Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2007. augusztus 15. - 23:23
Megbízhatóak, korrektek, az átutalás megérkezésétõl számított egy héten belül megjön a cucc - persze, csak ha minden klappol.
Ha valaki társulni akar, megosztható lenne a posta- illetve átutalási költség.
daveridernek és grimnek:
A rendelésrõl visszaigazoló email jön, benne egy azonosítóval, illetve bank-számlaszámmal. Bármelyik bankból átutalhatod, nemzetközi átutalás címszó alatt (OTP-bõl 2000 forint a standard tarifa), 2 munkanapon belül kilép az országból a pénz, BC ír, hogy megkapták, postáznak, egy héten belül itt a cucc DPD-vel. ( Nem érdemes futáros kézbesítést választani mert a gatyádat is kifizeted érte, másrészrõl Németországból gyorsabban jön meg a cucc, mint országon belül. Nem vicc.Amúgy meg dpd hozza.) Ennyi. Kényelmes, praktikus. Ide kb. 8 euro a postaköltség, de eltérhetnek tõle csomagolási módtól függõen- kormányt nem a neten hírdetett áron küldték, mert más a csomagolás, de elõre szóltak.
Érdemes figyelni a forint-euro árfolyamot, elég sokat lehet spórolni.
Írta 2007. augusztus 15. - 20:32
http://www.proathlon...spiuk-lista.htm
Bár asszem nem online.
Köszi Ismerem... csak Spanyolországba voltak oan boltok ahol Szemüveget és Bukót csomagba lehetett együtt veni olcsón .. és olyat keresek ahol ezt meg lehet játszani...
Írta 2007. augusztus 12. - 11:41
Írta 2007. augusztus 11. - 19:33
Állítolag elkeveredett a Postán vagy Vám közben! De végülis visszakapta a pénzét ami nem kevés összeg volt(300ezer FT).
Írta 2007. augusztus 11. - 18:58
Es amugy annyira mind1, hogy az itthon KPba levo penzt, beteszem a szamlamra es onnan fizetem, vagy befizetem az o szamlajukra utalassal. Es nem titkolom kulfoldrol meg nem rendeltem neten. Itthonrol annal tobbet :S
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Írta 2007. augusztus 11. - 17:47
A fizetés tekintetében meg látszik, hogy nem vagy rutinos online vásárló (külföldi vonatkozásban). Nézzél már körbe akármelyik külföldi online boltnál, milyen fizetési módok vannak! Az esetek legnagyobb részében elektronikus módozatok. A kp. kezelés csak nyûg és problémák forrása.
Írta 2007. augusztus 11. - 17:31
A CRC-n három lehetõség van
- Royal Mail (hagyományos postai út)
- Parcel Force/GLS (futárszolgálat)
- DHL
Egyszer választottam a hagyományos postai utat (véleltlenül); soha többet (mert nem is jött meg a cucc).
erdekes, most mar csak 2 lehetoseg van :S
Shipping methods available for Hungary
# Parcel Force International
Our recommended, best value and most popular express delivery service via the General Parcel network. Delivery to most major European destinations within 2-4 working days and Worldwide within 4-6 working days. Signature required on delivery. Detailed online tracking information is available.
# DHL International
Express airmail delivery to most major European destinations within 1-2 working days and Worldwide within 2-3 working days. Signature required on delivery. Detailed online tracking information is available. Fast DHL customs clearance for non-EEC destinations.
akkor lehet a sima postat toroltek es GSL meg DHL van, csak nem ertem akkor miert kell elore fizetni? :S
Írta 2007. augusztus 11. - 17:29
- Royal Mail (hagyományos postai út)
- Parcel Force/GLS (futárszolgálat)
- DHL
Egyszer választottam a hagyományos postai utat (véleltlenül); soha többet (mert nem is jött meg a cucc).
Írta 2007. augusztus 11. - 17:22
2 fele rendeles van a DHL, meg a paracell force
a DHL az egyeertelmu, csak nincs meg ra 40 eurom
a masik meg a sima posta, ami 4-6 napon belul er ide, es ezzel van temaban a magyar posta.
es mennyivel olcsobb? utobbival ingyenes a kiszalitas
Írta 2007. augusztus 11. - 17:17
és ha GLS-sel küldik, akkor hogy érinti a magyar postát?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. augusztus 11. - 17:06
Igen egyszerû; nem a Royal Mail szállítási lehetõséget választja, hanem a Parcel Force-ot (GLS).magyar postát érinti a CRC-s csomag?
Írta 2007. augusztus 11. - 17:00
magyar postát érinti a CRC-s csomag?
igen, mert nem szeretnek plusz penzt kiadni postara, igy is alig van ra meg a keret :S meg kene 20 euro plusz a banki utalasnak a dija :'(
Írta 2007. augusztus 11. - 16:46
a bankkártyád meg jó hozzá.
ha nem mered, majd megrendelem neked.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. augusztus 11. - 16:31
meg a szállítás része az miként van ennél a cégnél? nem igazán értem a leirást, nem vagyok olyan jó németbõl.
Írta 2007. augusztus 11. - 16:23
Írta 2007. augusztus 11. - 14:52
Írta 2007. augusztus 11. - 13:46
tényleg felesleges parázni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.