Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Bikeshop már az életben nem lesz elérhetõ? Kb egy éve "fejlesztik"...

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Angoloktól, jövõ hónap elején. Õk az olcsóbbak és nem lesz szállítási költség sem.

akkor elötte mindenképpen beszéljünk!!!
oksa?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Angoloktól, jövõ hónap elején. Õk az olcsóbbak és nem lesz szállítási költség sem.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Erre gondolsz?
http://www.chainreac...px?ModelID=8515
http://www3.hibike.c...deID=&groupID=4

yesss! :)

köszi!!

esetleg rendelsz mostanában valamelyikrõl?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

hello!

mondjatok pár olyan oldalt ahonnan valószinüleg tudnék rendelni sidi action talpat...a mostani már kezd eléggé országútis lenni :S

elõre is köszi!

Erre gondolsz?
http://www.chainreac...px?ModelID=8515
http://www3.hibike.c...deID=&groupID=4

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
hello!

mondjatok pár olyan oldalt ahonnan valószinüleg tudnék rendelni sidi action talpat...a mostani már kezd eléggé országútis lenni :S

elõre is köszi!

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts
crc-rõl nem rendel vki? csatlakoznék

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts
en multheten kuldtem el a rendelest a telomra, meg a 1.5 os szukitore :( szal en most tuti nem

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

CRC valaki? Ma meg holnap még 10% kedvezmény van a 100 font feletti rendeléseken.

Ha megvan a 150 font (ingyen posta), akkor benevezek egy ilyenre...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
CRC valaki? Ma meg holnap még 10% kedvezmény van a 100 font feletti rendeléseken.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Szerintem csak fontban, mivel így állítják ki a számlát. Abban az esetben, ha euro számláról utalsz, bukod a konverziós költstéget.

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts
kerdes a nagyerdemuhoz.
CRC rol ha kuldom a penzt azt euroban is lehet banki atutalassal? vagy csak fontban? :S

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

kerekemonkey

kerekemonkey

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
DaveRider:
Én rendelnék a héten bike-components-tõl! Van raktáron xt karjuk, társulás nem érdekelne?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

az elérhetõségeknél általában fel lehet lelni a bankszámlaszámukat. arra átutalod a lét, postaköltséggel együtt és egy-két héten belül csenget a postás a csomaggal.
a bankkártyád meg jó hozzá.
ha nem mered, majd megrendelem neked.

szóval csak egy sima átutalást csinálok, és õk abból tudják, hogy ki vagyok mi vagyok, és küldik is?
hát ha valaki gyakorlottabb rendelné, annak örülnék, de csak miattam ne fáradj, ha neked nem kell semmi. koca írta, hogy társulna, de õ sem igazán jártas az ilyenekben, ha jól tudom...

amúgy hazaértem.:)

GLS: nekem eddig 3x hoztak csomagot, mindig felhívtak elõtte 1 nappal, hogy mikor hozhatják másnap. aztán másnap reggel is, hogy akkor pontosan mikor is jön (+/- 30 perc), és hogy jó e. egyszer nem voltam itthon, akkor hívott másdoszor, hogy mikor lenne akkor jó...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Mindebben az a furcsa, hogy nálam a GLS szinte minden esetben felhív reggel, hogy hozna csomagot, mikor jöhet. Ha nem, és nincs itthon senki, akkor pedig azért hívnak, hogy másodjára mikor hozhatják. Csak a postás hagyja másnál, persze az csakis közvetlen szomszéd, a postás meg közel 20 éve ugyan az.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Srácok!
egyetértek, nem végezte el a feladatát! ez ott is van a hozzászólásom második felében! csak enyhítõ körülményeket írtam...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Minket egyáltalán nem érdekel a futár a problémája, a szolgáltatás árában benne van, hogy másodszor is kihozza, õ nem teljesítette a szolgáltatást, ki kell rúgatni.
Epinefrin, megértelek, én is majdnem felrobbannék a dühtõl ebben az esetben.

A sebesség mindent megold.

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

mivel a futárnak adott napra x csomag jut, minél gyorsabban le akarja tudni ezeket, mert akkor elõbb végez. ha nem tudja leadni a csomagot, akkor következõ alkalommal vissza kell menni újra, ami elképzelhetõ, hogy idõben nagy hátrányt fog jelenteni. Ezért törekszik arra, hogy minél hamarabb "szabaduljon" a csomagtól.

Ez engem rohadtul nem tud meghatni. Én sem kapok el valakit az utcáról, hogy hé, fejezd már be a munkámat, mert sietek haza (már pedig itt pontosan ez a helyzet áll fenn). És legfõképp az dühít, hogy ha teszem azt fizetni kell egy csomagért, akkor ugye esze ágában sincs a futárnak végigcsengetni az összes lakót, hogy valaki leperkálja az összeget (mert egyértelmû, hogy egy idegen nem fizetne helyettem semmit, pláne nem 150 Font értékben). De ha már rendezve van a számla, akkor csak ledobja valahova, valamit ráfirkant a lapjára, hogy az illetõ átvette a csomagot és mission complete?!? Sokan szídják a magyar postát, hogy lenyúják a csomagokat. Hát én már semmi garanciát nem látok arra, hogy ezt egy neves futárcég ne merné megcsinálni...
Elnézést az indulatokért, de még mindig nem csillapodtam le :mad: A GLS által kinevezett "csomagmegörzõmet" azóta sem tudom elérni, persze szuverén joguk nyaralni, vagy akár Földkörüli útra menni...

- - -> LOVAK <- - -

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
megint csak unszimpatikus leszek, mint amikor a kamionosok védelmére keltem...

mivel a futárnak adott napra x csomag jut, minél gyorsabban le akarja tudni ezeket, mert akkor elõbb végez. ha nem tudja leadni a csomagot, akkor következõ alkalommal vissza kell menni újra, ami elképzelhetõ, hogy idõben nagy hátrányt fog jelenteni. Ezért törekszik arra, hogy minél hamarabb "szabaduljon" a csomagtól.
DE ettõl függetlenül ez nem illõ dolog! Ha nagyon kukacoskodni akarsz, akkor szerintem simán pereskedhetnél is emiatt, mert nem jutott el a csomag a címzetthez. Legközelebb majd valami c__ány purdénak adja oda, ha vele találkozik?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Hétfõi CR rendelésem pénteken megérkezett, csakhogy én nem voltam itthon. GLS hagyott egy cetlit, hogy xy-nál hagyta a csomagot. XY-nak max köszönni szoktam, nem ismerem, nem a szomszédom, még csak nem is egy emeleten/folyosón lakunk (ma értem haza, az illetõ nincs otthon, de a csomagom a lakásán van, kicsit jobban örültem volna, ha inkább az illetékes õrzi meg, akkor is ha csak 21-én juthatnék hozzá leghamarabb). Kérdés: csinálhat ilyet egy futárcég???????? Nincs otthon a címzett, elkapok valakit a kétszázakárhány lakóból, azt menjen oda az ügyfél? Most k..va pipa vagyok :mad: :wallbange :rocketman

- - -> LOVAK <- - -