltség.

-=B.B.B.=-

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts

nekem is régi van, semmi....az chainreaction és az evans küld naponta többször  is

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

lazán kapcsolódik, de nem kaptatok feltűnően sok német nyelvű spamet bike-componentses regelés után?
van egy olyan sanda gyanúm, hogy abban a pillanatban már adták is el az email címem, mert attól a héttől kezdve özönlenek hozzám...

Én az elmúlt pár hónapban kezdtem feltűnően sokat kapni.

A sebesség mindent megold.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,025 posts
Nekem nem volt ilyen gondom, bár az én account-om két éves.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

lazán kapcsolódik, de nem kaptatok feltűnően sok német nyelvű spamet bike-componentses regelés után?
van egy olyan sanda gyanúm, hogy abban a pillanatban már adták is el az email címem, mert attól a héttől kezdve özönlenek hozzám...

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

http://www.cyclestor...h_tyre-ID_21253  tavaly vásároltam tőlük, tényleg ingyen szállítottak, 1 hét alatt itt volt a cucc. Az itthoni árakkal összehasonlítva egy pár gumi vásárlása esetén azért majdnem 4000 ft-ot spórolhat valaki. Igaz, itthon is 10k alatt van egy ilyen gumma :)

Edited by Vejne, 2014. March 05. - 08:41.

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1,257 posts

ha 5%-al drágább lenne minden, és benne lenne a kártyás fizetés díja, az jobb lenne? :)

Igen, mert akkor nem utólag érne a meglepetés (ha mindenki így csinálná akkor könnyebben lehetne hasonlítani). A légitársaságok notóriusok ilyen szempontból, erre már van EU törvényhadakozás is.

Ha megbízol az üzletben az előre átutalás mindenképp megéri, de mondjuk én alig várom hogy több helyen lehessen Bitcoinnal fizetni..

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts

Tényleg nem értelek. 

Senki nem kötelez arra, hogy ott vásárolj. Aztán simán elolvashatod (el kell olvasnod, hisz a valahányadik kattintással el is fogadod) a feltételeiket. Még aztánabb a legvégén, mielőtt a vásárlás gombra kattintasz, ott látszik minden egyes tétele a rendelésnek. Az áruk, a szállítás, az esetleges felárak. Simán sarkon fordulhatsz, otthagyhatod őket.

Vagy fizethetsz előre utalással, mert az felármentes. Miért nem úgy vásárolsz? Ja, hogy akkor neked kell állni a banki költségeket?

Amúgy meg az egész okafogyottá vált, ahogy lentebb írtam, már nem számítanak fel semmit az AS-nél sem a paypalért, vagy a kártyáért.

Van egy árverseny, ebben pedig úgy hasonlíthatók össze a termékek, hogy mindenhol lehet kártyával/paypal-al fizetni felár nélkül. A másik, hogy miután gondosan összeállítok egy rendelést, mérlegelem a vételárat és a kasszához megyek, utána enyhén kellemetlen, hogy várlatlanul felszámol 2-3% plusz költséget. Ha ez egy üzletben történne veled, nem tudom mit szólnál. Én otthagynék nekik mindent és távoznék. Ha már nem számolnak fel, akkor kezdenek jobb belátásra térni.

Viszont...

Megújult a bike-discount is, szerintem nem lett jobb, de legalább látszik, hogy napról-napra faragnak rajta valamit.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

A levonás szerintem nem korrekt. A paypal és a kártyatársaság levesz 2-3 százalékot, de ezt a kereskedőnek be kell nyelni. Másképp hogyan lehetne fizetni? Az átutalás mégtöbbe kerül, idő és már elavult is.

ha 5%-al drágább lenne minden, és benne lenne a kártyás fizetés díja, az jobb lenne? :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Hát, szíved joga egyet nem érteni. :D :D :D

A kereskedő olyan jogcímen és akkora sarcot kér, amit csak nem szégyell, mért ne tehetné? A nagyon szimpatikus kínai barátaink 4% paypal költséget számoltak fel, mikor a vázam vettem. Lehet tiltakozni, aztán máshova menni, ahol ráadásul még a posta is ingyen van. Ja, ott meg magasabb a vételár. ;)
---
Gyanús volt már tegnap este is az actionsports honlapja, nem volt egyértelmű, hogy van-e még az itt emlegetett pótdíj, vagy nincs. Nos, infó első kézből, nincs, a mai rendeléskor nem számoltak fel semmit, se postaköltséget, se felárat.
Cserébe a tegnap estihez képest még bizonyos szempontból csökkentek is az árak, tegnap még 20 euróval drágább volt a fekete 785, mint az ezüst, ma már egyforma áron futnak. Öröm és boldogság, kivéve ha f.s lesz az xt agy. :D

Van egy árverseny, ebben pedig úgy hasonlíthatók össze a termékek, hogy mindenhol lehet kártyával/paypal-al fizetni felár nélkül. A másik, hogy miután gondosan összeállítok egy rendelést, mérlegelem a vételárat és a kasszához megyek, utána enyhén kellemetlen, hogy várlatlanul felszámol 2-3% plusz költséget. Ha ez egy üzletben történne veled, nem tudom mit szólnál. Én otthagynék nekik mindent és távoznék. Ha már nem számolnak fel, akkor kezdenek jobb belátásra térni.

Edited by freddyke, 2014. March 01. - 23:06.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Én a héten paypal-tól a 815 euromért 232ezer Ft-ot kaptam.

Igen vastagon fog a ceruzájuk.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Hogy mi a korrekt?Nem korrektségből élnek,hanem pénzből.Max nem veszi igénybe a szolgáltatást az emberfia.Én a héten paypal-tól a 815 euromért 232ezer Ft-ot kaptam.

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,091 posts

A levonás szerintem nem korrekt.

Hát, szíved joga egyet nem érteni. :D :D :D

A kereskedő olyan jogcímen és akkora sarcot kér, amit csak nem szégyell, mért ne tehetné? A nagyon szimpatikus kínai barátaink 4% paypal költséget számoltak fel, mikor a vázam vettem. Lehet tiltakozni, aztán máshova menni, ahol ráadásul még a posta is ingyen van. Ja, ott meg magasabb a vételár. ;)
---
Gyanús volt már tegnap este is az actionsports honlapja, nem volt egyértelmű, hogy van-e még az itt emlegetett pótdíj, vagy nincs. Nos, infó első kézből, nincs, a mai rendeléskor nem számoltak fel semmit, se postaköltséget, se felárat.
Cserébe a tegnap estihez képest még bizonyos szempontból csökkentek is az árak, tegnap még 20 euróval drágább volt a fekete 785, mint az ezüst, ma már egyforma áron futnak. Öröm és boldogság, kivéve ha f.s lesz az xt agy. :D