Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

kerekemonkey

kerekemonkey

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Néhány napon belül rendelek innen: www.bike-components.de

Megbízhatóak, korrektek, az átutalás megérkezésétõl számított egy héten belül megjön a cucc - persze, csak ha minden klappol.
Ha valaki társulni akar, megosztható lenne a posta- illetve átutalási költség.

daveridernek és grimnek:

A rendelésrõl visszaigazoló email jön, benne egy azonosítóval, illetve bank-számlaszámmal. Bármelyik bankból átutalhatod, nemzetközi átutalás címszó alatt (OTP-bõl 2000 forint a standard tarifa), 2 munkanapon belül kilép az országból a pénz, BC ír, hogy megkapták, postáznak, egy héten belül itt a cucc DPD-vel. ( Nem érdemes futáros kézbesítést választani mert a gatyádat is kifizeted érte, másrészrõl Németországból gyorsabban jön meg a cucc, mint országon belül. Nem vicc.Amúgy meg dpd hozza.) Ennyi. Kényelmes, praktikus. Ide kb. 8 euro a postaköltség, de eltérhetnek tõle csomagolási módtól függõen- kormányt nem a neten hírdetett áron küldték, mert más a csomagolás, de elõre szóltak.
Érdemes figyelni a forint-euro árfolyamot, elég sokat lehet spórolni.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

http://www.proathlon...spiuk-lista.htm

Bár asszem nem online.

Köszi Ismerem... csak Spanyolországba voltak oan boltok ahol Szemüveget és Bukót csomagba lehetett együtt veni olcsón .. és olyat keresek ahol ezt meg lehet játszani...

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Mit keres a vámon egy EU-s csomag?

Hát látod ezt én sem tudom... ;)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Mit keres a vámon egy EU-s csomag?
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Haver is most rendelt, vagyis már 1 hónapja egyenesen Olaszból a Marzo-tól egy vadi új 04-es Shiver DC-t, és neki sem jött meg még idáig.
Állítolag elkeveredett a Postán vagy Vám közben! De végülis visszakapta a pénzét ami nem kevés összeg volt(300ezer FT).

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
en is innen linkeltem be.
Es amugy annyira mind1, hogy az itthon KPba levo penzt, beteszem a szamlamra es onnan fizetem, vagy befizetem az o szamlajukra utalassal. Es nem titkolom kulfoldrol meg nem rendeltem neten. Itthonrol annal tobbet :S

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha erre a linkre ránézel, láthatod a választható szállítási formákat piciny hazánkra vonatkozóan: http://www.chainreac...ountryInfo=true

A fizetés tekintetében meg látszik, hogy nem vagy rutinos online vásárló (külföldi vonatkozásban). Nézzél már körbe akármelyik külföldi online boltnál, milyen fizetési módok vannak! Az esetek legnagyobb részében elektronikus módozatok. A kp. kezelés csak nyûg és problémák forrása.

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás

A CRC-n három lehetõség van
- Royal Mail (hagyományos postai út)
- Parcel Force/GLS (futárszolgálat)
- DHL

Egyszer választottam a hagyományos postai utat (véleltlenül); soha többet (mert nem is jött meg a cucc).

erdekes, most mar csak 2 lehetoseg van :S

Shipping methods available for Hungary
# Parcel Force International
Our recommended, best value and most popular express delivery service via the General Parcel network. Delivery to most major European destinations within 2-4 working days and Worldwide within 4-6 working days. Signature required on delivery. Detailed online tracking information is available.
# DHL International
Express airmail delivery to most major European destinations within 1-2 working days and Worldwide within 2-3 working days. Signature required on delivery. Detailed online tracking information is available. Fast DHL customs clearance for non-EEC destinations.

akkor lehet a sima postat toroltek es GSL meg DHL van, csak nem ertem akkor miert kell elore fizetni? :S

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A CRC-n három lehetõség van
- Royal Mail (hagyományos postai út)
- Parcel Force/GLS (futárszolgálat)
- DHL

Egyszer választottam a hagyományos postai utat (véleltlenül); soha többet (mert nem is jött meg a cucc).

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
ajjjon meg
2 fele rendeles van a DHL, meg a paracell force
a DHL az egyeertelmu, csak nincs meg ra 40 eurom
a masik meg a sima posta, ami 4-6 napon belul er ide, es ezzel van temaban a magyar posta.

es mennyivel olcsobb? utobbival ingyenes a kiszalitas :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
mennyivel olcsóbb, ha GLS-t választja?
és ha GLS-sel küldik, akkor hogy érinti a magyar postát?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

magyar postát érinti a CRC-s csomag? :o

Igen egyszerû; nem a Royal Mail szállítási lehetõséget választja, hanem a Parcel Force-ot (GLS).

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás

igen, mert nem szeretnek plusz penzt kiadni postara, igy is alig van ra meg a keret :S meg kene 20 euro :( plusz a banki utalasnak a dija :'(

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
az elérhetõségeknél általában fel lehet lelni a bankszámlaszámukat. arra átutalod a lét, postaköltséggel együtt és egy-két héten belül csenget a postás a csomaggal.
a bankkártyád meg jó hozzá.
ha nem mered, majd megrendelem neked.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
milyen bankkártya kell nekem ahhoz, hogy a bike componenets de rõl tudjak rendelni (08as xt-t:D)? van egy sima k&hs bankkarim, ehhez kéne még valami? meg különbenis, hogy megy ez? kapok egy számlaszámot meg egy rendelési azonositot, utaljam át, aztán küldik is?

meg a szállítás része az miként van ennél a cégnél? nem igazán értem a leirást, nem vagyok olyan jó németbõl.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
es ha pl a dragalatos magyar posta elkeveri? akkor lekuldik ujra? gondolom igy megy.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a crc az egyik legkomolyabb webáruház.
tényleg felesleges parázni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
koszi megnyugtattal. :)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás