Most tényleg
Valaki rendelt már probikekitről? Mert kiválasztottam egy 1.8 eurós kulacsot, kosárba, szállítás kiválaszt, lépnék a fizetéshez (kísérleti jelleg) erre kihozza, hogy ingyen szállítana..
Most tényleg
Valaki rendelt már probikekitről? Mert kiválasztottam egy 1.8 eurós kulacsot, kosárba, szállítás kiválaszt, lépnék a fizetéshez (kísérleti jelleg) erre kihozza, hogy ingyen szállítana..
Probikekiten ha hozzáadok valamit a kosárhoz, s megyek a fizetéshez, ki van választva Magyarország, s nem igazán akar már 20-25 fontos tételekért sem pk-t kérni. Ráadásul folyamatosan bombáz mailekkel, hogy írjam be XYZ0123 kódot, és kapok 10% kedvezményt, vagy ingyen stoplit a cipő mellé (választott stoplit..) meg plusz kedvezményt, ha párban veszem a gumit, meg ilyesmik.
Kár, hogy az árak nem versenyképesek, 1-2 kivételtől eltekintve
edit: sőt, ha egy 5 fontos deda betekerőt dobok a kosárba, s a fizetéshez lépek, ott sem számít fel szállítási díjat..
Vejne módosította - 2014. március 08. - 08:17
Nem dolgozik már a kedves magyar munkatárs a hibike-nál, így maradt az angol, vagy a német a levelezésre. Nincs ezzel gond, máshol is így megy, de hogy a legutóbbi levelemre Dan Xie aláírással érkezett válasz, az már kicsit meglepett... :-D
mgy módosította - 2014. március 08. - 07:08
Nem tudom, hogy a posta mennyi lenne, gyanítom majdnem annyi mintha direktben rendelem.
Sajnos van rá esély, alaphangon 5.95€ ,25o € felett ingyenes a szállítás.
TripleB módosította - 2014. március 07. - 21:33
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Szia! Messzebb, Nógrád megyében élek.
Nem tudom, hogy a posta mennyi lenne, gyanítom majdnem annyi mintha direktben rendelem.
Nekem jó lenne, de Sopronban lakom. Te Bp?
-=B.B.B.=-
Bike-discount-ról szeretnék rendelni. Valakinek valami onnan?
Ha páran összejönnénk a bike-components is jó lehet. Ott jóval magasabb a postaköltség.
Nekem jó lenne, de Sopronban lakom. Te Bp?
Bike-discount-ról szeretnék rendelni. Valakinek valami onnan?
Ha páran összejönnénk a bike-components is jó lehet. Ott jóval magasabb a postaköltség.
-=B.B.B.=-
nekem is régi van, semmi....az chainreaction és az evans küld naponta többször is
lazán kapcsolódik, de nem kaptatok feltűnően sok német nyelvű spamet bike-componentses regelés után?
van egy olyan sanda gyanúm, hogy abban a pillanatban már adták is el az email címem, mert attól a héttől kezdve özönlenek hozzám...
Én az elmúlt pár hónapban kezdtem feltűnően sokat kapni.
A sebesség mindent megold.
lazán kapcsolódik, de nem kaptatok feltűnően sok német nyelvű spamet bike-componentses regelés után?
van egy olyan sanda gyanúm, hogy abban a pillanatban már adták is el az email címem, mert attól a héttől kezdve özönlenek hozzám...
http://www.cyclestor...h_tyre-ID_21253 tavaly vásároltam tőlük, tényleg ingyen szállítottak, 1 hét alatt itt volt a cucc. Az itthoni árakkal összehasonlítva egy pár gumi vásárlása esetén azért majdnem 4000 ft-ot spórolhat valaki. Igaz, itthon is 10k alatt van egy ilyen gumma
Vejne módosította - 2014. március 05. - 08:41
ha 5%-al drágább lenne minden, és benne lenne a kártyás fizetés díja, az jobb lenne?
Igen, mert akkor nem utólag érne a meglepetés (ha mindenki így csinálná akkor könnyebben lehetne hasonlítani). A légitársaságok notóriusok ilyen szempontból, erre már van EU törvényhadakozás is.
