Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
Sziaszok!

Szeretnek rendelni a chainreactioncycles.com-rol.
Es nem tudom, de nekem ez az elore fizesd be, aztan majd megkapod dolog nem tunik jonak...
Valakinek tapasztalata veluk kapcsolatban? Visszaolvastam lattam paran rendeltetek mar innen. Gondolom nem fogjak atb@szni a fejem :S
Vagy csak feleslegesen parazok?

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

és ha nincs raktáron valamelyik alkatrész azok közül amiket rendeltem csak akkor küldik ki a többit is ha megvan az is?
Írnak egy levelet amit hiányoltál és abban leírják h mi nincs és rákérdeznek h a többit küldjék -e anélkül v lemondod a rendelést.

Hát szerintem írni fognak, Ebike-nál is asszem igyvan! Bár már rég rendeltem olyat ami nem volt raktáron.

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
és ha nincs raktáron valamelyik alkatrész azok közül amiket rendeltem csak akkor küldik ki a többit is ha megvan az is?
Írnak egy levelet amit hiányoltál és abban leírják h mi nincs és rákérdeznek h a többit küldjék -e anélkül v lemondod a rendelést.

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

sztem légy türelemmel, valószínûleg holnap írnak a részletekrõl...

hát igen... tényleg türelmesnek kellet volna lennem...:D 20 percel azután hogy ide írtam a fórumba már jött is az email hogy "Késõ délutánra, de beérkezett minden megrendelt áru. Szerdai kézbesítés várható.":)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Na azt hiszem legközelebb akkor a BikeMarket-rõl rendelem az új nyerget és fogaskoszorút... :) :D

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

mivel annyira dicsértétek a bikemarketet én is onnan rendeltem még tegnap este, de még nem kaptam visszaigazolást hogy mikorra hozzák, meg ilyenek, pedig már elvileg kellet volna küldeniük egy emailt a honlapon lévõ táblázat szerint... kb mikor válaszolhatnak a rendelés után? és ha nincs raktáron valamelyik alkatrész azok közül amiket rendeltem csak akkor küldik ki a többit is ha megvan az is?

sztem légy türelemmel, valószínûleg holnap írnak a részletekrõl...

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
mivel annyira dicsértétek a bikemarketet én is onnan rendeltem még tegnap este, de még nem kaptam visszaigazolást hogy mikorra hozzák, meg ilyenek, pedig már elvileg kellet volna küldeniük egy emailt a honlapon lévõ táblázat szerint... kb mikor válaszolhatnak a rendelés után? és ha nincs raktáron valamelyik alkatrész azok közül amiket rendeltem csak akkor küldik ki a többit is ha megvan az is?

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Én nem is foglalkozok vele mert már feltétel közben is karcos lesz nyilván csak ezt is megoldhatnák h ne egybe rakjanak bele mindent amit csak lehet

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

.Nálam ezeket rakták egybe:fogaskoszorú, pedál, fékkar,kormánycsapágy, lánc(ez dobozban volt benne).

szerintem ezeket nyugodtan lehet egyberakni egy kibélelet borítékba, ha nem olajosak. a kormánycsapi úgyis bekerül a vázba, a lánc úgyis használva lesz, a pedál 2 rálépés után karcos lesz, a fogaskoszorú is fog még kopni, a fékkar meg elvan magában...mondjuk ha a fogaskeréksor 16T-s lánckereke 17 darabban érkezne meg, na akkor én is ideges lennék. de hogy egy pedál miatt...

mondjuk egy chris king kormánycsapit én nem tennék oda semmi más mellé sem, de hát az egy más kategória..:love1:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

...az ilyen kis aprób dolgokat meg aminek nincs doboza azt 1 kibélelt borítékba rakják ahol aztán nekem sikerült összekarcolniuk a pedálomat:mad:...

aztán ha felteszed a pedált és belelépsz kétszer, akkor nem lesz karcos? ;)
ilyen apróságokkal ne törõdj már!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
jaja én írtam is nekik

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás
bikemarket nekem eddig a legszimpibb bolt, gyorsak voltak, segítõkészek, amit rendeltem tõlük, annak fele a listán se volt, de jobb áron hozták bárkinél... szóval riszpekt. nekem dobozos volt a fogaskoszorú is :)

érdemes jelezni nekik (ha neked volt gondod, akkor neked), hogy ez történt, és szerintem legközelebb tuti figyelnek másnál is.

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Szerdán leadtam egy rendelést a bikemarketnek és ma már meg is érkezett .Nagyon korrekt volt az egész a dpd-s futár fel is hívott hnem biztos h ideér a megadott idõpontra de aztán sztem tövig nyomta a gázt és ideért:clap:.Egy gond van vele.az ilyen kis aprób dolgokat meg aminek nincs doboza azt 1 kibélelt borítékba rakják ahol aztán nekem sikerült összekarcolniuk a pedálomat:mad:.Nálam ezeket rakták egybe:fogaskoszorú, pedál, fékkar,kormánycsapágy, lánc(ez dobozban volt benne).

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
unokaöcsémnek kell.
magyarországon csak a hosszabbat lehet kapni, neki meg a rövidebb kell...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem elég merev a Fox?:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ha valaki rendel a CRC-tõl, talán társulnék ezzel
http://www.chainreac...x?ModelID=19825

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Kösz, konkrétan keresek egy dolgot (2008-as DHX Air), körbenézek.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Kösz, már elutaltam "normálisan".

Aki rendelt már USA-ból, az honnan tette? Melyik kinti boltokat érdemes nézegetni?

nyilván ott is az akciós dolgok jönnek be igazán
innen már rendeltem, korrekt volt: http://wheelworld.com/ (Race Face Evolve XC h.mû ~25e Ft)
a legnagyobb pedig ez: http://jensonusa.com/, itt is hihetetlen akciók vannak

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Kösz, már elutaltam "normálisan".

Aki rendelt már USA-ból, az honnan tette? Melyik kinti boltokat érdemes nézegetni?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Tudok német online bringásboltnak PayPal-val pénzt küldeni átutalás helyett?

Németek nem jeleskednek Paypal fronton. Paypallal küldeni, vagy Paypallal németnek küldeni? Igen, nem.

PayPaY! www.paypay.com

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]