Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Posted 2007. September 04. - 18:04
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Posted 2007. September 04. - 16:10
akkor elötte mindenképpen beszéljünk!!!Angoloktól, jövõ hónap elején. Õk az olcsóbbak és nem lesz szállítási költség sem.
oksa?
Posted 2007. September 03. - 19:55
Posted 2007. September 03. - 19:50
Erre gondolsz?
http://www.chainreac...px?ModelID=8515
http://www3.hibike.c...deID=&groupID=4
yesss!
köszi!!
esetleg rendelsz mostanában valamelyikrõl?
Posted 2007. September 03. - 18:34
Erre gondolsz?hello!
mondjatok pár olyan oldalt ahonnan valószinüleg tudnék rendelni sidi action talpat...a mostani már kezd eléggé országútis lenni :S
elõre is köszi!
http://www.chainreac...px?ModelID=8515
http://www3.hibike.c...deID=&groupID=4
Posted 2007. September 03. - 18:22
mondjatok pár olyan oldalt ahonnan valószinüleg tudnék rendelni sidi action talpat...a mostani már kezd eléggé országútis lenni :S
elõre is köszi!
Posted 2007. September 02. - 19:44
Posted 2007. August 31. - 19:27
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Posted 2007. August 30. - 08:13
Posted 2007. August 29. - 22:22
Posted 2007. August 28. - 14:11
CRC rol ha kuldom a penzt azt euroban is lehet banki atutalassal? vagy csak fontban? :S
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Posted 2007. August 23. - 23:04
Én rendelnék a héten bike-components-tõl! Van raktáron xt karjuk, társulás nem érdekelne?
Posted 2007. August 19. - 20:56
az elérhetõségeknél általában fel lehet lelni a bankszámlaszámukat. arra átutalod a lét, postaköltséggel együtt és egy-két héten belül csenget a postás a csomaggal.
a bankkártyád meg jó hozzá.
ha nem mered, majd megrendelem neked.
szóval csak egy sima átutalást csinálok, és õk abból tudják, hogy ki vagyok mi vagyok, és küldik is?
hát ha valaki gyakorlottabb rendelné, annak örülnék, de csak miattam ne fáradj, ha neked nem kell semmi. koca írta, hogy társulna, de õ sem igazán jártas az ilyenekben, ha jól tudom...
amúgy hazaértem.
GLS: nekem eddig 3x hoztak csomagot, mindig felhívtak elõtte 1 nappal, hogy mikor hozhatják másnap. aztán másnap reggel is, hogy akkor pontosan mikor is jön (+/- 30 perc), és hogy jó e. egyszer nem voltam itthon, akkor hívott másdoszor, hogy mikor lenne akkor jó...
Posted 2007. August 19. - 10:51
Posted 2007. August 19. - 10:04
egyetértek, nem végezte el a feladatát! ez ott is van a hozzászólásom második felében! csak enyhítõ körülményeket írtam...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. August 19. - 09:49
Epinefrin, megértelek, én is majdnem felrobbannék a dühtõl ebben az esetben.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. August 19. - 09:46
mivel a futárnak adott napra x csomag jut, minél gyorsabban le akarja tudni ezeket, mert akkor elõbb végez. ha nem tudja leadni a csomagot, akkor következõ alkalommal vissza kell menni újra, ami elképzelhetõ, hogy idõben nagy hátrányt fog jelenteni. Ezért törekszik arra, hogy minél hamarabb "szabaduljon" a csomagtól.
Ez engem rohadtul nem tud meghatni. Én sem kapok el valakit az utcáról, hogy hé, fejezd már be a munkámat, mert sietek haza (már pedig itt pontosan ez a helyzet áll fenn). És legfõképp az dühít, hogy ha teszem azt fizetni kell egy csomagért, akkor ugye esze ágában sincs a futárnak végigcsengetni az összes lakót, hogy valaki leperkálja az összeget (mert egyértelmû, hogy egy idegen nem fizetne helyettem semmit, pláne nem 150 Font értékben). De ha már rendezve van a számla, akkor csak ledobja valahova, valamit ráfirkant a lapjára, hogy az illetõ átvette a csomagot és mission complete?!? Sokan szídják a magyar postát, hogy lenyúják a csomagokat. Hát én már semmi garanciát nem látok arra, hogy ezt egy neves futárcég ne merné megcsinálni...
Elnézést az indulatokért, de még mindig nem csillapodtam le :mad: A GLS által kinevezett "csomagmegörzõmet" azóta sem tudom elérni, persze szuverén joguk nyaralni, vagy akár Földkörüli útra menni...
Posted 2007. August 19. - 02:17
mivel a futárnak adott napra x csomag jut, minél gyorsabban le akarja tudni ezeket, mert akkor elõbb végez. ha nem tudja leadni a csomagot, akkor következõ alkalommal vissza kell menni újra, ami elképzelhetõ, hogy idõben nagy hátrányt fog jelenteni. Ezért törekszik arra, hogy minél hamarabb "szabaduljon" a csomagtól.
DE ettõl függetlenül ez nem illõ dolog! Ha nagyon kukacoskodni akarsz, akkor szerintem simán pereskedhetnél is emiatt, mert nem jutott el a csomag a címzetthez. Legközelebb majd valami c__ány purdénak adja oda, ha vele találkozik?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. August 18. - 20:09