Ha megbízol az üzletben az előre átutalás mindenképp megéri, de mondjuk én alig várom hogy több helyen lehessen Bitcoinnal fizetni..
Tényleg nem értelek.
Senki nem kötelez arra, hogy ott vásárolj. Aztán simán elolvashatod (el kell olvasnod, hisz a valahányadik kattintással el is fogadod) a feltételeiket. Még aztánabb a legvégén, mielőtt a vásárlás gombra kattintasz, ott látszik minden egyes tétele a rendelésnek. Az áruk, a szállítás, az esetleges felárak. Simán sarkon fordulhatsz, otthagyhatod őket.
Vagy fizethetsz előre utalással, mert az felármentes. Miért nem úgy vásárolsz? Ja, hogy akkor neked kell állni a banki költségeket?
Amúgy meg az egész okafogyottá vált, ahogy lentebb írtam, már nem számítanak fel semmit az AS-nél sem a paypalért, vagy a kártyáért.
Van egy árverseny, ebben pedig úgy hasonlíthatók össze a termékek, hogy mindenhol lehet kártyával/paypal-al fizetni felár nélkül. A másik, hogy miután gondosan összeállítok egy rendelést, mérlegelem a vételárat és a kasszához megyek, utána enyhén kellemetlen, hogy várlatlanul felszámol 2-3% plusz költséget. Ha ez egy üzletben történne veled, nem tudom mit szólnál. Én otthagynék nekik mindent és távoznék. Ha már nem számolnak fel, akkor kezdenek jobb belátásra térni.
Viszont...
Megújult a bike-discount is, szerintem nem lett jobb, de legalább látszik, hogy napról-napra faragnak rajta valamit.
A levonás szerintem nem korrekt. A paypal és a kártyatársaság levesz 2-3 százalékot, de ezt a kereskedőnek be kell nyelni. Másképp hogyan lehetne fizetni? Az átutalás mégtöbbe kerül, idő és már elavult is.
ha 5%-al drágább lenne minden, és benne lenne a kártyás fizetés díja, az jobb lenne?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hát, szíved joga egyet nem érteni.
A kereskedő olyan jogcímen és akkora sarcot kér, amit csak nem szégyell, mért ne tehetné? A nagyon szimpatikus kínai barátaink 4% paypal költséget számoltak fel, mikor a vázam vettem. Lehet tiltakozni, aztán máshova menni, ahol ráadásul még a posta is ingyen van. Ja, ott meg magasabb a vételár.---Gyanús volt már tegnap este is az actionsports honlapja, nem volt egyértelmű, hogy van-e még az itt emlegetett pótdíj, vagy nincs. Nos, infó első kézből, nincs, a mai rendeléskor nem számoltak fel semmit, se postaköltséget, se felárat.Cserébe a tegnap estihez képest még bizonyos szempontból csökkentek is az árak, tegnap még 20 euróval drágább volt a fekete 785, mint az ezüst, ma már egyforma áron futnak. Öröm és boldogság, kivéve ha f.s lesz az xt agy.
Van egy árverseny, ebben pedig úgy hasonlíthatók össze a termékek, hogy mindenhol lehet kártyával/paypal-al fizetni felár nélkül. A másik, hogy miután gondosan összeállítok egy rendelést, mérlegelem a vételárat és a kasszához megyek, utána enyhén kellemetlen, hogy várlatlanul felszámol 2-3% plusz költséget. Ha ez egy üzletben történne veled, nem tudom mit szólnál. Én otthagynék nekik mindent és távoznék. Ha már nem számolnak fel, akkor kezdenek jobb belátásra térni.
freddyke módosította - 2014. március 01. - 23:06
Én a héten paypal-tól a 815 euromért 232ezer Ft-ot kaptam.
Igen vastagon fog a ceruzájuk.
Hogy mi a korrekt?Nem korrektségből élnek,hanem pénzből.Max nem veszi igénybe a szolgáltatást az emberfia.Én a héten paypal-tól a 815 euromért 232ezer Ft-ot kaptam.
A levonás szerintem nem korrekt.
Hát, szíved joga egyet nem érteni.